Tiedote

Ajankohtaista tietoa matkustamisesta

Huom! Tallink Siljasta johtuvissa reitti- ja muissa muutoksissa otamme yhteyden jo varanneisiin asiakkaisiin mahdollisimman pian.

 

Ajankohtaista

Mega-ostoksille

Varaa auto alk. +10 € "myymäläparkkiin" Megastarin 5 h -ostosristeilylle ja tilaa tuotteet ennakkoon Pre-Order-palvelusta. Saat tuotteet autollesi ja laivalla shoppailet 1.-31.8. meikkejä jopa -30 % ja kesämuotia jopa -50 %.

Tutustu Megastarin ostosristeilyyn →

Turusta Tallinnaan

Ainutlaatuinen tilaisuus - pääset syksylläkin suoraan Turusta päiväksi Tallinnaan Baltic Queenillä! Tai lähde hotellimatkalle Tallink Hotelleihimme tai varaa yhdensuuntainen laivamatka ja yhdistä lomareissuusi.

Tutustu Turku-Tallinna-reittiin →

Päivä Riiassa -risteily

Nyt pääset myös koko loppuvuoden Silja Serenadella Helsingistä Riikaan, lähtöjä 9.1.2021 asti. Risteilyllä sinulla on n. 5 tuntia aikaa perillä. Voit varata myös reitti- ja hotellimatkoja Riikaan.

Lue lisää Helsinki-Riika-reitistä →

Autolla ostoksille

Lähde 11 h -ostosristeilylle Victorialla tai 22 h -ostosristeilylle Europalla ja tilaa Pre-Order-palvelusta juhlajuomat kerralla auton takakonttiin! Laivalla suuri muotiale 31.8. asti, kesävaatteita ja -kenkiä jopa -50 %.

Lue lisää ostosristeilyistä →

Merelle tuulettumaan

Tallinnaan pääset useita kertoja päivässä - voit varata Päivä Tallinnassa -risteilyn, hotellimatkan Tallinnaan tai Europan 22 h -risteilyn. Myynnissä myös mm. 11 h -saaristoristeilyt ja 23 h -risteilyt Turusta!

Tutustu eri vaihtoehtoihin →

Päivä Maarianhaminassa

Lähde ihastuttavalle Päivä Maarianhaminassa -risteilylle suoraan Helsingistä Baltic Queenillä 19.8. ja 21.8. sekä lisälähdöillä 16.8. ja 23.8.! Maissaoloaikaa viehättävällä Ahvenanmaalla on koko päivä, lähes 9 tuntia.

Päivä Maarianhaminassa Helsingistä →

Hyödyllistä

Laivojen myymälöissä 31.8. asti alennuksia jopa 30 %, lisäksi elokuussa kesämuotia jopa -50 % jo edullisista merihinnoista! Varaa ostosristeily Tallinnaan ja tilaa juhlajuomat kerralla Pre-Orderin kautta.

Club One -tarjouksia

PIENLOMA PISTEILLÄ JA RAHALLA

Clubilainen! Nyt kannattaa vaihtaa maisemaa ja suunnata sataman kautta merelle. Jo pienikin piipahdus piristää kummasti.

Tutustu tarjoukseen

Club One -edut

Club One -asiakkaana saat monipuolisia etuja maissa ja merillä. Katso eri Club One -tasojen sekä kohdemaiden edut.

Tutustu Club One -etuihin

 

Jos et ole vielä Club One -jäsen, liity ilmaiseksi.

Ostokset