Löydä uusia tapoja yhdistää työ ja huvi

Pidemmällä kokousmatkalla on aikaa kypsytellä ideoita tai miettiä suurempi kokonaisuus häiriöttä loppuun saakka. Merellä voi löytää uusia työskentelytapoja, ja illan tullen vaihtaa vapaalle.

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

KAHDEN VUOROKAUDEN KOKOUSMATKAT

Päivä Tukholmassa -kokousristeily Helsingistä

Silja Serenaden ja Silja Symphonyn aikataulu sopii monenlaisiin kokoustapahtumiin ja pidempiinkin tilaisuuksiin. Laivoilla saatte saman katon alta kaiken tarvittavan: toimivat kokoustilat ja sujuvat kokouspalvelut sekä kattavan ravintola- ja viihdetarjonnan. Laivalla ryhmä pysyy varmasti koossa ja virallisen ohjelman lisäksi voitte kasvattaa yhteishenkeä mukavilla oheisohjelmilla niin laivalla kuin maissa Tukholmassakin.

Tutustu kokousmatkatarjouksiin →

Katso perushinta- ja matkaesimerkki →

Astetta parempaa ryhmällesi! Katso Premium-hintaesimerkki →

Kahden päivän kokousristeily Turusta

Isompikin asia ehditään saada pakettiin, kun matkalla ollaan yksi yö ja kaksi päivää. Kahden päivän kokousristeily onnistuu yhdistämällä saaristoristeily ja Baltic Princessin 23 h -risteily: lähtö aamulla Galaxylla, lounaan jälkeen vaihdetaan Maarianhaminassa Baltic Princessille, joka käy Turussa ja jatkaa illalla 23 h -risteilylle. Kokousaikaa on kaksi kokonaista päivää. Molemmilla laivoilla on samantasoiset, modernit kokoustilat.

Katso matkaesimerkki →