Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Radio Rock Risteily XXVI 15.–16.9.2018

Radio Rock Risteily XXVI Europalla 15.–16.9.2018

Radio Rock Risteily palaa tutulle reitilleen! Matkamusiikista ja viihdepuolesta vastaavat raikkaat ja kepeät Maj Karma, Kotiteollisuus ja One Desire sekä HIM ja Amorphis jäsenistä koostuva Flat Earth. Kansainvälistä otetta risteilylle tuo pohjois-irlantilainen Therapy?. Bändien lisäksi risteilyn lauteilla nähdään myös huippusuosituttujen koomikoiden stand-up -setit. Mukana pyörii tietysti myös Radio Rockin väki!

TUTUSTU JA VARAA MATKAVEKAN KAUTTA →

 

Tubecon merellä - Tubettajia

Tubecon merellä Baltic Princessillä 22.9.2018

Tubecon 2018 kokoaa yhteen Suomen suosituimmat tubettajat ja heidän faninsa Messukeskukseen 17.-18.8.2018. Silja Line on jälleen Tubeconin pääyhteistyökumppani ja Tubecon jatkuu tänäkin vuonna merimaisemissa, Baltic Princessin 23 h Tubecon merellä -risteilyllä Turusta 22.9.2018. Mukana mm. Roni Back, Deata, Annika, Mikirotta ja monia muita.

HUOM! Käytä alennuskoodia TUBECON varausta tehdessäsi, jotta varmistat paikkasi Tubecon-ohjelmassa.

Lue lisää ohjelmasta ja varaa →

Radio Suomipop -risteily XI Europalla 4.-5.10.2018

Radio Suomipop -risteily XI Europalla 4.-5.10.2018

Yhdestoista Radio Suomipop Risteily 4.-5.10.2018 Europalla!

Määränpää on Tallinna ja matkan ajaksi olemme sorvanneet kasaan sellaisen artistikattauksen, että tylsää ei varmasti tule olemaan! Viihteestä risteilyllä vastaavat Radio Suomipopin juontajien ohella Juha Tapio, Ellinoora, Pikku G, Yö, Elias Kaskinen sekä tietysti ShoWhat ja Joku paikallinen bändi.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Iskelmän 18 v. synttäriristeily 11.-12.10.2018

Iskelmän 18 v. synttäriristeily Europalla 11.-12.10.2018

Tätä on odotettu. Ajokortti, ravintolat, äänioikeus… Kaikki ovet aukeavat, kun Iskelmän mittariin tärähtää 18 vuotta! On siis aika juhlia ja kunnolla. Iskelmän synttäriristeilyllä on tarjolla komea kattaus kotimaisia huippuartisteja. Juhlatunnelman kattoon ja sitäkin korkeammalle nostavat Juha Tapio ja Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Neljä Ruusua, Ressu Redford sekä Janna. Kun köydet irrotetaan Helsingin Länsisatamasta torstaina 11.10., niin voit olla varma, että laiva on lastattu maan parhailla artisteilla ja maan parhaalla yleisöllä. Mukana risteilyllä ovat tietysti myös Iskelmän juontajat Pauliina Puurila, Mikko Siltala, Satu Kotonen ja Hannu Aholaita.

Varaa paikkasi syksyn parhaisiin bileisiin Matkavekan kautta →

PRE-TubeTour -risteily

PRE-TubeTour -risteily Silja Serenadella 20.-22.10.2018

Vuoden 2019 TubeTour lähestyy kovaa vauhtia ja fiilistelyt aloitetaan merellä! Tule mukaan risteilylle ja olet ensimmäisten joukossa ensi vuoden TubeTour-paikkakuntien lanseerauksessa. PRE-TubeTour -risteily järjestetään Silja Serenadella 20.-22.10.2018 yhdessä tubettajien kanssa; mukana Jennysvoices, Justimusfilms, MariieVeronica & ZoneVD!

Lue lisää ja varaa

HitMix Jysäri -risteily Europalla 15.11.2018

HitMix ja Jysäri-festivaali lähtevät merille Europan 22 h -risteilyllä Tallinnaan!

HitMixin Jysäri-risteilyllä mukana mm. Captain Jack, PartaMatti, DJ Kite, DJ ICE K ja monia muita! Risteily toteutetaan HitMix-radiokanavan ja RetroLiven yhteistyönä. Risteily on sarjassaan kuudes RetroLiven toteuttama ysärimusiikkiin keskittyvä risteily.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Komediaristeily Vadelmavene Europalla 25.11.2018

Suomen suurin ja hauskin Vadelmavene-risteily Europalla on sekoitus stand up -keikkoja sekä ennen näkemättömiä live-show’ta. Laivalla nähdään komea kattaus Suomen eturivin koomikoita mm. Sami Hedberg, Niko Kivelä ja Rudi Rok. Lisäksi laivaan on pakattu ainutlaatuisia esityksiä, kun The Comedians sekä Teflon Brothers live-show valtaavat lavan. Risteilyn ikäraja on 18 v.

Vadelmavene-risteilyn lisätiedot ja varaukset Lehtimäen nettisivulta tai puhelimitse 0207 509 509!

The Original Joulujolla -risteily Europalla 29.11.2018

On tullut aika herättää ”virallisten” pikkujouluristeilyjen perinne uudelleen henkiin ja lähteä Europan 22 h -huviristeilylle Tallinnaan!

Menomatkalla mm. Lauri Tähkä ja Popeda villitsevät yökerhossa ja Discossa rytkeet jatkuvat aamukuuteen. Heti aamukuudelta DJ Aleksanteri K virittää pubissa aamuiset ”afterskit” käyntiin. Paluumatkalla mm. Costello Hautamäki vetäisee soolokeikan, lauletaan karaokea ja puuhataan kaikkea muuta mukavaa.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Bassoristeily 15.12.2018

Urbaanin musiikkikulttuurin 22 h -risteily järjestetään jälleen Europalla Helsingistä Tallinnaan! Kanavan teemat ja Bassoradion juontajat ovat tietysti näkyvästi esillä. Bassoradion risteilyllä on mukana nimekäs artistikattaus, mm. Axel Kala, Ruudolf ja SOFA, sekä lisäksi nautitaan mm. Klaus Wingin (Bassoradion Tings-ohjelmasta) isännöimästä jazz-illallisesta Buffet-ravintolassa.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja varaa ennakkovaraajan etuhintaan 31.10. asti Bassoristeily netistä →netistä →

Tutustu Bassoradion Facebook-sivuihin →

Raskasta Joulua -risteily Europalla 20.12.2018

Valtavaan suosioon noussut Raskasta joulua –kiertue huipentuu tänä vuonna risteilyyn Europalla!

Helsingistä 20.12. lähtevällä 22 h -huviristeilyllä Tallinnaan tullaan näkemään tämän vuoden Raskasta joulua -kiertueen loppuhuipennus. Solistit yhteen kokoavan keikan lisäksi juhlapaikkana toimiva Europa tulee täyttymään kokonaan teemaohjelmasta. Risteilyn isäntänä toimii Jone Nikula ja dj:nä vieraita viihdyttää Jussi69.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2019 risteilyt varataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi →