Viihteellä

 

Onnistuneeseen lomaan kuuluu musiikkia, tanssia ja yhdessäoloa. Näytämme sinulle miten arjesta irrottautumisen taika syntyy ja annamme parhaat vinkit täydelliseen iltaan.

VARAA VIIHDEMATKA

VARAA VIIHDEMATKA

 

The Glorious Gatsby -show Helsinki-Tukholma-reitillä 1.12.2019–29.2.2020

Säkenöivä show

Silja Serenaden ja Silja Symphonyn talven juhlakauden kruunaa maailmanluokan The Glorious Gatsby -show 1.12.2019–29.2.2020. Se on jatkoa viime talven Gatsby-show’lle, mutta uudella twistillä.

Kurkista shown kulisseihin

Elämysteatteria Europalla - Jarkko Tamminen show 2019

Jarkko Tammisen ystäväkirja

Europa pursuaa viihdettä ja naurua, kun imitaattori Jarkko Tamminen tuo parhaat hahmonsa Europan Elämysteatteriin. Pyysimme Jarkkoa jakamaan parhaat muistonsa laivoilta.

Lue ystäväkirja

Irti arjesta tanssien

Irti arjesta tanssien

Anneli ja Jussi Koskilehto käyvät risteilyllä Siljan laivoilla vähintään kerran kuussa, joskus kaksi tai kolmekin kertaa. Pari kertoo viisi syytä, jotka vetävät heitä laivalle aina uudestaan.

Lue lisää alkuviikon viihteestä

Heittäydy tangon vietäväksi 1.9.-30.11.2019

Tango vie lomalle

Jos kuvittelit tangon olevan tylsää tai vain vanhemman väen juttu, et ole tavannut Marcos Ayalaa ja hänen tangotanssiryhmäänsä. Päivä Tukholmassa –risteilyllä 1.9.-30.11. esiintyvät argentiinalaiset tanssijat saavat näkemään tangon uusin silmin.

Tutustu tango-ohjelmaan

Heurekan tiedeshow lapsille Europan kesäohjelmassa

Heurekan tiedeshow laivalla

Miten varjo voi olla värikäs? Miten pelkkä ilma voi kaataa esineitä? Pääsimme kurkistamaan kulisseihin, kun Heurekassa valmisteltiin lasten tiedeshow’ta, joka valtaa kesällä Europan 22 h -risteilyllä Tallinnaan.

Kurkista shown kulisseihin

LÖYDÄ LISÄÄ INSPIRAATIOTA MATKALLESI →