Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Classic Elitloppet raviristeily 2018

Legendaarinen Elitloppet-risteily on taas täällä! Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun 25.-28.5.2018! Matka Turusta Tukholmaan taittuu uudistetulla Baltic Princessillä.

Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Matkalla mukana huikeita artisteja kuten JVG, Stig & Arttu Wiskari!

Tutustu ja varaa →

Suurlähettiläät-risteily 8.6.2018

Suurlähettiläät kasaavat rivinsä erikoisristeilylle!

Keikkatauolla vuodesta 2011 ollut bändi valtaa ensi kesänä Baltic Princessin omalla Suurlähettiläät-risteilyllään 8.6. lähdöllä. 23 h -risteily Turusta sisältää keikan lisäksi myös muuta yhtyeeseen liittyvää ohjelmaa.

Suurlähettiläät-risteily alk. 74 €/hytti

Varaa Suurlähettiläät-risteily → Varaa Suurlähettiläät-risteily →

Kesän Visby-risteilyt ja Riika-risteilyt Europalla

Todella suositut Visby-risteilyt jälleen neljänä kesäsunnuntaina Europalla suoraan Helsingistä ihastuttavaan Visbyhyn! Harvinaislaatuiset Riika-risteilyt 10.6. ja 8.7. lähdöillä Europalla Helsingistä upeaan Baltian Pariisiin! Toimi nopeasti ja varaa paikkasi, sille nämä ainutlaatuiset risteilyt täyttyvät nopeasti.

Poikien Äidit -risteily Baltic Princessillä 12.6.2018

Lähde äidin ja pojan yhteiselle risteilylle Turusta Tukholmaan! Risteily on äideille ja pojille ihana mahdollisuus tehdä jotain ikimuistoista yhdessä. Risteily järjestetään yhteistyössä Poikien äidit –Facebook ryhmän kanssa.

Ainutlaatuisella äiti ja poika risteilyllämme äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Äidit ja pojat suorittavat meno- ja paluumatkalla hauskoja tehtäviä. Risteilyllä on mukana myös suositut tubettajat Miska, Roponen ja Glyffi, jotka vetävät menoiltana hauskan Huumori & Gaming Shown ja Meet&Greet -tapaamisen paluumatkalla. Laiva tarjoaa myös paljon muuta hauskaa ohjelmaa esim. koko kokousosasto on muuttunut kesän ajaksi lasten omaksi maailmaksi ja mukana on myös vatsastapuhuja Sari Aalto.

Tutustu ja varaa →
 

Hintaesimerkki:

Matkan hinta esim. 35 € sisältäen B –hytin ja aamiaiset yhdelle aikuiselle ja 6-11 vuotiaalle. Tarjoushinnat voimassa B, A, A Premium, Family sekä DeLuxe-hyttiluokissa.

Varaukset silja.fi tai puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm). Mainitse varauksen yhteydessä alennuskoodi TS99847. Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Varaa Poikien Äidit -risteily →

Meritango-risteily Baltic Princessillä 18.6.2018

Juhlavalla Meritango-risteilyllä 18.6. lähdöllä Baltic Princessillä Turusta esiintyvät Tangomarkkinat 2018 -laulukilpailun finalistit, joista Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunataan Suomelle uudet tangon valtiaat! Risteilyväkeä viihdyttävät mm. vuoden 2017 tangokuninkaalliset, Aino Niemi, Teijo Lindström ja Aki Samuli & Fantasia.

Artistitapaamisessa yleisö voi kysellä finalisteilta kiperiä kysymyksiä ja reissun huipennukseksi valitaan risteilykansan suosikit Meritangojen Tangokuninkaallisiksi.

Varaa Meritangot-risteily →

Ti-Ti Nalle -risteily 9.9.2018

Koko Ti-Ti Nallen perhe lähtee risteilemään Europalla Tallinnaan 9.9.2018. Lähde sinäkin mukaan elämykselliselle Ti-Ti -perheen lastenristeilylle! Laiva täyttyy lasten riemusta kun luvassa on Riitan ja pikkunallejen konsertti, Triolin tanssituokio, Ti-Tin rytmittelyhetki, Isoäidin iltasatu ja paljon muuta.

Lisätiedot ja varaukset Ikaalisten matkatoimiston kautta →

Tutustu tarkemmin risteilyohjelmaan →

HitMix Jysäri -risteily 15.11.2018

HitMix ja Jysäri-festivaali lähtevät merille Europan 22 h -risteilyllä Tallinnaan!

HitMixin Jysäri-risteilyllä mukana mm. Captain Jack, PartaMatti, DJ Kite, DJ ICE K ja monia muita! Risteily toteutetaan HitMix-radiokanavan ja RetroLiven yhteistyönä. Risteily on sarjassaan kuudes RetroLiven toteuttama ysärimusiikkiin keskittyvä risteily.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

The Original Joulujolla -risteily 29.11.2018

On tullut aika herättää ”virallisten” pikkujouluristeilyjen perinne uudelleen henkiin ja lähteä Europan 22 h -huviristeilylle Tallinnaan!

Menomatkalla mm. Lauri Tähkä ja Popeda villitsevät yökerhossa ja Discossa rytkeet jatkuvat aamukuuteen. Heti aamukuudelta DJ Aleksanteri K virittää pubissa aamuiset ”afterskit” käyntiin. Paluumatkalla mm. Costello Hautamäki vetäisee soolokeikan, lauletaan karaokea ja puuhataan kaikkea muuta mukavaa.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Raskasta Joulua -risteily 20.12.2018

Valtavaan suosioon noussut Raskasta joulua –kiertue huipentuu tänä vuonna risteilyyn!

Helsingistä 20.12. lähtevällä 22 h -huviristeilyllä Tallinnaan tullaan näkemään tämän vuoden Raskasta joulua –kiertueen loppuhuipennus. Solistit yhteen kokoavan keikan lisäksi juhlapaikkana toimiva Europa tulee täyttymään kokonaan teemaohjelmasta. Risteilyn isäntänä toimii Jone Nikula ja dj:nä vieraita viihdyttää Jussi69.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2019 risteilyt varataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi →