Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Bassoristeily 16.12.2017

Urbaanin musiikkikulttuurin 22 h -risteily järjestetään jälleen Europalla Helsingistä Tallinnaan! Kanavan teemat ja Bassoradion juontajat ovat tietysti näkyvästi esillä. Bassoradion risteilyllä on mukana nimekäs kotimainen artistikattaus, mm. Gasellit, Raappana ja Rony Rex, sekä lisäksi nautitaan mm. räpistä ja indie-popista sekä Klaus Wingin (Bassoradion Tings-ohjelmasta) isännöimästä jazz-illallisesta Buffet-ravintolassa. Oman lisämausteensa risteilylle tuo Windows 95Manin isännöimä jouluspesiaali.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja varaa ennakkovaraajan etuhintaan 31.10. asti Bassoristeily Internet varauspalvelusta → Internet-varauspalvelusta →

Tutustu Bassoradion Facebook-sivuihin →

Lähde viettämään äidin ja pojan yhteistä päivää merellä 20.1.2018!

Ainutlaatuisella äiti ja poika -risteilyllämme äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Äidit ja pojat suorittavat meno- ja paluumatkalla hauskoja tehtäviä laivalla ja illalla selvitetään lopullisesti ollaanko sitä Äitien poikia vai Poikien äitejä! Risteily on äideille ja pojille ihana mahdollisuus tehdä jotain ikimuistoista yhdessä.

Risteily järjestetään yhteistyössä Poikien äidit –Facebook ryhmän kanssa.

Katso erikoishinnat →
Matkan hinta esim. 40€ sisältäen B –hytin ja aamiaiset yhdelle aikuiselle ja 6-11 vuotiaalle. Varaukset silja.fi tai puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm). Mainitse varauksen yhteydessä Alennuskoodi TS99847. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huom! Tämän iltalähdön laivana toimii Galaxy.

26 Years of Dance -risteily Europalla 20.1.2018

Suomen kaikkien aikojen suurin elektronisen tanssimusiikin klubiristeily 26 Years of Dance kokoaa 20.1.2018 Europalle 3 000 bilettäjää nauttimaan musiikista, tanssista, ystävyydestä ja rakkaudesta. Musiikki alkaa kun laiva irtoaa Helsingin satamasta ja jatkuu 22 tuntia ilman taukoja. Screen, Kosmos, Unity, Pussy, Hytky, Dept., Dtm, Nylon, Danceteria All Stars, Mixxed, Bass Game All Stars, Riviera Kallio, sekä Teknokaraoke ovat ensimmäistä kertaa saman katon alla.

Katso lisätiedot ja varaa →
Tutustu myös risteilyn Facebook-tapahtumaan →

Goom-risteilyt 2018

Suomen suurimmat ja mahtavimmat koko Suomen opiskelijoiden GOOM-risteilyt 4.2. ja 5.2.2018 Turusta Baltic Princessillä.

GOOM tuo mukanaan huippuohjelmaa, ällistyttävää meininkiä, huipputason artisteja sekä tietenkin GOOMAA ja estotonta opiskelijameininkiä. GOOM on siis juuri se ainoa oikea, jossa on pidetty hubaa jo vuodesta 1993!

”GOOM on se risteily, josta puhutaan vielä vuosia risteilyn jälkeenkin.”

Lue lisää ja varaa lippusi →

Design-risteily Tukholmaan 8.2.2018

Lähde Silja Serenadella Design-risteilylle kuulemaan Reeta Ekin, Klaus Aallon ja Annaleena Hämäläisen ajatuksia mm. omasta työskentelystään ja inspiraatiostaan. Moderaattorina toimii Saimi Hoyer. Tukholmassa on myös mahdollisuus vierailla huonekalumessuilla tai osallistua design-aiheiselle kiertoajelulle. Risteily toteutetaan yhteistyössä Helsinki Design Week -organisaation kanssa.

Katso erikoishinnat →
Erikoishinnat saatavissa Promenade–Commodore-hyttiluokkiin. Hinta esim. A-hytissä 145 €/hlö (Club One -asiakkaat 135 €/hlö), kun hytissä 2 hlöä. Hinta sisältää risteilyn lisäksi meriaamiaisen meno- ja paluumatkalla, Design-erikoismenun menoiltana sekä laivan erikoisohjelman. Lisämaksusta 35 €/hlö meno-paluu-bussikuljetus ja lippu huonekalumessuille TAI design-aiheinen kiertoajelu ja paluubussikuljetus laivalle.
 

Varaa 8.2.2018 Design-risteily puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai Tallink Siljan matkamyymälöistä (ei varattavissa netistä). Mainitse varauksen yhteydessä Alennuskoodi TS98579. Varattavissa 4.2.2018 asti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuodelle 2018 paikkoja vielä myynnissä ja vuoden 2019 risteilyt varataan nyt.

Lue lisää ja varaa lippusi →

Parasta Jälkeen! -risteily 12.4.2018

Huippusuositut Itämeren bileristeilyt saavat jatkoa ensi huhtikuussa Parasta Jälkeen! -risteilyllä Silja Europalla. Luvassa on entistäkin suurempi 9säriristeily, kun kaikkien aikojen suosituin eurotechno-ryhmä SCOOTER tekee ainutlaatuisen risteilykeikan torstaina 12.4.2018!

Risteilyllä nähdään myös kotimainen ysärimusiikin kummisetä, YleX:n Parasta Ennen! -ohjelmasta tuttu Matti Airaksinen.

Varaa lippusi nyt →