Automatkat Viroon

Lähde sujuvalle automatkalle etelään! Tallinnan lisäksi kohtuullisen ajomatkan päässä lomaseikkailujasi odottavat mm. Virossa Tartto ja Pärnu sekä Latviassa Jurmala ja Riika. Lähdöillä 22.10. asti edestakaisesta automatkasta -20 €/hlö ja lisäksi takapenkkiläiset maksutta!

Lähde kesän sujuvimmalle automatkalle etelään
 

Tutustu Megastar, Star ja Europa -laivojen palveluihin →
Katso kohdevinkit Tallinnaan →
Varaa automatkasi Viroon →Varaa automatkasi Viroon →

Automatkat Viroon -20 €/hlö + takapenkkiläiset 0 €!

Automatkat Viroon -20 €/hlö + takapenkkiläiset 0 €!

Kun varaat edestakaisen automatkan Helsinki–Tallinna 1–2 aikuiselle ja henkilöautolle, saat -20 €/hlö ja 3.–5. matkustajan matkat ilmaiseksi lähdöillä 22.10.2017 asti.

Tutustu tarjouksiin tarkemmin →
Varatessasi edestakaisen automatkan (ei Päivä Tallinnassa -risteily) Helsinki–Tallinna 1–2 aikuiselle ja henkilöautolle, saat -20 €/hlö automatkoista 22.10.2017 asti. Takapenkkiläiset maksutta -tarjous (3.-5. hlö maksutta) on voimassa edestakaisilla automatkoilla (myös Päivä Tallinnassa -risteilyillä) Helsinki-Tallinna lähdöillä 22.10.2017 asti, kun lähtösi on Helsingistä.
Alennus lisätään varaukselle automaattisesti, kun tarjouksen ehdot varauksella täyttyvät.

Tarjoukset eivät koske yöpymistä Europalla. Tarjoukset eivät ole voimassa sarjalippujen eivätkä bonusmatkojen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaa →Katso tarkemmat hinnat ja varaa →
 

 

Muksut maksutta mukaan

Muksut maksutta mukaan

Varatessasi edestakaiset matkat Helsinki–Tallinna, 6–11-v lapsesi matkustavat maksutta ja majoittuvat maksutta Tallink Hotelleissa 31.8. asti sekä syyslomalla 12.–29.10.2017.

Tutustu tarjoukseen tarkemmin →
Muksut maksutta -tarjous on voimassa edestakaisilla laivamatkoilla* (myös Päivä Tallinnassa -risteily) Helsinki–Tallinna kesällä 1.6.–31.8.2017 ja syyslomalla 12.–29.10.2017, kun varauksessa on vähintään yksi aikuinen ja lähtösi on Helsingistä. Enintään 5 alle 12-vuotiasta lasta/varaus (Tallink Hotellissa enintään 2 lasta/huone ilmaiseksi).
Lisäksi alle 12-v. syövät 31.8.2017 asti Tallinkin Hotelleissa majoittuessaan ravintoloiden lastenlistalta maksutta aikuisen seurassa (1 ateria/0-11-v. lapsi/hotellivaraus).

* Edestakainen laivamatka = Laivamatkat, jossa meno- ja paluumatka eri päivinä TAI Päivä Tallinnassa -risteily, jossa meno- ja paluumatka samana päivänä TAI hotellimatka Viroon, jossa meno- ja paluumatka ovat eri päivinä (lasten lisävuoteeet muualla kuin Tallinnassa normaalihinnaston mukaan). Tallinkin hotellissa max 1 alle 12 v lapsi/huone lisävuoteella/junnupatjalla ilmaiseksi (voimassa huoneluokissa, joissa lisävuode/junnupatja mahdollinen). Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaa → Katso tarkemmat hinnat ja varaa →

 

Tallinkin vinkit Pärnuun

Tallinkin vinkit Pärnuun

Viron kesäpääkaupungissa on ihastuttavia puutaloja ja leppoisa lomatunnelma niin aktiivi- kuin perhelomailijalle sekä hyvinvoinnistakin kiinnostuneelle. Pärnussa on myös loistavat golfmahdollisuudet sekä upea hiekkaranta ja useita kylpylähotelleja.
Katso vinkit Pärnuun →

Tallinkin vinkit Tartoon

Tallinkin vinkit Tartoon

Vain vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsee viehättävä Tarton kaupunki. Tartto on tunnettu yliopisto- ja kulttuurikaupunki, jossa on runsaasti tekemistä niin perheille kuin pariskunnillekin.
Katso vinkit Tartoon →

Tallinkin vinkit muualle Viroon

Tallinkin vinkit muualle Viroon

Viron suurin saari Saarenmaa on luonnon, perinteiden ja tuulimyllyjen täyttämä. Virossa on myös muita mielenkiintoisia kaupunkeja kuten Haapsalu, Rakvere, Narva-Jõesuu ja Otepää – lähde tutkimusmatkalle uusiin kohteisiin.
Katso vinkit Saarenmaalle →
Katso vinkit muihin kohteisiin Virossa →

Tallinkin vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Tallinkin vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Via Balticaa pitkin pääset lomalle Latvian Jurmalaan. Merenrantakaupungin yli 30 kilometriä pitkä valkeahiekkainen ranta houkuttelee luokseen auringonpalvojia. Latvian pääkaupungissa, Riiassa, on mm. ainutlaatuinen Vanhakaupunki ja keskustori.
Katso vinkit Jurmalaan →
Katso vinkit Riikaan →

Ajoneuvohinnat

Varatessasi yhdensuuntaiselle tai meno-paluumatkalle Helsingistä Tallinnaan ajoneuvon ja 1-5 matkustajaa, valitse edullinen autopaketti. Saat matkustajien henkilölippuhinnasta yhdensuuntaisella matkalla jopa 10 % alennusta ja meno-paluu-matkalla jopa 15 % alennusta. Club One-asiakkaana etusi ovat vielä paremmat.

Priority Car -autopaikka lisämaksusta, nouse maihin ensimmäisten joukossa laivan saavuttua satamaan. Varattavissa Tallink Shuttle -laivoille lisäpalveluna. Lue lisää →

Lisätietoa ajoneuvon kanssa matkustaville

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava autolähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma (peräkärry, suksiboksi tms.). Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä (esim. auto + peräkärry), se varataan aina ajoneuvoyhdistelmänä. Poikkeuksena moottoripyörä + pieni peräkärry, joka varataan henkilöautona sekä polkupyörä + peräkärry, joka varataan polkupyöränä.

Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan. Katso rahtivarausten yhteystiedot »

Lue lisää tärkeää tietoa ajoneuvolla matkustavalle »