Erikoisohjelmalliset risteilyt


Laivoillamme järjestetään myös teemaristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisohjelmallisista risteilyistä ja varaa!

Europan erikoisristeilyt

Ainutlaatuiset erikoisristeilykohteet 2020 – uutuutena Pietari!

Europa tekee ensi vuonna yhteensä yhdeksän erikoisristeilyä Helsingistä upeisiin kohteisiin: Visbyhyn 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8., Riikaan 28.6. ja 11.8., Maarianhaminaan 19.7. sekä jännittävänä uutuutena Pietariin 29.4. ja 1.6.2020. Kaikissa kohteissa ehdit viettää perillä kokonaisen päivän.

Kesän 2020 erikoisristeilyjen myynti alkaa 15.1.2020 mennessä.

Kuva: Visit Petersburg

Sinkkuristeily Europalla 14.12.2019

Sinkkuristeily Europalla 14.12.2019

Löydä uusi aaltopituus Europan 22 tunnin huviristeilyllä Helsingistä Tallinnaan!

Laivalla hauskaa riittää jokaiselle palavalle romantikolle: Sokkotreffit merellä -tapahtumassa pääset treffeille sielunkumppanisi kanssa, kun taas Speed dating vie sinut useille treffeille pikakelauksella. Luvassa myös paljon muuta hauskaa! Parasta ohjelmaa pyörittää Deittisirkus.

Varaa Sinkkuristeily 14.12. Europalla → Varaa Sinkkuristeily 14.12. Europalla →

Bassoristeily 21.12.2019

Urbaanin musiikkikulttuurin 22 h -risteily järjestetään jälleen Europalla Helsingistä Tallinnaan! Kanavan teemat ja Bassoradion juontajat ovat tietysti näkyvästi esillä. Bassoradion risteilyllä on mukana nimekäs artistikattaus, mm. Gasellit ja VG+, sekä lisäksi nautitaan mm. DJ Eero Löyttyjärven isännöimästä illallisesta Buffet-ravintolassa.

Tutustu ohjelmaan ja varaa →

Tutustu Bassoradion Facebook-sivuihin →

Back to the Sixties -risteily Europalla 5.3.2020

Maaliskuussa heittäydytään jälleen 22 tunniksi 1960-luvun rytmeihin, kun aito ja elävä sixties-musiikki ja ihanat ihmiset valtaavat taas Europa-laivan 5.3.-6.3.2020. Lavalla nähdään kaikki BTS-bändit ja tietenkin kivoja erikoisnumeroita. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja varaa lippusi: Ikaalisten Matkatoimisto

jysari_2020

HitMix Jysäri Spring Break -risteily Europalla 28.3.2020

Suuren suosion saaneet Jysäri-risteilyt saavat jatkoa, kun HitMix Jysäri ”Spring Break” -risteily tuo jälleen kirkkaimmat ysäritähdet Itämeren keväisille aalloille lauantaina 28.3.2020. Nyt tampataan kesää kohti ja Jysäriheimon pyynnöstä lähtöpäivä on vihdoinkin LAUANTAINA!

Ensimmäinen artistikiinnitys on E-Rotic. Mukana myös PartaMatti,
DJ Kite ja DJ ICE K. Lisää artistijulkistuksia luvassa pian. Varmista paikkasi ja varaa liput risteilylle nyt!

Risteilyn ikäraja on 18 v.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

Soste erikoisristeily Europalla 21.4.2020

SOSTE -risteily Europalla 21.4.2020

M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Luvassa on laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä. Risteily järjestetään nyt neljättä kertaa.

Tutustu ja varaa Matkapoikien kautta →

 

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.5.2020.

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.5.2020

Suuren suosion saanut Suomen suurin tanssiristeily tulee taas keväällä! Uusi risteily täyttää Silja Europan sunnuntaina 24.5.2020. Luvassa on jälleen tanssin hurmaa ja upea risteilyelämys. Suomen suurimman tanssiristeilyn pääesiintyjä on legendaarinen ja Suomen suosituin - kuka tai ketkä, se paljastetaan 16.12.19.

Lisäksi risteilyllä tanssittavat supersuosittu tanssitähti Leif Lindeman & Amore sekä kovassa nosteessa oleva, hallitseva tanssiorkestereiden suomenmestari Neitoset. Suomen suurimman tanssiristeilyn juontavat tuttuun tapaan Eeva Malin ja Jari Peltomäki. Tanssin ohella luvassa erikoisohjelmaa ja taatun hyvää meininkiä.

Lisätiedot ja varaukset Ikaalisten matkatoimiston kautta →

 

Elitloppet-raviristeily Baltic Princessillä 29.5.2020

Legendaarinen Classic Elitloppet -raviristeily on taas täällä. Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun 29.5.-1.6.2020! Matka Turusta Tukholmaan ja takaisin taittuu Baltic Princessillä.

Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Matkalla mukana huikeita artisteja kuten Elastinen, Apulanta ja Teflon Brothers.

Tutustu ja varaa Elitloppet-raviristeily raviristeilyt.fi kautta →

Risteilybussilla kätevästi Europan 22 h -huviristeilylle!

Risteilybussilla 22 h -huviristeilylle

Varaa risteily kuljetuksin kotoa suoraan Europan 22 h -huviristeilyille! Kuljetuksia satamaan Länsiterminaali 1:een järjestetään päivittäin kymmeniltä eri paikkakunnilta.

Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta.

Lue lisää risteilybussista →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →