Liity tästä!

Club One -jäsenyys on talouskohtainen ja jäsenyys on maksuton. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt voidaksesi liittyä kanta-asiakkaaksi. Jäsenhakemuksen lähetettyäsi saat Club One –asiakasnumeron sähköpostitse ja Club One -korttisi saapuu postitse kotiin noin neljän viikon kuluessa asiakkuuden alkamisesta. Voit myös ladata Club One –kortin mobiililaitteellesi heti asiakasnumeron saatuasi.Liittyessäsi jäseneksi, muistathan lisätä Club One -kanta-asiakastilillesi myös muut samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet (puoliso ja lapset), jolloin kaikki perheen matkat kerryttävät yhteistä bonuspistetiliä. Kerryttääksesi bonuspisteitä, ilmoitathan aina Club One –asiakasnumerosi matkavarausta tehdessäsi ja esitäthän korttisi kassalla ennen ostosten maksua.Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit liittyä täyttämällä lomakkeen tästä.

Liittyäksesi Club One -kanta-asiakkaaksi, täytä lomake

Nimesi Osoitteesi Yhteystietosi
+
Club One -asiakasnumero lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen. Jos sinulla ei ole sähköpostia, liity tästä.

Club One -talouden jäsenet

Lisääthän kaikki taloutesi jäsenet (samassa osoitteessa asuvat puoliso ja lapset) Club One -kortillesi, jolloin koko perhe ansaitsee bonuspisteitä yhteiselle kanta-asiakastilille. Club One -rinnakkaiskortti lähetetään kaikille vähintään 18-vuotiaille saman talouden jäsenille. Kanta-asiakastilille lisätty rinnakkaisjäsen saa myös vahvistuksen sähköpostitse.

Käyttäjätunnus

Seurataksesi Club One -tiliäsi, sinun kannattaa rekisteröityä Club One -verkkopalvelun käyttäjäksi. Jos sinulla on jo tunnukset, älä luo uusia. Jos tunnukset luotuasi unohdat käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, voit tilata ne Club One -verkkopalvelusta.
Luvat

Tallenna ja lähetä lomake