Automatkat Viroon

Lähde sujuvalle automatkalle Helsingistä Tallinnaan – Löytöretkiä etelään kuudesti päivässä!
Tallinnan lisäksi lomaseikkailujasi odottavat mm. Virossa Tartto sekä Latviassa Riika.

Henkilöauto alk. 34 €/suunta.

Takapenkkiläiset tai muksut maksutta 1.6.-.31.8.2019 →
Kesän edestakainen automatka henkilöautolla jopa -50 % →

Uutuutena voit varata huippuedullisen automatkan Vuosaari-Muuga-reitille Sea Windillä!

Tutustu Megastar, Star ja Europa -laivojen palveluihin
Tutustu ostosristeilyihin Tallinnaan
Katso kohdevinkit Tallinnaan
Inspiraatiota Tallinnan matkalle

 

Tarjoukset ja vinkkejä automatkalle

Takapenkkiläiset ja muksut maksutta Viroon kesällä!

Takapenkkiläiset ja muksut 0 € Viroon

Kun varaat kesälle 1.6.-31.8. ajalle edestakaisen matkan Helsinki–Tallinna saat muksut maksutta tai edestakaisen automatkan saat takapenkkiläiset maksutta.

TUTUSTU TAKAPENKKILÄISET MAKSUTTA -TARJOUKSEEN
Kun varaat kesälle edestakaisen automatkan Helsinki–Tallinna 1–2 aikuiselle ja henkilöautolle, saat 3.–5. matkustajan matkat ilmaiseksi.
Takapenkkiläiset maksutta -tarjous (3.-5. hlö maksutta) on voimassa edestakaisilla automatkoilla (myös Päivä Tallinnassa -risteilyillä ja hotellimatkoilla) Helsinki-Tallinna lähdöillä kesällä 1.6–31.8.2019, kun lähtösi on Helsingistä.
Alennus lisätään varaukselle automaattisesti, kun tarjouksen ehdot varauksella täyttyvät.

Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen eikä bonusmatkojen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaaKatso tarkemmat hinnat ja varaa
TUTUSTU MUKSUT MAKSUTTA -TARJOUKSEEN
Varatessasi edestakaiset matkat 1.6.-31.8. Helsinki–Tallinna, lapset 0–11 v. matkustavat maksutta mukana ja 0–5 v. lapset majoittuvat maksutta Tallink Hotelleissa.

Lisäksi 1.6-31.8.2019 välisenä aikana Tallink Hotelleissa majoittuessaan alle 12-v. lapset syövät ravintoloiden lastenlistalta pääruoan maksutta, kun aikuinen tilaa á la carte -menusta alku- tai pääruoan (1 ateria/0-11-v. lapsi/hotellivaraus, tarjous ei koske Buffet-ruokailua).

Muksut maksutta -tarjous on voimassa edestakaisilla laivamatkoilla* (myös Päivä Tallinnassa -risteily) Helsinki–Tallinna kesälomilla 1.6.–31.8.2019, kun varauksessa on vähintään yksi aikuinen ja lähtösi on Helsingistä. Enintään 5 alle 12-vuotiasta lasta/varaus. Menopaluumatka on oltava samalla varauksella ja matkalla on oltava samat henkilöt molemmissa suunnissa.

* Edestakainen laivamatka = Laivamatkat, jossa meno- ja paluumatka eri päivinä TAI Päivä Tallinnassa -risteily, jossa meno- ja paluumatka samana päivänä TAI hotellimatka Viroon, jossa meno- ja paluumatka ovat eri päivinä (lasten lisävuoteet muualla kuin Tallinnassa normaalihinnaston mukaan). Tallinkin hotellissa max 1 alle 5 v lapsi/huone lisävuoteella/junnupatjalla ilmaiseksi (voimassa huoneluokissa, joissa lisävuode/junnupatja mahdollinen). Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaaKatso tarkemmat hinnat ja varaa
Viena K ja Mustarttu - parhaat vinkit Baltian kiertomatkalle

Bloggareiden reissuvinkit Baltiaan

"Vuosi sitten pääsimme toteuttamaan pitkäaikaisen unelmamme eli Road Tripin Viroon ja Latviaan! Neljän ystävyksen voimin toteutettu viisipäiväinen reissu lämmittää vieläkin mieltä."

Katso Vienan ja Artun vinkit onnistuneeseen Baltian kiertomatkaan!

Lue matkakertomus

Vinkit Pärnuun

Tallinkin vinkit Pärnuun

Suositussa Pärnun kaupungissa on ihastuttavia puutaloja ja leppoisa lomatunnelma niin aktiivi- kuin perhelomailijalle sekä hyvinvoinnistakin kiinnostuneelle. Pärnussa on mm. useita kylpylähotelleja.

Katso vinkit Pärnuun

Vinkit Tartoon

Tallinkin vinkit Tartoon

Vain vajaan 2 h ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsee viehättävä Tarton kaupunki. Tartto on tunnettu yliopisto- ja kulttuurikaupunki, jossa on runsaasti tekemistä niin perheille kuin pariskunnillekin.

Katso vinkit Tartoon

Vinkit muualle Viroon

Tallinkin vinkit muualle Viroon

Viron suurin saari Saarenmaa on luonnon, perinteiden ja tuulimyllyjen täyttämä. Virossa on myös muita mielenkiintoisia kaupunkeja kuten Haapsalu, Rakvere, Narva-Jõesuu ja Otepää – lähde tutkimusmatkalle uusiin kohteisiin.

Katso vinkit Saarenmaalle
Katso vinkit muihin kohteisiin Virossa

Vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Tallinkin vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Via Balticaa pitkin pääset lomalle Latvian Jurmalaan. Merenrantakaupungin yli 30 kilometriä pitkä valkeahiekkainen ranta houkuttelee luokseen auringonpalvojia. Latvian pääkaupungissa, Riiassa, on mm. ainutlaatuinen Vanhakaupunki ja keskustori.

Katso vinkit Jurmalaan
Katso vinkit Riikaan