Cover image
 • Silja Resort Let's Tango

  1.9.–30.11. Tango vie lomalle


  Siljan Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla teet elämysmatkan eloisaan Etelä-Amerikkaan 1.9.–30.11.2019. Koe laivalla mm. Marcos Ayalan argentiinalaiset tangoshowt, herkuttele Grill Housen erikoismenulla ja pyörähtele tanssiparketilla tangotunnelmaan.

  Astele uusiin lomaelämyksiin!


  Silja Resort – aina uusia elämyksiä →

   

Let's Tango -video

Heittäydy tangon vietäväksi

Marcos Ayalan argentiinalaiset tangoshow’t 1.9.-30.11. Silja Serenadella ja Silja Symphonylla

Argentiinalaiset tangoshowt

Anna Etelä-Amerikan rytmien viedä sinut elämysmatkalle merellä. Koe Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla 1.9.-30.11. argentiinalaisen Marcos Ayala Tango Companyn eloisat showt, osallistu tangotunneille ja pyörähtele tanssiparketilla tangotunnelmaan.

Tutustu Tango-esityksiin ja muuhun viihteeseen →

Meritanssit myös syksyllä Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla

Pyörähtele Meritansseissa

Syys-lokakuun alkuviikon Meritanssit-lähdöillä tanssit niin suomalaista tangoa kuin toki valssia ja humppaakin. Tangokansaa pyörittämässä parketilla vauhtiin nimekkäitä tanssibändejä ja -laulajia, myös entisiä tangokuninkaallisia.

Katso Meritanssit-lähdöt ja esiintyjät →

Anna tangon maistua ja näkyä

Nautiskele Grill Housen erikoismenulla 1.9.-30.11. Silja Serenadella ja Silja Symphonylla

Herkuttele upeilla mauilla

Siljalla herkuttelet lomallasi Etelä-Amerikan upeilla mauilla. Nautiskele 1.9.-30.11. Grill House -ravintolan erikoismenulla ja viimeistele makumatkasi eteläamerikkalaisilla huippuviineillä.

Grill Housen The Taste of Tango -erikoismenu →
Tutustu ruokailuun laivoilla →

Mausta tangotyyliäsi merihintaisilla löydöillä Helsinki-Tukholma-reitin laivojen myymälöissä

Intohimoa ja dramatiikkaa

Mausta tangotyyliäsi merihintaisilla löydöillä ja pyörähtele tanssiparketille helmat liehuen tai rusetilla säväyttäen. Tutustu laivalla myös laadukkaaseen viinivalikoimaan ja löydä oma suosikkisi.

Tutustu Silja Serenaden myymälöihin →
Tutustu Silja Symphonyn myymälöihin →

 • Dry Aged Beef

  Dry Aged Beef

  Grill House -ravintolassa myytävä Dry Aged häränliha tulee Irlannista John Stones nimiseltä tuottajalta, jolla on pitkät perinteet lihantuottajana. Lihoihin käytettävä karja on kasvanut vapaana ja saanut ravinnokseen ruohoa. Lihat ovat tarkoin valikoituja ja niiden alkuperä on aina jäljitettävissä.

  Lue lisää
  Dry Aged -pihvit on valmistettu menetelmällä, jossa liha on raakakypsytetty riiputtamalla sitä useita viikkoja erityisissä jäähdytysastioissa (tänä päivänä kaapeissa). Jalostuksessa käytetään ainoastaan huippulaatuista lihaa, sillä kypsennykseen tarvitaan sellaista raaka-ainetta jossa on suuri, tasaisesti jakautunut rasvapitoisuus. Paras mehukkuuden ja maun yhdistelmä saavutetaan 21-29 päivän pituisella kypsytyksellä. Dry Aged -menetelmällä on merkittävä vaikutus lihan luontaisiin makuihin ja mureuteen.

  Kypsennys muuttaa naudanlihaa kahdella eri tavalla. Ensinnäkin lihasta haihtuu ylimääräinen kosteus ja näin lihan maku ja aromit pääsevät paremmin esille. Toiseksi naudanlihan luonnolliset entsyymit hajottavat lihan sidekudosta, ja tämä tarkoittaa mureampaa pihviä. Tämän prosessin aikana liha menettää noin 40-60 prosenttia alkuperäisestä painostaan.

  John Stonen lihat ovat vuosien 2017 ja 2018 World Steak Challengen voittajia ja Silja Serenaden Grill House -ravintola on ensimmäinen Silja Linen laivoista, jolla on käytössä Dry aged -kypsennyskaappi, ja Silja Symphonyn Grill House -ravintola toinen.


  Lue artikkeli: Dry Aged Beef hurmaa Grill Housessa

 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Korttia voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Katso video: CLUB ONE – 1 KORTTI, 1000 MAHDOLLISUUTTA →

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta