Pinnalla

 

Yllätykset ovat elämän suola. Nämä mielenkiintoiset puheenaiheet, ilmiöt ja tarinat mereltä ja maista ovat juuri nyt pinnalla ja tekevät sinun matkastasi ainutlaatuisen.

VARAA MERIMATKA

VARAA MERIMATKA

 

Siljan perinteinen joulubuffet

Joulupöytään herkuttelemaan

Siljan perinteinen joulupöytä on sekoitus Suomen, Ruotsin ja Viron rakkaimpia jouluherkkuja. Laivalla ehdit nauttia herkkujen lisäksi kiireettömästä joulutunnelmasta.

Lue lisää Siljan joulubuffetista

Laivalle rakennettu pakopeli muuttaa risteilyn seikkailuksi

Pakopeli vie teinit aikamatkalle

Silja Symphonylla ja Silja Serenadella pääsee tänä kesänä ratkomaan arvoitusta, joka nostaa pakohuonepelit aivan uudelle tasolle. Erityisesti teineille suunniteltu peli levittäytyy koko laivalle.

Lue lisää pakopelistä

Pinnalla - Naapurit tutuiksi

Naapurit tutuiksi

Tallink Shuttle on jo 30 vuotta seilannut lahden yli Viroon ja yhdistänyt kulttuurejamme. Pyysimme 30-vuotiasta Aino Keskitaloa ja 30-vuotiasta Kristina Baumania jakamaan parhaat vinkkinsä ja tarinansa omasta kotimaastaan.

Lue koko haastattelu täältä

Pinnalla - Saaristoristeilyn helmet

Saariston helmet

Siljan 11 h -saaristoristeily tarjoaa täydellisen resort-loman – aloita aamusi runsaalla buffet-aamiaisella, rentoudu kylpyläosastolla, pyörähdä tanssilattialla tai vain rentoudu upeiden maisemien äärellä. Saaristoristeilyn kapteeni ja viihdeisäntä kertovat omat vinkkinsä ihanteelliseen risteilypäivään.

Poimi saaristoristeilyn helmet

B2B Tallink Silja

Travel retail -alan huipulla

Tiesitkö, että Tallink-konserni on matkailun vähittäismyynnillä mitattuna maailman suurin risteily-yhtiö? Euroopassa sen edelle kipuavat vain kolme lentokenttää. Esittelemme tekijät, jotka selittävät menestyksen.

Katso 5 tekijää menestykseen

Silja Resort helmet - vuorokausi Baltic Princessillä

Kurkistus kulisseihin

Kurkista laivan kulisseihin Baltic Princessin 23 tunnin risteilyllä Turusta! Työntekijät kertovat laivalla työskentelyn iloista ja haasteista kovassa työtahdissa sekä kuvailevat tyypillistä vuorokauttaan Baltic Princessin kyydissä.

Lue artikkeli

Pinnalla - Etäpäivä Megastarilla

Pysytään yhteydessä

Työpaikan ulkopuolella tehtyjen työtuntien määrä on noussut viime vuosina, joten toimivia yhteyksiä tarvitaan yhä useammin. Megastarin henkilökunta ja matkustajat kertovat omista kokemuksistaan etätyöskentelystä laivalla.

Lue lisää etätyöstä laivalla

Heurekan tiedeshow lapsille Europan kesäohjelmassa

Heurekan tiedeshow laivalla

Miten varjo voi olla värikäs? Miten pelkkä ilma voi kaataa esineitä? Pääsimme kurkistamaan kulisseihin, kun Heurekassa valmisteltiin lasten tiedeshow’ta, joka valtaa kesällä Europan 22 h -risteilyllä Tallinnaan.

Kurkista shown kulisseihin

LÖYDÄ LISÄÄ INSPIRAATIOTA MATKALLESI →