AUTOLOMA VIROON


Tallink Shuttle -laivat, Megastar ja Star, liikennöivät Helsingin ja Tallinnan välillä vaivattomasti ja nopeasti. Lomatunnelmaan pääsee jo teminaalissa ja Viron maankamaralla odottavat kohteet eivät häviä Euroopan serkuilleen. Mitä etelämmäksi Baltiassa kuljet, sitä enemmän miljööt ja maisemat muistuttavat maailman metropoleja. Siksi kannattaa lähteä merta edemmäksi!

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily » Varaa Päivä Tallinnassa -risteily »   Varaa hotellimatka Tallinnaan »  Varaa automatka » Varaa automatka »

Voit myös tehdä Itämeren kierroksen esim. Helsingistä Tallinnan, Riian ja Tukholman kautta Turkuun. Tutustu kiertoristeilyihin »

Tallinkin vinkit Tallinnaan

Tallinkin vinkit Tallinnaan

Tallinnassa on paljon nähtävää ja koettavaa niin lapsille kuin aikuisille. Tallinkin matkavinkeistä löydät ideoita ja inspiraatiota juuri sinun näköisellesi kaupunkilomalle. Katso vinkit Tallinnaan »

Tallinkin vinkit Pärnuun

Tallinkin vinkit Pärnuun

Viron kesäpääkaupunki on suvihuvien eläväinen keskus, jossa leppoisaa lomatekemistä on niin aktiivi- kuin perhelomailijalle kuin hyvinvoinnista tai luonnosta kiinnostuneelle. Katso vinkit Pärnuun »

Tallinkin vinkit Saarenmaalle

Tallinkin vinkit Saarenmaalle

Viron suurin saari on luonnon, perinteiden ja tuulimyllyjen täyttämä. Kaunis luonto, rauhallisuus ja monipuoliset nähtävyydet ovat Saarenmaan lomailuvaltteja. Katso vinkit Saarenmaalle »

Tallinkin vinkit Riikaan

Tallinkin vinkit Riikaan

Pohjoisen Pariisiksi tituleeratussa kaupungissa sekoittuvat mielenkiintoisella tavalla latvialaiset, venäläiset ja saksalaiset vaikutteet. Kaupunki on täynnä historiaa, kulttuuria ja nykyaikaa. Katso vinkit Riikaan »

Tallinkin vinkit Jurmalaan

Tallinkin vinkit Jurmalaan

Via Balticaa pitkin pääset lomalle Latvian Jurmalaan. Merenrantakaupungin yli 30 kilometriä pitkä valkeahiekkainen ranta houkuttelee luokseen auringonpalvojia.
Katso vinkit Jurmalaan »

Golfmatkat Viroon

Golfmatkat Viroon

Golfkausi on Tallinnassa pidempi kuin Suomessa. Voit varata green feet, lähtöajat, hotellimajoituksen sekä taksikuljetukset kentille yhdellä puhelinsoitolla kauttamme.
Tutustu golfmatkoihin »

Muksut maksutta mukaan

Muksut maksutta mukaan

Varatessasi edestakaiset matkat Helsinki–Tallinna, 6–11-v lapsesi matkustavat maksutta ja majoittuvat maksutta Tallink Hotelleissa junnupatjalla/lisävuoteella kesällä.

Tutustu tarjouksien ehtoihin tarkemmin »
Muksut maksutta -tarjous on voimassa edestakaisilla laivamatkoilla* Helsinki–Tallinna kesällä 1.6.–31.8.2017, kun varauksessa on vähintään yksi aikuinen ja lähtösi on Helsingistä. Enintään 5 alle 12-vuotiasta lasta/varaus (Tallink Hotellissa lisävuoteella/junnupatjalla enintään 2 lasta/huone ilmaiseksi).

* Edestakainen laivamatka = Laivamatkat, jossa meno- ja paluumatka eri päivinä TAI Päivä Tallinnassa -risteily, jossa meno- ja paluumatka samana päivänä TAI hotellimatka Viroon, jossa meno- ja paluumatka ovat eri päivinä (lasten lisävuoteeet muualla kuin Tallinnassa normaalihinnaston mukaan). Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa.

 

Takapenkkiläiset maksutta

Takapenkkiläiset maksutta

Kun varaat edestakaisen autopaketin 1–2 aikuiselle ja henkilöautolle, 3.–5. matkustajan matkat ovat ilmaiset 1.6.–31.8.2017.

Tutustu tarjoukseen tarkemmin »
Tarjous (3.-5. hlö maksutta) on voimassa edestakaisilla automatkoilla (myös Päivä Tallinnassa -risteilyillä) Helsinki-Tallinna 1.6.-31.8.2017 lähdöillä, kun varaat matkasi viimeistään 8 vrk ennen lähtöä ja lähtösi on Helsingistä. Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen eikä bonusmatkojen kanssa.