Liity tästä!

Club One -jäsenyys on talouskohtainen ja jäsenyys on maksuton. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt voidaksesi liittyä kanta-asiakkaaksi. Jäsenhakemuksen lähetettyäsi saat Club One -asiakasnumeron sähköpostitse ja Club One -korttisi saapuu postitse kotiin noin neljän viikon kuluessa asiakkuuden alkamisesta. Voit myös ladata Club One -kortin mobiililaitteellesi heti asiakasnumeron saatuasi. Liittyessäsi jäseneksi, muistathan lisätä Club One -kanta-asiakastilillesi myös muut samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet (puoliso ja lapset), jolloin kaikki perheen matkat kerryttävät yhteistä bonuspistetiliä. Kerryttääksesi bonuspisteitä, ilmoitathan aina Club One -asiakasnumerosi matkavarausta tehdessäsi ja esitäthän korttisi kassalla ennen ostosten maksua. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit liittyä täyttämällä lomakkeen tästä.

Liittyäksesi Club One -kanta-asiakkaaksi, täytä lomake

Nimesi Osoitteesi Yhteystietosi
+
Club One -asiakasnumero lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen. Jos sinulla ei ole sähköpostia, liity tästä.

Club One -talouden jäsenet

Lisääthän kaikki taloutesi jäsenet (samassa osoitteessa asuvat puoliso ja lapset) Club One -kortillesi, jolloin koko perhe ansaitsee bonuspisteitä yhteiselle kanta-asiakastilille. Club One -rinnakkaiskortti lähetetään kaikille vähintään 18-vuotiaille saman talouden jäsenille. Kanta-asiakastilille lisätty rinnakkaisjäsen saa myös vahvistuksen sähköpostitse.

Käyttäjätunnus

Seurataksesi Club One -tiliäsi, sinun kannattaa rekisteröityä Club One -verkkopalvelun käyttäjäksi. Jos sinulla on jo tunnukset, älä luo uusia. Jos tunnukset luotuasi unohdat käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, voit tilata ne Club One -verkkopalvelusta.
Luvat

Tallenna ja lähetä lomake