Tallinkin pikalaivat jatkavat kuuden vuoron liikennöintiä

 

Tallinkin Shuttle-pikavuorolaivat jatkavat loppuvuoden ajan kuuden vuoron liikennöintiä Helsinki-Tallinna –reitillä. Tallink tarjoaa näin tiheimmän ja kattavimman yhteyden Tallinnaan myös talviolosuhteissa.
 
– Jatkamme kesäaikataulun mukaista kuuden vuoron hyväksi havaittua liikennöintiä myös loppuvuoden ajan kovan kysynnän ja matkustajilta saatujen toiveiden pohjalta. Tallink Shuttle aluksemme soveltuvat hyvin myös talviolosuhteisiin, joten sääolosuhteet eivät ole este lähteä laivalla Tallinnaan myös talvella, muistuttaa varatoimitusjohtaja Pasi Näkki.
 
Tallink Shuttle -alukset M/S Star ja M/S Superstar liikennöivät Helsingistä Tallinnaan kahdessa tunnissa kello 7:30, 10:30, 13:30, 16:30, 19:30 ja 22:30. Lisäksi risteilyalus Baltic Princess lähtee päivittäin Helsingistä Tallinnaan kello 18:30.
 
Pikalaivalla voi nauttia suuren risteilyaluksen monipuolisista palveluista, mutta matkustaa nopeasti ja luotettavasti. Laivalla on useita ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi yli 1500 neliön myymälätilat tarjoavat hyvät ostosmahdollisuudet. Tallink Shuttle alukseen mahtuu noin 1900 matkustajaa. Laivalla on autokansi, jossa on tilaa 450 henkilöautolle.
 
Uusi aikataulu on voimassa 5.9.–22.12.2012.