Löydä Viron helmet

 

Etsitkö kivaa kesätekemistä ja inspiraatiota lomalle? Mitä jos poikkeaisit kakkukahveille Tallinnaan tai kokeilemaan vedenalaista hierontaa Piritaan? Samalla reissulla voit hankkia edulliset juomat, kukat ja koristeet kaikkien aikojen kesäjuhliin. Ja jos aikaa on enemmän, nappaa lapset mukaan ikimuistoiselle automatkalle. Viro tarjoaa hauskoja yllätyksiä ja elämyksiä koko perheelle - täältä löydät helmet merimatkallesi!

Kakkukierros Tallinnan kahviloissa

Kakkukierros Tallinnan kahviloissa

Joko olet herkutellut Tallinnassa toinen toistaan viehättävämmissä kahviloissa? Löydät laajan valikoiman herkullisia leivoksia ja kakkuja nautittavaksi kahvin tai teen kera. Tutustu viiden eri kaupunginosan suosikkipaikkoihin ja niiden hintatasoon.

Katso vinkit Tallinnan kahviloihin

20 vinkkiä edullisten kesäjuhlien järjestämiseen

20 vinkkiä juhlien järjestämiseen

Tee juhlajärjestelyt hyvissä ajoin ja huolella niin ehdit itsekin juhlia. Ikimuistoiset bileet voit myös järjestää pienemmällä budjetilla kun suunnittelet ne hyvin. Nappaa parhaimmat juhlajärjestelyyn liittyvät vinkit ja nauti niin järjestelyistä kuin juhlistakin!

Katso vinkit juhlajärjestelyihin

3 x lapsiperheen luontokohde

3 x lapsiperheen luontokohde

Virosta löydät upeat luontokohteet myös perheen kanssa vierailtavaksi. Tutki fossiileja vesiputouksen äärellä tai tepastele leveillä pitkospuilla suon halki - Tutustu kiinnostaviin Viron luontomatkailukohteisiin, joissa viihtyvät kaikenikäiset.

Katso vinkit luontokohteisiin

Onnistuneen automatkan ABC

Automatkan ABC

Kun suunnittelet automatkan hyvin ja teet varaukset ajoissa, niin teet edullisen ja onnistuneen automatkan! Tutustu valokuvaaja Antti Vettenrannan ja perheen seikkailu- ja automatkan perusteella tehtyihin omakohtaisiin vinkkeihin.

Lue lisää automatkavinkeistä perheille

Edullisesti kylpylälomalle Tallinnaan

Pienellä budjetilla

Tiesitkö, että Tallinnassa on useita kylpylöitä, jotka tarjoavat todella edullista hemmottelua ja rentoutumista. Esimerkiksi Pirita Spa Hotellissa on useita terveys- ja kauneushoitoja saatavilla sekä Aqua Spa, josta löydät saunat, porealtaat ja uima-altaan.

Lue lisää Pirita Span hoitovinkistä

Keskiaikaisen taiteilijan Tallinna

Taiteilijan Tallinna

Kiinnostaako historia ja taide? Taidemuseo Kumun johtaja Kadi Polli antaa persoonalliset paikallisoppaan vinkit kierrokselle Tallinnaan. Kulje keskiajan tunnetuimpiin kuuluneen taiteilijan Michel Sittowin jalanjäljillä mm. omaleimaisella Katariinankujalla.

Lue lisää Kadi Pollin Tallinnasta

VARAA LAIVAMATKA VIROON