Joustoturva


Huom! Alla olevat ehdot ovat voimassa, kun joustoturva on ostettu 4.5.2021 alkaen.

Ostamalla joustoturvan voit muuttaa varauksen ilman yksittäismatkustajien matkaehdoissamme mainittuja muutoskuluja tai perua matkavarauksesi joustoturvan hinnalla, mikäli lähtöön on yli 4 tuntia Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma ja Riika-Tukholma -reiteillä sekä Helsinki-Tallinna-reitillä, mikäli lähtöön on yli 45 minuuttia.

Hinnat kaikilla reiteillä:

  • 5 €/aikuinen
  • 2,5 €/6-17-vuotias
  • 0 €/alle 6-vuotias

Joustoturva on ostettava matkavarauksen yhteydessä viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä. Jälkikäteen joustoturvaa ei voi lisätä varaukselle*. Joustoturva on ostettava kaikille samassa varauksessa oleville matkustajille. Joustoturva koskee koko varausta lukuun ottamatta palvelumaksuja ja kokouspalveluja. Joustoturvaa ei voi ostaa erikoisristeilyille eikä matkoille, jotka sisältävät kolmannen osapuolen palveluja. Kolmannen osapuolen palveluita ovat mm. hotelliyöpymiset, retket, pääsyliput sekä kuljetukset. Joustoturva ei kerrytä bonuspisteitä, mutta bonusmatkoissa se kattaa voimassa olevat pisteet. Matkaa siirrettäessä joustoturva jää voimaan. Mikäli matka perutaan, joustoturvan osuutta ei palauteta.

* Poikkeus: uudelle matkustajalle voi varata Joustoturvan, jos varauksessa muilla on Joustoturva.


Joustoturva ostettu 3.5.2021 mennessä

Katso ehdot


Ostamalla joustoturvan voit muuttaa varauksen ilman yksittäismatkustajien matkaehdoissamme mainittuja muutoskuluja tai perua matkavarauksesi joustoturvan hinnalla, mikäli lähtöön on yli 4 tuntia Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma ja Riika-Tukholma -reiteillä sekä Helsinki-Tallinna ja Vuosaari-Muuga –reiteillä, mikäli lähtöön on yli 45 minuuttia.

Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma, Riika-Tukholma ja Paldiski-Tukholma reitti- ja risteilymatkoilla (mukaan lukien Ahvenanmaa)

Hinta 8 €/aikuinen, 4 €/6-17-vuotias ja 0 €/alle 6-vuotias.

Helsinki-Tallinna reitti- ja risteilymatkoilla (myös 5 h -ostosristeilyillä)

Hinta 5 €/aikuinen, 2,5 €/6-17-vuotias ja 0 €/alle 6-vuotias.

Joustoturva on ostettava kaikille samassa varauksessa oleville matkustajille. Joustoturva koskee koko varausta lukuun ottamatta palvelumaksuja ja kokouspalveluja. Joustoturvaa ei voi ostaa erikoisristeilyille eikä matkoille, jotka sisältävät kolmannen osapuolen palveluja. Kolmannen osapuolen palveluita ovat mm. hotelliyöpymiset, retket, pääsyliput sekä kuljetukset. Joustoturva ei kerrytä bonuspisteitä, mutta bonusmatkoissa se kattaa voimassa olevat pisteet. Matkaa siirrettäessä joustoturva jää voimaan. Mikäli matka perutaan, joustoturvan osuutta ei palauteta.

JOUSTOTURVAN OSTAMINEN

Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma, Riika-Tukholma ja Paldiski-Tukholma reitti- ja risteilymatkoilla (mukaan lukien Ahvenanmaa):

  • Varaus tehdään viimeistään 21 vrk ennen matkaa: ostettava varauksen yhteydessä tai viimeistään 21 vrk ennen matkaa.
  • Varaus tehdään myöhemmin kuin 21 vrk ennen matkaa: ostettava heti varauksen yhteydessä (lähtöön oltava yli 2 vrk).

Helsinki-Tallinna (myös 5 h -ostosristeilyt) ja Vuosaari-Muuga reitti- ja risteilymatkat:

  • Varaus tehdään viimeistään 7 vrk ennen matkaa: ostettava varauksen yhteydessä tai viimeistään 21 vrk ennen matkaa.
  • Varaus tehdään myöhemmin kuin 7 vrk ennen matkaa: ostettava heti varauksen yhteydessä (lähtöön oltava yli 2 vrk).

  •  


JOUSTOTURVALLA MATKAVARAUKSEN MUUTOS JA PERUUTUS