Jouluristeilyt

Löydä joulutunnelma laivoiltamme!

Jätä jouluruokien tekemisestä tai kinkun metsästyksestä aiheutuva joulustressi ja varaa joulumatkasi Tallink Siljalta! Voit valita jouluristeilyn Helsingistä Tukholmaan, Helsingistä Tallinnaan tai nyt myös uutuutena Turusta Tallinnaan. Oli valintasi mikä tahansa nautit varmasti joulutunnelmasta ja herkullisista joulupöydistä ilman joulukiireitä.

Kaikki Silja Linen ja Tallinkin alukset ovat Joulupukin virallisia laivoja. Myös Joulupukki on mukana jouluristeilyillä.

Voit myös lähteä risteilylle Tukholmaan tai Tallinnaan ennen joulua ja hankkia mieluisat lahjat pukinkonttiin edullisesti laivalta ja joulutoreilta!

Jouluristeily Tukholmaan 23.12.

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12.2018 Silja Serenadella

Nauti Silja Serenaden jouluristeilyllä kiireettömästä joulutunnelmasta. Istu valmiiseen joulunajan perinteisistä herkuista notkuvaan pöytään ja rentoudu hyvän viihteen parissa ja tanssilattialla pyörähdellen. Laivalla on myös tilaisuus hiljentyä jouluhartaudessa.

Lue lisää Silja Serenaden jouluristeilystä →
Tanssikansaa pyörittää Atlantis Palacessa housebändi ja Promenadella voit nauttia Mariano Mirandan lauluista ja huikeasta Midnight showsta. Risteilyllä on tietysti mukana myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää laivan infoon, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Ja tietysti joulunvietossa laivalla on lastensuosikit Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen ja jouluglögi sekä 25.12. brunssi. Joulubuffet-illallisen sijaan voit 24.12. syödä pienestä lisämaksusta joulumenun Bon Vivantissa (sisältää juomapaketin). Jouluristeily buffet-aterioineen Silja Serenadella B-luokan hytissä esim. 185 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 232 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa Jouluristeily Tukholmaan 23.12. Silja Serenadella →

Jouluristeily Tukholmaan 24.12.

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 24.-26.12.2018 Silja Symphonylla

Siljan jouluristeilyllä löydät aidon ja oikean joulutunnelman - ilman kiirettä ja stressiä. Istu valmiiseen pöytään, joka notkuu joulunajan perinteisistä herkuista. Rentoudu hyvän viihteen parissa ja tanssilattialla pyörähdellen. Risteilyllä on myös tilaisuus hiljentyä jouluhartaudessa laivalla.

Lue lisää Silja Symphonyn jouluristeilystä →
Risteilyllä tanssikansaa viihdyttää Atlantis Palacessa housebändi ja keskiyöllä ihastellaan näyttävää Midnight showta. Lisäksi Promenadella esiintyy Swing Star. Tietysti mukana on myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää infoon, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Joulua laivalla viettää myös ihastuttava Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen, jouluglögi, 25.12. brunssi ja joulukirkko Tukholmassa (ilmoittautuminen laivan infoon, paikkoja rajoitetusti). Joulubuffet-illallisen sijaan voit 24.12. syödä lisämaksusta joulumenun Bon Vivantissa (sisältää juomapaketin). Jouluristeily buffet-aterioineen Silja Symphonylla B-hytissä esim. 200 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 251 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa Jouluristeily Tukholmaan 24.12. Silja Symphonylla →

Jouluristeily Turusta Tallinnaan

Jouluristeily Turusta Tallinnaan 24.-26.12.2018 Baltic Princessillä

Baltic Princess tekee tänä vuonna uudella reitillä, Turusta Tallinnaan, jouluristeilyn! Laivalla nautitaan perinteisen joulupöydän antimista ja rauhallisesta yhdessäolosta, kohteessa voit osallistua mielenkiintoiselle kaupunkikierrokselle tai kierrellä omin päin.

Lue lisää Baltic Princessin jouluristeilystä →
Jouluristeilyllä Tangokuningas 2018 Jarno Kokko sekä housebändi viihdyttävät tanssikansaa. Tietysti mukana on jouluaattona myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Lapsia viihdyttää risteilyn aikana myös ihana maskottimme Harri Hylje.

Voit myös osallistua maksulliselle Tallinnan kaupunkikierrokselle ja nähdä mm. Kalamajan, keskustan, Kadriorgin ja Piritan sekä viehättävän Vanhankaupungin. Kiertoajelun aikana opas kertoo paikallisen joulunvieton historiasta. Suomenkielisen oppaan kanssa piipahdetaan myös joulumarkkinoilla Vanhassakaupungissa sekä nautitaan glögi ja piirakkapala ravintola Maikrahvissa.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen ja jouluglögi, 25.12. brunssi ja illallinen sekä 26.12. brunssi. Lisämaksusta voit nauttia joulumenun (sisältää juomapaketin) Happy Lobster -ravintolassa 24.12. ja 25.12.2018.
 
Jouluristeily buffet-aterioineen Baltic Princessilla B-luokan hytissä esim. 272 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 318 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.

Luksushytit ovat tällä hetkellä loppuunmyyty.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa Jouluristeily Turusta Tallinnaan Baltic Princessillä →

Jouluristeily Helsingistä Tallinnaan

Kahden päivän jouluristeily Tallinnaan 24.12.-26.12.2018 Europalla

Unelmajouluna herkutellaan valmiiksi katetuista joulupöydistä ja vietetään aikaa yhdessä läheisten kanssa kaikessa rauhassa. Jouluristeilyllä Tallinnaan nautit todellisesta joulutunnelmasta!

Lue lisää kahden päivän jouluristeilystä Tallinnaan Europalla →
Risteilyllä viihdyttää mm. uusi Tangokuningatar 2018 Saana Sassali ja housebändi. Keskiyön tienoilla nähdään tietysti Midnight show! Tietysti mukana jouluaattona on myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Voit myös nauttia jopa kahtena päivänä maissakäynnistä Tallinnassa ja tunnelmoida Vanhankaupungin joulutorilla.
 
Kahden päivän jouluristeily Tallinnaan Club One -hintaan esim. 108 €/B2-hytti (muille esim. 135 €/B2-hytti). Voit myös yhdistää risteilyysi edullisen jouluisen ateriapaketin.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa jouluristeily Tallinnaan Europalla → Varaa jouluristeily Tallinnaan Europalla →

Varaa Tallink Siljan palvelupisteistä

Myyntipalvelu 0600 157 00
Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68
Palvelemme: ma-pe 8-19, la ja su 9-17.
Matkamyymälät →

Varaa netistä