Laiva-lentomatkat

Norwegianin Laiva-lento Tukholmaan

Varaa meiltä Laiva-lentopaketit Helsingistä Tukholmaan! Matkusta toinen suunta Siljan laivalla ja toinen suunta lentäen Norwegianilla. Voit myös yöpyä Tukholmassa päivän tai pari.

Kun varaat kauttamme Norwegianin lennon Tukholma-Helsinki tai päinv., saat 50 % alennuksen toiseen suuntaan varattavan laivamatkan normaalihinnasta. Laivamatka voi olla myös Turku-Tukholma-reitillä. Laiva-lentomatkojen hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan, kysy päivän parasta hintaa myyntipalvelustamme! Myynnissä edulliset tarjouslennot sekä lipputyypit, joihin sisältyvät matkatavarat sekä istumapaikkavalinta ennakkoon. Laiva-lentomatkojen varauksiin lisätään palvelumaksu 10 €/varaus.

Hinta alk. 89 €/hlö

Tutustu hintaesimerkkiin ja lisätietoihin

Laiva-lentomatkojen varaukset matkamyymälöistä tai puhelimitse:
Erikoismatkat p. 0600 936 60, palvelemme ma-pe klo 8-18

Tutustu Laiva-lentokokousmatkoihin →

 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Korttia voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ