Autolla Tukholmasta Riikaan

Lähde automatkalle Latviaan tai muualle Baltiaan. Automatka Tukholmasta Riikaan on edullinen vaihtoehto, kun matkustat perheen tai ystävien kesken. Voit valita myös Tukholma-Tallinna-automatkan.

Katso Tukholma-Riika-reitin aikataulu »

Tutustu Tukholma-Riika-reitin laivoihin: Isabelle ja Romantika.

Autopaketit ja ajoneuvohinnat

Kun lähdet autolomalle Riikaan tai muualle Baltiaan 2-4 matkustajan voimin, säästät autopaketilla tuntuvasti matkan hinnassa. Jos varaat ajoneuvon reittimatkalle yksin tai yli 4 matkustajan seurueelle, katso erilliset ajoneuvohinnat viereisestä linkistä.

Lisätietoa ajoneuvon kanssa matkustaville

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava lähtöselvityksessä viimeistään 1,5 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma (peräkärry, suksiboksi tms.). Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä (esim. auto + peräkärry), se varataan aina ajoneuvoyhdistelmänä. Poikkeuksena moottoripyörä + pieni peräkärry, joka varataan henkilöautona sekä polkupyörä + peräkärry, joka varataan polkupyöränä.

Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan. Katso rahtivarausten yhteystiedot »

Lue lisää tärkeää tietoa ajoneuvolla matkustavalle »