Autolla Turusta Tukholmaan

Varaa automatkatarjous Ruotsiin aamu- tai iltavuorolla Turusta. Tukholman lisäksi voit ajaa pidemmällekin Ruotsin suosikkikohteisiin, kuten Kolmården ja Gotlanti tai Tanskan Legolandiin asti. Voit myös valita Helsinki-Tukholma-automatkan. Jos matkustat pienessä ryhmässä, säästät tuntuvasti valitsemalla autopaketin. Jos kuitenkin jätät auton kotiin, varaa Turku-Tukholma-reittimatka.

Katso Turku-Tukholma-reitin aikataulu »

Tutustu Turku-Tukholma-reitin laivoihin: Baltic Princess ja Galaxy.

Autopaketit ja ajoneuvohinnat

Lähtiessäsi autolomalle Ruotsiin ja muualle Eurooppaan 1-4 matkustajan voimin säästät tuntuvasti matkan hinnassa, kun valitset autopaketin.

Jos varaat ajoneuvon reittimatkalle yli 4 matkustajalle, katso erilliset ajoneuvohinnat viereisestä linkistä. Voit varata auton mukaan myös Päivä Tukholmassa -risteilylle Turusta. Huom! Ajoneuvoa ei voi varata 23 h -risteilylle Turusta.

Lisätietoa ajoneuvon kanssa matkustaville

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava lähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma (peräkärry, suksiboksi tms.). Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä (esim. auto + peräkärry), se varataan aina ajoneuvoyhdistelmänä. Poikkeuksena moottoripyörä + pieni peräkärry, joka varataan henkilöautona sekä polkupyörä + peräkärry, joka varataan polkupyöränä.

Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan. Katso rahtivarausten yhteystiedot »

Lue lisää tärkeää tietoa ajoneuvolla matkustavalle »