Europan 22 h -risteilyn viihde

 

22 h -huviristeily – Parasta hauskaa joka päivä klo 18.30

 

Europalla 5.3.-5.5.2019 kevään merkit shoppailuun, hemmotteluun ja herkutteluun.

Valitse suosikkipäiväsi ja varaa 22 h -irtiotto arjesta Europalla.


Katso kaikki esiintyjät viihdekalenterista

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Viihdetärpit: jokaiselle jotakin

Nuorille paljon viihdettä ja juhlimista Europalla

22 tunnin bileet

Viikonlopun parhaat pikkujoulubileet löydät 22 h -huviristeilyltä. Loppuviikot ovat viihdettä pullollaan, ja menon takaavat niin fiilistelevät trubaduurit, kansainvälisiä klubihittejä soittavat bilebändit kuin kotimaiset ykkös-DJ:tkin. Tutustu myös suosittuihin Queens & Friends- ja Torstai Live -risteilyihin!

22 tunnin bileet torstaista launtaihin

Iskelmää ja teatteria

Jätä kiire rannalle ja ota 22 tunnin irtiotto arjesta. Keskellä viikkoakin viihdyt Europalla mm. kotimaisten tanssiartistien ja elämysteatterin parissa. Tarjolla on myös runsain mitoin erikoisohjelmaa laulun ja live-musiikin ystäville, kuten Iskelmäkeskiviikko- ja Koko Laiva Laulaa -risteilyt.

Iskelmäkeskiviikko ja Koko Laiva Laulaa viihdyttävät musiikin ja laulun ystäviä

Tanssin taikaa

22 tunnin huviristeilyllä saattaa unohtua muutama vuosi Itämerelle. Alkuviikosta löytyy varttuneemmallekin väelle mieluista viihdettä, ja kerran kuussa Club55-risteilyillä kuullaan ajankohtaisia vieraita sekä upeita musiikkiesityksiä. Tanssikengät kannattaa pakata mukaan Meritansseja varten.

Valitse suosikkipäiväsi

 • Sunnuntain viihde Europan 22 h huviristeilyllä Tallinnaan

  Sunnuntait on meidän


  Viikon voisi luulla loppuvan sunnuntaihin, mutta siitähän se vasta alkaa. Nauti, rentoudu, syö hyvin – ja tanssi. Niin paljon kuin sielu sietää. Meritansseissa väkeä viihdyttää tunnettu artisti, Suurtansseissa jopa kaksi. Eihän sitä malttaisi kotiin lähteä laisinkaan.

  Sunnuntain viihde
 • Maanantain viihde Europan 22 h huviristeilyllä Tallinnaan

  Viikon paras maanantai


  Suotta parjaavat maanantaita – meillä se on nimittäin viikon paras päivä. Jos railakkaimmilta rytmeiltä ja ihanimmilta iskelmiltä malttaa, voi aamulla kipaista ihmettelemään Tallinnaa. Ja sitten vähän herkutella. Ja pikkuisen nautiskella. Siitä on maanantait tehty.

  Maanantain viihde
 • Tiistain viihde Europan 22 h huviristeilyllä Tallinnaan

  Täydellisen tiistain alkeet


  Tiistait on tehty tanssista, hurtista huumorista ja hyvistä hetkistä, mutta kun lisätään vielä ripaus ajankohtaisia vieraita ja upeita musiikkiesityksiä, ollaan jo lähellä totuutta. Mutta varoituksen sananen: meillä saattaa muutama vuosi unohtua Itämerelle.

  Tiistain viihde
 • Keskiviikon viihde Europan 22 h huviristeilyllä Tallinnaan

  Keskiviikko suoraan sydämeen


  Tiedätkö mitä? Keskiviikkonakin on ihan okei juhlia aamuyöhön. Se on peräti suotavaa. Ihan heti ei nimittäin nukuta, kun on rokkistaraillut karaokessa ja herkutellut Itämeren maukkaimmassa buffetissa – ja pitänyt tietysti ihan parasta hauskaa.

  Keskiviikon viihde
 • Torstain viihde Europan 22 h huviristeilyllä Tallinnaan

  Torstai määrää tahdin


  Arki? Meillä ei sellaista tunneta. Sen sijaan meillä tunnetaan oikeinkin hyvin parhaat bilebändit ja huikeimmat live-keikat – ja jos sydän halajaa perinteisempää tanssimusiikkia, onnistuu toki sekin. Torstait on toivoa täynnä, mutta meillä toiveet toteutuu.

  Torstain viihde
 • Perjantain viihde Europan 22 h huviristeilyllä Tallinnaan

  Parhaan hauskan perjantai


  Thank god nyt on perjantai! Kaikkialle ei toki tarvitse ehtiä, mutta ihan vaan vinkkinä, että pubissa on trubaduuri, yökerhossa bilebändi ja diskossa kotimaiset ykkös-DJ:t. Ja ravintoloissa herkuimmat eväät. Ja 22 tunnissa ihan vaan parasta hauskaa ikinä.

  Perjantain viihde
 • Lauantain viihde Europan 22 h huviristeilyllä Tallinnaan

  Koko lauantain edestä


  Bilemusa? Ei lopu. Hyvä ruoka? Ei lopu. Kaikennäköinen puuha, tanssiminen ja ilonpito? Tuskinpa nekään. Ja paras meno? Aika ehtymättömältä vaikuttaa. Nyt kun tarkemmin miettii, meillä ei kyllä lopu mikään kiva – arki ja tylsyys kylläkin. Näyttäisi hyvältä lauantailta.

  Lauantain viihde

Muista myös huikeat erikoisristeilyt

22 h -risteilyillä järjestetään myös erikoisristeilyjä, kuten komedia- ja ysäriristeilyt, joilla on teeman mukaista erikoisohjelmaa. Osa risteilyistä varataan yhteistyökumppaneidemme kautta.

Lue lisää erikoisristeilyistä

Viihteen ohella ehdit nauttia

Hemmottelua ja hyvää oloa Europalla

Koska olet kaiken arvoinen

Kuplat. Ne on siitä kivoja, että niitä voi nauttia ja niissä voi nauttia. Ja meillä asiat on hoidettu niin, että kun kuohuva porealtaassa alkaa kyllästyttää, voi poiketa fiilistelemään kunnon löylyjä ja vaikkapa sangen hyvää selkähierontaa. Ihanintahan hemmottelu on parhaan hauskan lomassa.

Hyvän olon palvelut laivalla →

Tee edullisia ostoksia Europalla

Vähän muutakin kuin viinikumeja

…vaikka kyllähän klassikot toimii aina. Nappaa siis Tax Freestä matkaan fruitdropsit ja tobleronet, mutta vilkaise nyt ihmeessä esimerkiksi Itämeren parasta viinivalikoimaa ja oikeasti edullisia merkkivaatteita. Lahjo vaikka koko suku tai ihan vaan itseäsi – lomalla se on aivan ok.

Ostokset Europalla →

Nautiskele hyvästä ruuasta Europalla

Parempi ruoka, erinomainen mieli

Koskaan ei ole tuntunut 22 tuntia niin lyhyeltä ajalta kuin silloin, kun yrittää täällä maistella jokaista kiinnostavaa herkkua – niitä on nimittäin ihan luvattoman paljon. Hivelipä makunystyröitäsi kaikenlainen grillattu tai kenties jälkkäribuffet tai… No, mitä näitä luettelemaan. Meiltä kun löytyy kaikkea.

Tutustu ravintoloihin →