Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Kunnon Laiva Silja Serenadella 18.8.2017

Kunnon Laiva on kesän hyväntuulisin risteily kaikille liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Ohjelmassa on huippuluentoja mielenkiintoisista teemoista ja liikuntamaistiaisia kauden uutuuksista. Luennoimassa mm. psykologi Satu Lähteenkorva, näyttelijä Kari Ketonen sekä tanssinopettaja Marko Keränen. Liikuntaohjaajina mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Ansku Bergström sekä twerkkauksen Suomen mestari Monserrat Villarroel. Kunnon Laivan iltabileistä vastaavat Lauri Tähkä sekä Disco Inferno.

Luvassa on verkostoitumista, inspiroivaa tunnelmaa ja täyttä asiaa mennen tullen. Lähde mukaan kesän liikuttavimmalle Päivä Tukholmassa -risteilylle!

Lisätiedot ja varaukset Matkapojilta →

Euroviisuklubi Europalla 2.9.2017

Tervetuloa tänäkin vuonna suositulle OGAE Finlandin Euroviisuristeilylle, joka vietetään jo kahdeksatta kertaa Helsinki-Tallinna-linjalla! 22 h -risteilyllä nautit euroviisuhuumasta: Risteilyvetäjänä toimii superhauska Kaisa Pylkkänen ja paluumatkalla luvassa mm. hulvaton Jukka K & Divet Eurovision show. Lisäksi lavalle nousee vuoden 2009 viisuvoittaja Alexander Rybak sekä vuoden 2004 voittaja Ruslana! Ehdit myös piipahtaa Tallinnassa n. 4 tunnin ajan, jos haluat.
Tutustu Facebookissa →

Varaa paikkasi la 2.9. Euroviisuristeilylle Internet-varauspalvelusta, puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm), Tallink Siljan matkamyymälöistä tai matkatoimistosta! Mainitse varauksen yhteydessä tai syötä netissä alennuskoodi EUROVISION. Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

MAAOTTELUMATKA FINNKAMPENIIN 1.-4.9.2017
BALTIC PRINCESSILLÄ TURUSTA

Hyvä yleisurheilun ystävä, syyskuussa on jälleen aika ottaa naapurista mittaa. Maailman vanhin maaottelu otellaan vuorostaan Tukholman stadionilla ja tehtävämme on lähteä porukalla kannustamaan Suomi voittoon! Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa matkasi jo nyt ja varmista paikkasi kesän yleisurheilukauden huipennukseen parhaassa seurassa!

Tubecon merellä Baltic Princessillä 23.9.2017

Tubecon 2017 kokoaa yhteen Suomen suosituimmat tubettajat ja heidän faninsa Hartwall Arenalle 12.-13.8.2017. Silja Line on jälleen Tubeconin pääyhteistyökumppani ja Tubecon jatkuu tänä vuonna merimaisemissa, Baltic Princessin 23 h Tubecon merellä -risteilyllä Turusta 23.9.2017. Mukana mm. Roni Back, Deata, A-Lapset, Wildeem ja monia muita.

HUOM! Käytä alennuskoodia TUBECON varausta tehdessäsi, jotta varmistat paikkasi Tubecon-ohjelmassa.

Lue lisää ohjelmasta ja varaa →

Seiskan pikkujouluristeily Europalla 9.11.2017

7 päivää 25 v. Pikkujouluristeilyllä biletetään 22 h uudistuneella Europalla! Pikkujouluristeilyllä Helsingistä vauhdikasta menoa tähdittää mm. Vicky Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit, DIVET -show ja Matti Nykäsen tähdittämä menestysrevyy Show Not. Risteilyn isäntänä toimii Jethro Rostedt ja emäntänä Martina Aitolehti. Risteilyn ikäraja on 18 v.

Seiskan 25-vuotispikkujouluristeilyn lisätiedot ja varaukset puhelimitse 020 120 4000 tai Matkavekan nettisivuilta →

Jysäri -risteily Europalla 16.11.2017

Jysäri -risteily järjestetään ensimmäistä kertaa uudistuneella Europalla!
22 h -risteilyllä Helsingistä unohtumatonta ysäritunnelmaa tähdittää mm.
E-TYPE. Risteilyn ikäraja on 18 v.

Jysäri -risteilyn lisätiedot ja varaukset Matkavekan nettisivuilta →
tai puhelimitse 020 120 4000!

26 Years of Dance -risteily Europalla 20.1.2018

Suomen kaikkien aikojen suurin elektronisen tanssimusiikin klubiristeily 26 Years of Dance kokoaa 20.1.2018 Europalle 3 000 bilettäjää nauttimaan musiikista, tanssista, ystävyydestä ja rakkaudesta. Musiikki alkaa kun laiva irtoaa Helsingin satamasta ja jatkuu 22 tuntia ilman taukoja. Screen, Kosmos, Unity, Pussy, Hytky, Dept., Dtm, Nylon, Danceteria All Stars, Mixxed, Bass Game All Stars, Riviera Kallio, sekä Teknokaraoke ovat ensimmäistä kertaa saman katon alla.

Katso lisätiedot ja varaa →
Tutustu myös risteilyn Facebook-tapahtumaan →

Abiristeilyt


Abiristeilyt vuodelle 2018 nyt varattavissa.

Lue lisää ja varaa lippusi täältä.