Erikoisohjelmalliset risteilyt


Laivoillamme järjestetään myös teemaristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisohjelmallisista risteilyistä ja varaa!

Europan erikoisristeilyt

Ainutlaatuiset erikoisristeilykohteet 2020 – uutuutena Pietari!

Europa tekee ensi vuonna yhteensä yhdeksän erikoisristeilyä Helsingistä upeisiin kohteisiin: Visbyhyn 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8., Riikaan 28.6. ja 11.8., Maarianhaminaan 19.7. sekä jännittävänä uutuutena Pietariin 29.4. ja 1.6.2020. Kaikissa kohteissa ehdit viettää perillä kokonaisen päivän.

Kesän 2020 erikoisristeilyjen myynti alkaa 15.1.2020 mennessä.

Kuva: Visit Petersburg

Elämäniloa Aalloilla -risteily Baltic Princessillä 17.11.2019

Syksyn suosittu Elämäniloa Aalloilla -risteily kerää hyvästä viihteestä ja iloisesta yhdessäolosta nauttivat yhteen 17. - 18.11.2019! 

Artisteina vuoden 2014 Tangokuningas Teemu Roivainen, Essi Leppäkoski sekä Meiju Suvas yhtyeineen. Lisäksi monipuolista ohjelmaa koko risteilyn ajan, mm. Ailainkerin stand-up ja tietovisa sekä Oskari Palomäen vetämä bingo! 

Risteilyn ikäraja on 18 v.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.-25.11.2019

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11.2019

Souvarit, Finlanders ja Pekkaniskan Pojat - kolme Suomen suosituinta tanssiorkesteria viihdyttää ensimmäistä kertaa yhdessä Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla. Tällä risteilyllä koet Finlandersin juhlavuoden ainoat konsertit merellä! Tällaista orkesterikattausta ei koskaan aiemmin ole nähty samalla laivalla.

Vietä elämäsi pikkujoulut ainutkertaisten tanssikeikkojen kera ja nauti upeasta erikoisohjelmasta, mm. tanssiaiheinen talkshow laivan teatterissa.

Lisätiedot ja varaukset Ikaalisten matkatoimiston kautta →

 

K-50 messut laineilla Europalla 26.-27.11.2019

K-50 messut laineilla 26.11.2019

Suuren suosion saavuttanut K50-messut laineilla -risteily järjestetään Europan 22 h -huviristeilyllä Tallinnaan 26.-27.11.2019. Risteilyllä on luvassa viihdettä, tanssia, erilaisia mielenkiintoisia luentoja sekä K50-messut.

Mukana lähes 100 näytteilleasettajaa. Esittelyssä mm. fysikaalisia terapialaitteita, Tarot-tulkintoja ja erilaisia kotimaan sekä kaukomaiden lomakohteita. Messuilta voi tehdä hyviä löytöjä myös eri teattereiden ja kulttuurikohteiden tarjonnasta.

Lisätiedot ja varaukset Matkapoikien kautta →

Erikoisristeily - JouluJolla

The Original Joulujolla -risteily Europalla 28.11.2019

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty, huippusuosioon noussut The Original JouluJolla -risteily saa jatkoa ensi marraskuussa, kun JouluJolla vol. 2 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä.

Tälläkin kertaa seura on iloista ja esiintyjät Suomen kärkikaartia. Suomirockin legenda Popeda saa seurakseen supersuositun Apulanta-yhtyeen sekä Maradona- ja Pämppää-biiseillään yleisömagneetiksi nousseen suomirap-trio Teflon Brothersin.

Lue lisää JouluJolla -risteilystä
Marraskuinen Tallinna tarjoaa seuraavana aamuna parastaan: neljässä tunnissa ehdit reippailla, shoppailla tai vaikka vain nautiskella eteläisen naapurin joulunalusmeiningistä.

Paluumatkalla livemusiikin diggailu jatkuu, jorataan DJ:n tahdissa, lauletaan karaokea, syödään tukeva lounas sekä tehdään jouluostoksia.

Kyseessä on Itämeren suurin pikkujouluristeily, jossa pikkujoulukansa juhlii 22 tuntia putkeen!

Risteilyn toteuttavat ohjelmatoimistot Sahara Agency ja Prime Time Music, jotka ovat järjestäneet Helsinki-Tallinna -linjalla kymmenkunta menestynyttä risteilyä, kuten The Original JouluJolla 1, YLEX Parasta Ennen!, HitMix Jysäri ja HitMix Parasta jälkeen!

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.
 

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Sinkkuristeily Europalla 14.12.2019

Sinkkuristeily Europalla 14.12.2019

Löydä uusi aaltopituus Europan 22 tunnin huviristeilyllä Helsingistä Tallinnaan!

Laivalla hauskaa riittää jokaiselle palavalle romantikolle: Sokkotreffit merellä -tapahtumassa pääset treffeille sielunkumppanisi kanssa, kun taas Speed dating vie sinut useille treffeille pikakelauksella. Luvassa myös paljon muuta hauskaa! Parasta ohjelmaa pyörittää Deittisirkus.

Varaa Sinkkuristeily 14.12. Europalla → Varaa Sinkkuristeily 14.12. Europalla →

jysari_2020

HitMix Jysäri Spring Break -risteily Europalla 28.3.2020

Suuren suosion saaneet Jysäri-risteilyt saavat jatkoa, kun HitMix Jysäri ”Spring Break” -risteily tuo jälleen kirkkaimmat ysäritähdet Itämeren keväisille aalloille lauantaina 28.3.2020. Nyt tampataan kesää kohti ja Jysäriheimon pyynnöstä lähtöpäivä on vihdoinkin LAUANTAINA!

Ensimmäinen artistikiinnitys on E-Rotic. Mukana myös PartaMatti,
DJ Kite ja DJ ICE K. Lisää artistijulkistuksia luvassa pian. Varmista paikkasi ja varaa liput risteilylle nyt!

Risteilyn ikäraja on 18 v.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

Soste erikoisristeily Europalla 21.4.2020

SOSTE -risteily Europalla 21.4.2020

M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Luvassa on laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä. Risteily järjestetään nyt neljättä kertaa.

Tutustu ja varaa Matkapoikien kautta →

 

Elitloppet-raviristeily Baltic Princessillä 29.5.2020

Legendaarinen Classic Elitloppet -raviristeily on taas täällä. Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun 29.5.-1.6.2020! Matka Turusta Tukholmaan ja takaisin taittuu Baltic Princessillä.

Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Matkalla mukana huikeita artisteja kuten Elastinen, Apulanta ja Teflon Brothers.

Tutustu ja varaa Elitloppet-raviristeily raviristeilyt.fi kautta →

Risteilybussilla kätevästi Europan 22 h -huviristeilylle!

Risteilybussilla 22 h -huviristeilylle

Varaa risteily kuljetuksin kotoa suoraan Europan 22 h -huviristeilyille! Kuljetuksia satamaan Länsiterminaali 1:een järjestetään päivittäin kymmeniltä eri paikkakunnilta.

Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta.

Lue lisää risteilybussista →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →