Autolla Helsingistä Tukholmaan

Automatka Ruotsiin on perheen kanssa tai pienellä kaveriporukalla edullinen vaihtoehto matkustaa Tukholmaan ja pidemmällekin. Muutkin suosikkikohteet, kuten Kolmården ovat lyhyen laiva- ja ajomatkan päässä. Voit myös valita automatkan Turusta, Baltic Princessin iltavuorolla olet kätevästi aamulla perillä Tukholmassa! Tai varaa automatka Ahvenanmaalle ja kierrä viehättävä Ahvenanmaa – voit myös ottaa mukaan polkupyörän ja tehdä pienempiä päiväretkiä.

Katso Helsinki-Tukholma-reitin aikataulu »
Tutustu laivapalveluihin: Silja Serenade » ja Silja Symphony »

Autopaketit ja ajoneuvohinnat

Kun lähdet matkaan auton ja 1-4 matkustajan voimin, valintasi on edullinen autopaketti. Lähtiessäsi autolomalle Ruotsiin ja muualle Eurooppaan säästät autopaketilla tuntuvasti matkan hinnassa.

Jos varaat ajoneuvon reittimatkalle yli 4 matkustajalle, katso erilliset ajoneuvohinnat viereisestä linkistä. Voit varata auton mukaan myös Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä ja Turusta.

Lisätietoa ajoneuvon kanssa matkustaville

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava autolähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma (peräkärry, suksiboksi tms.). Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä (esim. auto + peräkärry), se varataan aina ajoneuvoyhdistelmänä. Poikkeuksena moottoripyörä + pieni peräkärry, joka varataan henkilöautona sekä polkupyörä + peräkärry, joka varataan polkupyöränä.

Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan. Katso rahtivarauksien yhteystiedot »

Lue lisää tärkeää tietoa ajoneuvolla matkustavalle »