Ihana päivä ja illaksi kotiin

Vietä päivä merellä tai Tallinnassa ja saavu illaksi takaisin kotisatamaan.

Päiväristeilyllä ehditte ostoksille, nauttimaan kulttuurista, palaveriin tai vaikkapa viettämään hemmottelupäivää. Tallink Shuttle -laivat kuljettavat ryhmänne Tallinnaan kahdessa tunnissa kelissä kuin kelissä. Baltic Princess ja Galaxy taas kuljettavat teidät Turusta päiväksi merelle halki kauneimpien saaristomaisemien.

Monipuoliset palvelut yhdestä paikasta.

Puh. 010 804 123
Avoinna ma–pe klo 9.00–17.00
Kokous- ja ryhmämyynnin yhteystiedot →

Pyydä tarjous

PÄIVÄKSI TAI ILLAKSI REISSUUN PORUKALLA

Päivä Tallinnassa -risteilyt Shuttlella

Päiväristeilyllä ehditte shoppailemaan, kulttuurimatkalle, opintomatkalle, palaveriin tai vaikkapa viettämään yhteistä hemmottelupäivää. Onpa matkanne tarkoitus mikä tahansa, Tallink Shuttle -laivoilla pääsette Tallinnaan kahdessa tunnissa kelissä kuin kelissä.

Kysy hinnat kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Katso kaikki ryhmämatkatarjoukset »  

 

Saaristoristeilytarjous ryhmille

Lähde saaristoristeilylle kauniisiin merimaisemiin Turusta. Herkuttele merellä, nauti viihteestä ja tee ostoksia päivän aikana.

Saaristoristeily + lounas ryhmille 29 €/hlö

Hintaan sisältyy saaristoristeily kansipaikoin + buffet-lounas.

Kysy hyttejä kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Hinnat ovat voimassa varauksissa, joissa on vähintään 10 aikuista matkustajaa. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti.

Ravintolapalvelut ryhmille Tallinnassa

Tallinna on nautiskelijoiden kaupunki, jonka laaja ravintolavalikoima pitää sisällään nautintoja keskiaikaisista ja virolaisista reilun runsaista herkuista mitä hienostuneempiin gourmet-elämyksiin. Ryhmäruokailut tilattavissa muun muassa tyylikkään moderneihin CRUhun, Platziin sekä Ribeen, tunnelmalliseen Maikrahviin, valkosipuliravintola Balthasariin sekä aina suosittuihin Grillhaus Daubeen ja Peppersackiin.

Tallink Siljan yhteistyöravintolat Tallinnassa »

Iltaristeily itämerellä

Porukalla merimaisemiin! Kerää työporukka, kaverit tai sukulaiset ja piipahtakaa laivalle nautiskelemaan rennosta illasta merellä. Meno Europalla ja paluu Tallink Shuttlella mahdollistavat ryhmälle rennon illanvieton vaikkapa suoraan työpäivän päätteeksi!

Katso hintaesimerkit »

Saaristoristeily ja lounas Turusta

Viettäkää porukalla päivä kauniissa Turun saaristomaisemissa. Lähtö Turusta aamulla klo 8.15 Galaxylla, laivanvaihto Maarianhaminassa ja paluu takaisin Turkuun vielä samana iltana klo 19.15 Baltic Princessillä. Päivän aikana nautitte merellisen tunnelman lisäksi herkullisesta ruoasta sekä merihintaisista ostoksista!

Katso matka- ja hintaesimerkki »