Jouluristeilyt

Löydä joulutunnelma laivoiltamme!

Jätä jouluruokien tekemisestä tai kinkun metsästyksestä aiheutuva joulustressi ja varaa joulumatkasi Tallink Siljalta! Voit valita jouluristeilyn Helsingistä Tukholmaan, Helsingistä Tallinnaan tai Turusta Riikaan. Oli valintasi mikä tahansa nautit varmasti joulutunnelmasta ja herkullisista joulupöydistä ilman joulukiireitä.

Kaikki Silja Linen ja Tallinkin alukset ovat Joulupukin virallisia laivoja. Myös Joulupukki on mukana jouluristeilyillä.

Voit myös lähteä risteilylle Tukholmaan tai Tallinnaan ennen joulua ja hankkia mieluisat lahjat pukinkonttiin edullisesti laivalta ja joulutoreilta!

Varaa Tallink Siljan palvelupisteistä

Myyntipalvelu 0600 157 00
Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68
Palvelemme: ma-pe 8-20, la 9-17, su 10-18
Matkamyymälät →

Varaa netistä

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12.2017 Silja Symphonylla

Nauti Silja Symphonyn jouluristeilyllä kiireettömästä joulutunnelmasta. Istu valmiiseen joulunajan perinteisistä herkuista notkuvaan pöytään ja rentoudu hyvän viihteen parissa ja tanssilattialla pyörähdellen. Laivalla on myös tilaisuus hiljentyä jouluhartaudessa.

Lue lisää Silja Symphonyn jouluristeilystä →
Tanssikansaa pyörittää Atlantis Palacessa housebändi ja Promenadella voit kuunnella Trio Bogart Jazz -esityksiä, lisäksi nautit Swingstar -ryhmän lauluista ja huikeasta Afro Arimba -midnight showsta. Risteilyllä on tietysti mukana myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää laivan infoon, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Ja tietysti joulunvietossa laivalla on lastensuosikit Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 23.12. buffet-illallinen, 24.12. aamiainen, jouluaattobuffet-illallinen ja jouluglögi sekä 25.12. brunssi. Joulubuffet-illallisen sijaan voit 24.12. syödä pienestä lisämaksusta joulumenun Bon Vivantissa (ei sisällä viinejä). Jouluristeily buffet-aterioineen Silja Symphonylla B-luokan hytissä esim. 238 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 285 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa Jouluristeily Tukholmaan 23.12. Silja Symphonylla →

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 24.-26.12.2017 Silja Serenadella

Siljan jouluristeilyllä löydät aidon ja oikean joulutunnelman - ilman kiirettä ja stressiä. Istu valmiiseen pöytään, joka notkuu joulunajan perinteisistä herkuista. Rentoudu hyvän viihteen parissa ja tanssilattialla pyörähdellen. Risteilyllä on myös tilaisuus hiljentyä jouluhartaudessa laivalla.

Lue lisää Silja Serenaden jouluristeilystä →
Risteilyllä tanssikansaa viihdyttää Atlantis Palacessa Victor Kotzen & Night Out Band -housebändi ja keskiyöllä ihastellaan näyttävää Afro Arimba -midnight showta. Lisäksi Promenadella esiintyy Trio Sentimental Swingers ja "joulukuoro" Dynamite. Tietysti mukana on myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää infoon, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Joulua laivalla viettää myös ihastuttava Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen, jouluglögi, 25.12. brunssi, buffet-illallinen ja joulukirkko Tukholmassa (ilmoittautuminen laivan infoon, paikkoja rajoitetusti) sekä 26.12. aamiainen. Joulubuffet-illallisen sijaan voit 24.12. syödä pienestä lisämaksusta joulumenun Bon Vivantissa (ei sisällä viinejä). Jouluristeily buffet-aterioineen Silja Serenadella B-hytissä esim. 253 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 304 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa Jouluristeily Tukholmaan 24.12. Silja Serenadella →

Jouluristeily Turusta Riikaan 24.-26.12.2017 Baltic Princessillä

Jouluna Baltic Princess tekee jälleen huippusuositun risteilyn Turusta Riikaan! Laivalla nautitaan perinteisen joulupöydän antimista ja rauhallisesta yhdessäolosta.

Lue lisää Baltic Princessin jouluristeilystä →
Jouluristeilyllä Tangokuningas 2017 Teijo Lindström & Tanssiorkesteri Kaiho sekä housebändi GM Band viihdyttävät tanssikansaa. Tietysti mukana on jouluaattona myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Lapsia viihdyttää risteilyn aikana myös ihana maskottimme Harri Hylje.

Shuttle-bussit ajavat laivan ja keskustan välillä (Miehitysaukio), lähdöt noin viidentoista minuutin välein laivalta alkaen klo 12:00, viimeinen lähtö klo 14:00. Lähdöt kaupungilta noin viidentoista minuutin välein, viimeinen lähtö klo 15:30. Bussilippu sisältyy risteilyn hintaan. Voit myös osallistua maksulliselle Riian kaupunkikierrokselle ja nähdä mm. upeat jugendtyyliset talot ja viehättävän vanhan kaupungin.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen ja jouluglögi, 25.12. brunssi ja illallinen sekä 26.12. brunssi.
 
Jouluristeily aterioineen Baltic Princessilla B-luokan hytissä esim. 272 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 318 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa Jouluristeily Riikaan puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai Tallink Siljan matkamyymälöistä!

Kahden päivän jouluristeily Tallinnaan 24.12.-26.12.2017 Europalla

Unelmajouluna herkutellaan valmiiksi katetuista joulupöydistä ja vietetään aikaa yhdessä läheisten kanssa kaikessa rauhassa. Jouluristeilyllä Tallinnaan nautit todellisesta joulutunnelmasta!

Lue lisää kahden päivän jouluristeilystä Tallinnaan Europalla →
Risteilyllä viihdyttää mm. uusi Tangokuningatar 2017 Aino Niemi ja Why Not -housebändi. Keskiyön tienoilla nähdään tietysti Dance Factoryn One night in heaven-show! Tietysti mukana jouluaattona on myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Voit myös nauttia jopa kahtena päivänä maissakäynnistä Tallinnassa ja tunnelmoida Vanhankaupungin joulutorilla.

Kahden päivän jouluristeily Tallinnaan esim. 145 €/B-hytti Club One -kanta-asiakkaille (muille 207 €/B-hytti), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista. Voit myös yhdistää risteilyysi edullisen jouluisen ateriapaketin.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa jouluristeily Tallinnaan Europalla → Varaa jouluristeily Tallinnaan Europalla →