Tiedote

Tallink Siljan lipunmyynti on taas auki!
Ajankohtaista tietoa matkustamisesta

 

Ajankohtaista

Viron helmet

Virossa on kymmeniä vierailun arvoisia lomakohteita lyhyiden välimatkojen päässä. Suosikkikohteiden Pärnun, Saarenmaan ja Tartton lisäksi mm. Rakvere ja Vihula tarjoavat tekemistä ja tasokasta majoitusta. Laulasmaalla nautit uusitusta kylpylähotellista ja hiekkarannasta.

Tutustu Viron kohteisiin ja hotelleihin →

Turusta Tallinnaan

Ainutlaatuinen tilaisuus - jopa 9 kesäristeilyä suoraan Turusta päiväksi Tallinnaan Baltic Queenillä! Tai lähde hotellimatkalle Tallink Hotelleihimme tai varaa yhdensuuntainen laivamatka ja yhdistä kesälomareissuusi.

Tutustu Turku-Tallinna-reittiin →

Tähdet Itämerellä

Heinäkuussa Itämerellä nähdään upea kattaus eturivin artisteja: mm. Europalla 11.7. Ida Paul & Kalle Lindroth, 23.7. Mikael Gabriel sekä Baltic Princessillä 16.7. Evelina ja 23.7. Reino Nordin.

Tutustu viihdetarjontaan→

Autolla ostoksille

Lähde 11 h -ostosristeilylle Victorialla tai 22 h -ostosristeilylle Europalla ja tilaa Pre-Order-palvelusta kesän juhlajuomat kerralla auton takakonttiin! Laivalla tarjouksia 31.8. asti, esim. vaatteet, kosmetiikka ja lelut -30 %.

Lue lisää ostosristeilyistä →

Merelle tuulettumaan

Tallinnaan pääset useita kertoja päivässä - voit varata Päivä Tallinnassa -risteilyn, hotellimatkan Tallinnaan tai Europan 22 h -risteilyn. Myynnissä myös mm. 11 h -saaristoristeilyt ja 23 h -risteilyt Turusta!

Tutustu eri vaihtoehtoihin →

Päivä Maarianhaminassa

Nyt myynnissä Päivä Maarianhaminassa -risteilyt Helsingistä perjantaisin 10.7., 17.7. ja 24.7. Baltic Queen -laivalla. Maissaoloaikaa ihastuttavalla Ahvenanmaalla on koko päivä, lähes 9 tuntia!

Päivä Maarianhaminassa Helsingistä →

Hyödyllistä

Laivoilla runsaat kesätarjoukset 31.8. asti, mm. kaikki vaatteet, kengät ja asusteet -30 % jo edullisista merihinnoista! Varaa ostosristeily Tallinnaan ja tilaa kesän juhlajuomat kerralla Pre-Order-palvelusta.

Club One -tarjouksia

PIENLOMA PISTEILLÄ JA RAHALLA

Clubilainen! Nyt kannattaa vaihtaa maisemaa ja suunnata sataman kautta merelle. Jo pienikin piipahdus piristää kummasti.

Tutustu tarjoukseen

Club One -edut

Club One -asiakkaana saat monipuolisia etuja maissa ja merillä. Katso eri Club One -tasojen sekä kohdemaiden edut.

Tutustu Club One -etuihin

 

Jos et ole vielä Club One -jäsen, liity ilmaiseksi.

Ostokset