Europan erikoisristeilyt ainutlaatuisiin kohteisiin

Europan ainutlaatuiset erikoisristeilyt Riikaan 30.4., 30.6. ja 12.8.2019!

Riikaan

Europan erikoisristeilyllä pääset suoraan Helsingistä Riikaan kesällä su 30.6. ja ma 12.8. lähdöillä. Baltian Pariisissa shoppailet edullisesti, nautit Vanhankaupungin historiaa huokuvasta tunnelmasta ja jugend-rakennuksista.

Tutustu ja varaa Riika-risteily

Europalla ruusujen kaupunkiin, Visbyhyn, erikoisristeilylle neljänä kesäsunnuntaina.

Visbyhyn

Erikoisristeilyt Helsingistä Visbyhyn su-lähdöillä 14.7., 21.7., 28.7. ja 4.8. Europalla. Ihastuttavassa Visbyssä näet mm. aidon luonnon raukkeineen ja Vanhankaupungin viehättävine ruusuineen! Lapsille riittää puuhaa laivalla ja Kneippbyssä.

Tutustu ja varaa Visby-risteily

Uutuus! Europalla erikoisristeilylle Ahvenanmaalle ma 8.7. lähdöllä.

Maarianhaminaan

Kesällä sinulla on oiva tilaisuus lähteä Europalla uudellle erikoisristeilylle Ahvenanmaalle. Europa liikennöi suoraan Helsingistä Tallinnan kautta merelliseen Maarianhaminaan ma 8.7. lähdöllä. Perillä Ahvenanmaalla on kerrankin aikaa koko päivä, aamusta iltaan asti!

Tutustu ja varaa Ahvenanmaa-risteily

 

Erikoisohjelmalliset risteilyt

Laivoillamme järjestetään myös teemaristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisohjelmallisista risteilyistä ja varaa!

Elitloppet-raviristeily Baltic Princessillä 24.5.2019

Legendaarinen Classic Elitloppet -raviristeily on taas täällä. Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun 24.-27.5.2019! Matka Turusta Tukholmaan ja takaisin taittuu Baltic Princessillä.

Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Matkalla mukana huikeita artisteja kuten Happoradio, Anssi Kela ja Teflon Brothers.

Tutustu ja varaa Elitloppet-raviristeily raviristeilyt.fi kautta →

Meritangot-risteily Baltic Princessillä 17.6.2019

Juhlavalla Meritangot-risteilyllä 17.6. lähdöllä Baltic Princessillä Turusta esiintyvät Tangomarkkinat 2019 -laulukilpailun finalistit, joista Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunataan Suomelle uudet tangon valtiaat! Risteilyväkeä viihdyttävät mm. vuoden 2018 tangokuninkaalliset, Saana Sassali, Jarno Kokko sekä Aki Samuli orkestereineen.

Artistitapaamisessa yleisö voi kysellä finalisteilta kiperiä kysymyksiä ja reissun huipennukseksi valitaan risteilykansan suosikit Meritangojen Tangokuninkaallisiksi.

Varaa Meritangot-risteily →

Yrittäjäristeily Europalla 8.-9.6.2019

Suomen suurin Yrittäjäristeily Europalla 8.-9.6.2019

Odotettu ja suosittu Yrittäjäristeily järjestetään kesäisillä Itämeren aalloilla uudistuneella Silja Europalla 8.–9.6.2019. Olet sitten konkari yrittäjyyden polulla tai vasta-alkaja, tämä risteily on sinulle.

Lue lisää Yrittäjäristeilystä
Järjestyksessään kolmannella Yrittäjäristeilyllä puhutaan rahasta! Rahalla on monia ominaisuuksia – hyviä ja huonoja. Raha mahdollistaa, ohjaa ja toisinaan sulkee pois toimintoja, mutta paljon on tehtävissä myös ilman suurta rahallista panosta. Tule kuulemaan rahan innoittamia yrittäjätarinoita sekä tietopaketteja, joista saat konkreettisia vinkkejä yrittäjyyden tiellesi, verkostoitumaan vanhojen tuttujen kanssa ja luomaan uusia yrittäjäverkostoja. Päivitä osaamisesi ja tule tapaamaan myös Suomen Yrittäjien asiantuntijoita.

Yrittäjäristeilyn juontaa bisnesantropologi, ainutlaatuinen André Noël Chaker. Olethan valmis, sillä André saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja jopa laulamaan! Mukana myös upea kestotähti Paula Koivuniemi ja Gebardi, yksi Suomen suosituimmista bilebändeistä. Yrittäjäristeilylle olette tervetulleita kaikki yrittäjät. Tule matkaan yksin, puolison, perheen, kaveriporukan tai henkilökuntasi kanssa. Ota ansaittu tauko kiireisiin ja aloita kesä rennosti merellä hyvästä seurasta nauttien.
 

Tutustu ja varaa Yrittäjäristeily →Tutustu ja varaa Yrittäjäristeily →

Lisätietoa Yrittäjäristeilystä: www.yrittajaristeily.fi. Risteilyn järjestää Suomen Yrittäjät.

Radio Rock Risteily XXVIII Europalla 14.-15.9.2019

Radio Rock -Risteily XXVIII Europalla 14.-15.9.2019

Humpasta doomiin ja industrialista gootteihin - eikä siinä vielä kaikki! Mukana myös iki-ihanat ystävämme Ruotsista!

Semmosta seilausta olis luvassa 14.-15. syyskuuta Itämeren aalloilla, kun Radio Rock -risteilyllä esiintyvät Sparzanza, The 69 Eyes, Eläkeläiset, Turmion Kätilöt ja Swallow the Sun.

Tutustu ja varaa Lehtimäen matkatoimiston kautta →

 

jysari_2019

HitMix Jysäri -risteily Europalla 14.11.2019

Viime marraskuussa loppuunmyyty HitMix Jysäri -risteily tuo jälleen kirkkaimmat ysäritähdet Itämeren aalloille 14.11.2019.

22 h -risteilyllä Helsingistä unohtumatonta ysäritunnelmaa.

Ensimmäinen artistikiinnitys on MASTERBOY & BEATRIX DELGADO Mukana myös PartaMatti, DJ Kite ja DJ ICE K
Risteilyn ikäraja on 18 v.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.-25.11.2019

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.-25.11.2019

Souvarit, Finlanders ja Pekkaniskan Pojat - kolme Suomen suosituinta tanssiorkesteria viihdyttää ensimmäistä kertaa yhdessä Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla. Tällaista orkesterikattausta ei koskaan aiemmin ole nähty samalla laivalla!

Vietä elämäsi pikkujoulut ainutkertaisten tanssikeikkojen kera ja nauti upeasta erikoisohjelmasta, mm. tanssiaiheinen talkshow laivan teatterissa.

Lisätiedot ja varaukset Ikaalisten matkatoimiston kautta →

 

Erikoisristeily - JouluJolla

The Original Joulujolla -risteily Europalla 28.11.2019

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty, huippusuosioon noussut The Original JouluJolla -risteily saa jatkoa ensi marraskuussa, kun JouluJolla vol. 2 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä.

Tälläkin kertaa seura on iloista ja esiintyjät Suomen kärkikaartia. Suomirockin legenda Popeda saa seurakseen supersuositun Apulanta-yhtyeen sekä Maradona- ja Pämppää-biiseillään yleisömagneetiksi nousseen suomirap-trio Teflon Brothersin.

Lue lisää JouluJolla -risteilystä
Marraskuinen Tallinna tarjoaa seuraavana aamuna parastaan: neljässä tunnissa ehdit reippailla, shoppailla tai vaikka vain nautiskella eteläisen naapurin joulunalusmeiningistä.

Paluumatkalla livemusiikin diggailu jatkuu, jorataan DJ:n tahdissa, lauletaan karaokea, syödään tukeva lounas sekä tehdään jouluostoksia.

Kyseessä on Itämeren suurin pikkujouluristeily, jossa pikkujoulukansa juhlii 22 tuntia putkeen!

Risteilyn toteuttavat ohjelmatoimistot Sahara Agency ja Prime Time Music, jotka ovat järjestäneet Helsinki-Tallinna -linjalla kymmenkunta menestynyttä risteilyä, kuten The Original JouluJolla 1, YLEX Parasta Ennen!, HitMix Jysäri ja HitMix Parasta jälkeen!

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.
 

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Risteilybussilla kätevästi Europan 22 h -huviristeilylle!

Risteilybussilla 22 h -huviristeilylle

Varaa risteily kuljetuksin kotoa suoraan Europan 22 h -huviristeilyille! Kuljetuksia satamaan Länsiterminaali 1:een järjestetään päivittäin kymmeniltä eri paikkakunnilta.

Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta.

Lue lisää risteilybussista →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →