Hotellimatkat ryhmille

Valmis hotellimatka on helppo tapa tutustua Tallinnaan, Tukholmaan tai muihin Baltian kohteisiin.

Tallinkin omissa hotelleissa majoitutte kaupungin parhailla paikoilla ja nautitte tasokkaasta palvelusta sekä viihtyisästä tunnelmasta! Kokous- ja ravintolapalvelut onnistuvat isommillekin ryhmille.

Monipuoliset palvelut yhdestä paikasta.
Lisätiedot ja varaukset:

Puh. 010 804 123
Avoinna ma–pe klo 9.00–17.00
Kokous- ja ryhmämyynnin yhteystiedot

Pyydä tarjous

Hotellilomalle porukalla

Hotellimatkat ryhmille Tallink-hotelleihin

Valmis hotellimatka on helppo tapa tutustua Tallinnaan. Tallinkin omissa hotelleissa majoitutte kaupungin parhailla paikoilla ja nautitte tasokkaasta palvelusta sekä viihtyisästä tunnelmasta! Kokous- ja ravintolapalvelut onnistuvat isommillekin ryhmille.

Lue lisää »

Hotellipakettien hinnat sisältävät: 

- edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna
- yhden yön majoituksen 2 hengen standard-huoneessa aamiaisineen.
 
Hinnat ovat voimassa vähintään 10 henkilön ryhmille.
 
Hinnat vaihtelevat laivojen paikkatilanteen mukaan, tarkista hinta Kokous- ja ryhmämyynnistämme.
 
Tutustu Tallink Hotelleihin »

Tallink Hotellien kokous- ja ravintolapalvelut ryhmille

Tilaa myyntipalvelustamme myös ryhmämenut ja -buffetit sekä kokoustilat ja -tarjoilut Tallink Hotelleissa.

Katso Tallinkin Hotellien ryhmäruokailut ja kokoustarjoilut:  

Ravintolapalvelut ryhmille Tallinnassa

Tallinna on nautiskelijoiden kaupunki, jonka laaja ravintolavalikoima pitää sisällään nautintoja keskiaikaisista ja virolaisista reilun runsaista herkuista mitä hienostuneempiin gourmet-elämyksiin. Ryhmäruokailut tilattavissa muun muassa tyylikkään moderneihin CRUhun, Platziin sekä Ribeen, tunnelmalliseen Maikrahviin, valkosipuliravintola Balthasariin sekä aina suosittuihin Grillhaus Daubeen ja Peppersackiin.

Tallink Siljan yhteistyöravintolat Tallinnassa »

Vihterpalun kartano

Kauniisti entisöity, suomalaisomistuksessa oleva herraskartano noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta länteen. Vihterpalu avataan vain tilauksesta ryhmille ja se sopii hyvin kokouspaikaksi, yrityksen virkistyspäivien tai vaikka syntymäpäiväjuhlien viettoon. Majoittumistilaa löytyy kartanon päärakennuksesta sekä sivurakennuksesta. Huoneita on yhteensä 30 ja majoituspaikkoja 60 hengelle. Majoitukseen sisältyy puolihoito eli 1 x aamiainen ja lounas / vrk.

Kysy tarjousta kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Vihula Manor Country Club & Spa

Vihulan kartanoalue muodostuu kahdesta päärakennuksesta ja kaikkiaan 25 muusta rakennuksesta, joista vanhimmat ovat 1500-luvulta. Vihulan kartano tarjoaa korkeatasoista majoitusta, spa-palveluita sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kauniissa ympäristössä. Kartanossa toimii myös korkeatasoinen ravintola. Vihula sijaitsee Lahemaan kansallispuiston alueella noin tunnin ajomatkan etäisyydellä Tallinnasta itään. Kuljetusta Tallinnasta Vihulaan voi tiedustella suoraan hotellista.

Lue lisää »

Valittavana Superior-luokan huoneet joissa wc/suihku, hiustenkuivaaja, sat-tv, puhelin, internet-yhteys, minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Lisäksi tarjolla myös tilavampa ja paremmin varusteltuja ZEN-luokan huoneita ja sviittejä.

Kysy tarjousta kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Tallink-hotelli Riiassa

Tallink Hotels -ketjun uusin hotelli avattiin Latviassa, Riian ydinkeskustassa vuonna 2010. Neljän tähden hotellissa nautitte huippusijainnin lisäksi moderneista ja tasokkaista tiloista sekä hyvänolonpalveluista. Hotelli sopii palvelujensa puolesta niin kokous- kuin vapaa-ajanmatkustajille.

Lue lisää »

Hintaan sisältyy:
- laivamatkat Helsinki–Tallinna ja päinv. Tallink Shuttle -laivoilla Star-luokassa
- kahden yön majoitus kahden hengen huoneessa
- aamiainen hotellissa

Lisämaksusta:
- buffet-ateriat laivalla
- business-luokka Tallink Shuttle -laivoilla
- bussikuljetus Tallinna-Riika-Tallinna (Hansabussit)

Tarvittaessa järjestämme lisämaksusta myös oman bussin ryhmällenne toivomallanne aikataululla.

Kysy lisää Kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Hotellimatkat muualle Baltiaan

Tallink Siljan ryhmämyynti varaa ryhmällesi majoitukset kaikkialla Baltiassa. Tutustu upeisiin kohteisiin ja majoitusvaihtoehtoihimme Virossa, Latviassa ja Liettuassa ja anna ryhmämyyntimme räätälöidä ryhmällesi mukava matkakokonaisuus!

Lue muista Baltian kohteista:
Pärnu
Saarenmaa
Muu Viro
Riika
Jurmala
Liettua

Hotellimatkalle Tukholmaan

Hotellimatkalla ehdit tutustua naapurimaan pääkaupunkiin paremmin. Varaa kauttamme niin laivamatkat kuin hotellimajoitus koko ryhmälle.

Kysy lisää kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Hotellimatkalle Ahvenanmaalle

Hotellimatkalla ehdit tutustua Ahvenanmaahan kaikessa rauhassa. Mikäli mielit esimerkiksi pyöräilemään tai kalastusmatkalle, Ahvenanmaa on loistava valinta. Voit varata kauttamme niin laivamatkat kuin hotellimajoitus Maarianhaminassa koko ryhmälle.

Kysy lisää Kokous- ja ryhmämyynnistämme!