Europalla kesäristeilylle

22 h -risteily Europalla Tallinnaan

 

Europa jatkaa liikennöintiä Helsingistä Tallinnaan ja 22 h -risteilyt ovat taas varattavissa (13.7. lähdöstä alkaen maihinnousu Tallinnassa mahdollinen).

Tervetuloa nauttimaan viihteestä, hyvästä ruoasta sekä merihintaisista ostoksista laivalle!

HUIPPUTARJOUS: alk. 150 €/DeLuxe-hytti

Varaa risteily alk.   /hytti

CLUB ONE PUOLILLA PISTEILLÄ -TARJOUS: alk. 2 400 p + 15 €/B2-hytti

Matkustusaika 1.-31.8., varausaika 1.8. asti.

Varaa myös autosi parkkiin laivalle ostoskärryksi ja tilaa ennakkoon painavammat ostokset kätevästi Pre-Order-palvelulla autosi viereen.

Tutustu myös kesän sesonkiristeilyihin

 

Europalla hemmottelua ja herkuttelua

Tarjous alk. 150 €/DeLuxe-hytti

Kaipaatko hemmottelua ja nautiskelua kaikessa rauhassa vilvoittavassa merituulessa? Hyödynnä nyt huikea kesätarjous DeLuxe-luokkaan 22 h -risteilylle Tallinnaan Europalla. Upeisiin parivuoteellisiin DeLuxe-hytteihin kuuluu erikoisaamiainen ja hytin jääkaapista löydät kylmiä juomia nautittavaksi matkan aikana. Varaa myös auto alk. 40 € parkkiin laivalle, tee kätevä Pre-Order-ennakkotilaus ja aja suoraan laivaan.

Luottavaisin mielin laivalle →
Varaa 22 h -risteily Europalla →

Vietä 22 h Europan lähilomalla

Nauti pitkästä aikaa läheisten kanssa monipuolisten ravintoloiden ruoista, kuten Grill House -ravintolan grilliruoista tai Grande Buffet -ravintolan runsaasta valikoimasta. Viihdy tanssien housebändin tahtiin tai kuunnellen trubaduurin soittoa ja laulua. Shoppaile tuotteita aina edullisin merihinnoin, kesällä lisäksi Super Sale -tarjouksia. Halutessasi piipahdat aamulla Tallinnassa. Jos käyt maissa huomioithan matkustusohjeet.

Tutustu ruokailuun laivoilla →
Matkustusohjeet →

Tutustu Europan palveluihin

Katso tietoa palveluista, mm. ravintoloista, myymälöistä ja hyteistä.

Europan viihde

Viihdettä Europan kesäristeilyillä

Europalla nautit tanssimisesta housebändin live-musiikin tahtiin sekä pubissa trubaduurin musisoinnista. Lisäksi ohjelmavetäjä huolehtii viihtyvyydestä järjestäen mm. bingon ja visailuja. Oletko sinä jo kokeillut karaokessa artistina olemista?

Lapset viihtyvät Europan leikkitilassa (pallomeri kiinni toistaiseksi) ja teinit InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa. Myös Harri Hylje sekä Muumi seikkailevat kesällä joka päivä (14.8. lähtö viimeinen) Europalla. Summer Center -leikkimaailmasta löydät mm. jättilegoja, kiipeilyseinän, pöytäjalkapallopelejä ja liikennekaupungin sekä lisäksi aktivaattori pitää huolen, ettei tekeminen lopu kesken!

Varaa kesäristeily

 • Club One -ateriointietu

  Club One -ruokaetu

   

  Club One -jäsenille 5 % lisäalennus ruoasta matkoilla 4.6.-31.12.2021! Alennus koskee ruokia ravintoloissa ja kahviloissa Tallinkin ja Siljan laivoilla* sekä jo alunperin edullisempia ennakkoon ostettuja Buffet-aterioita ja -ateriapaketteja.

  Huomioithan, että alennus on henkilökohtainen ja myönnetään kaikille Club One -jäsenille matkustajatiedoissa ilmoitetun Club One -numeron perusteella. *Alennus ei koske ruokia Silja Symphonylla eikä Megastarin/Starin BURGER KING® -ravintolassa. Alennusta ei saa Club One -hintaisista menuista.

  Club One -jäsenet saavat lisäksi 10 % alennuksen laivan viineistä ruokaravintoloissa ja erilaisia vaihtuvia etuja laivojen ravintoloissa.

  Lue lisää Club One -eduista

  Jollet ole jo Club One -asiakas, liity nyt maksutta!

 • Joustoturva

  JOUSTOTURVA

  Osta lisäturvaa matkallesi Joustoturvan avulla! Voit varata matkan huoletta, sillä Joustoturvan avulla voit muuttaa tai peruuttaa matkan viimeistään 4 h (Helsinki-Tallinna-reitillä viimeistään 45 min.) ennen lähtöä Joustoturvan hinnalla.

  • Muutimme ehtoja joustavammiksi: Joustoturva käy myös kesäsesongin lomaristeilyihin.
  • Joustoturvan voit ottaa kaikkiin yön yli risteilyihin.
  • Voit siirtää matkasi ajankohtaa tai vaihtaa kohdetta ilman muutoskuluja.
  • Voit peruuttaa matkan Joustoturvan hinnalla.


  Lue lisää Joustoturvasta

  Tutustu Joustoturvan hinnastoon ja ehtoihin

 • Liity Club Oneen

  Club One

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin ja Tallink-verkkokauppaan. Korttia voit hyödyntää myös matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Perheenjäsenet kannattaa liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ


  Oletko jo jäsen?


  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta