TALLINK SILJAN MOBIILISOVELLUS

Tallink Siljan mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta (iOS) ja Google Playsta (Android). Mobiilisovellus tekee laivamatkailusta huoletonta. Matkan aikana tarvitsemasi tiedot löytyvät kätevästi ja uusien risteilyjen varaaminen on helppoa. Lisäksi Helsinki-Tallinna –reittimatkoilla ja Päivä Tallinnassa -risteilyillä voit tehdä lähtöselvityksen itse matkapuhelimella tai internetissä!

Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta
 

Club One -asiakkaille käytössä nyt myös uusi mobiilikortti

 

UUSI Club One -mobiilikortti

Club One -asiakkaat voivat 2.5.2017 alkaen muovisen kanta-asiakaskortin rinnalla käyttää mobiilisovelluksessa olevaa Club One -mobiilikorttia, joka toimii laivalla samalla tavalla kuin muovinen kanta-asiakaskortti.

Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus ennen matkaa, kirjaudu sisään mobiilisovellukseen ja Club One -mobiilikortti on käytössäsi. Mobiilisovelluksen latausta ja sovellukseen kirjautumista varten tarvitset verkkoyhteyden. Mobiilikortti toimii sen jälkeen myös silloin, kun puhelimessa ei ole verkkoa tai internetyhteyttä.

Mobiilisovelluksen ominaisuudet

Club One -mobiilikortti Club One -kanta-asiakkaille ja tasotiedot kätevästi mobiilikortin yhteydessä
Näet kaikki tulevat varauksesi helposti ja lähtöselvität matkasi vaivatta
• Kirjaudut sovellukseen Club One –tiedoillasi. Mikäli et ole Club One-jäsen, lisäät matkasi sovellukseen syöttämällä varausnumeron ja turvanumeron. Vaihtoehtoisesti voit klikata linkkiä varausvahvistussähköpostissasi, ja matkasi lisätään sovellukseen automaattisesti
• Matkasi tärkeät tiedot ja aikataulut ovat käytettävissäsi myös ilman verkkoyhteyttä
Uusien matkojen varaaminen on vaivatonta, ja Club One -tietosi pysyvät tallessa
• Ohita jonot sähköisen lipun avulla: Helsinki–Tallinna-linjan Tallink Shuttle -laivoilla voit tehdä lähtöselvityksen sovelluksen kautta ja kävellä suoraan portille

Tutustu lähtöselvitystapoihin →