Autolla Helsingistä Maarianhaminaan

Tutustu idylliseen Maarianhaminaan ja Ahvenanmaahan omalla autolla tai polkupyörällä! Autopaketti on edullisin vaihtoehto, kun matkustat pienellä porukalla. Voit valita myös Turku-Ahvenanmaa-automatkan.

Katso Helsinki-Ahvenanmaa-reitin aikataulu »

Tutustu Helsinki-Ahvenanmaa/Tukholma-reitin laivoihin: Silja Serenade ja Silja Symphony.

Autopaketit ja ajoneuvohinnat

Kun lähdet matkaan Ahvenanmaalle auton ja 1-4 matkustajan voimin, kannattaa valita edullinen autopaketti.

Jos varaat ajoneuvon reittimatkalle yli 4 matkustajalle, katso erilliset ajoneuvohinnat viereisestä linkistä. Huomioithan, että myös polkupyörä lasketaan ajoneuvoksi ja se tulee varata etukäteen samoin kuten muutkin ajoneuvot matkavarausta tehdessäsi.

Lisätietoa ajoneuvon kanssa matkustaville

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava lähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma (peräkärry, suksiboksi tms.). Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä (esim. auto + peräkärry), se varataan aina ajoneuvoyhdistelmänä. Poikkeuksena moottoripyörä + pieni peräkärry, joka varataan henkilöautona sekä polkupyörä + peräkärry, joka varataan polkupyöränä.

Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan. Katso rahtivarausten yhteystiedot »

Lue lisää tärkeää tietoa ajoneuvolla matkustavalle »