Torstai määrää tahdin

Arki? Meillä ei sellaista tunneta. Sen sijaan meillä tunnetaan oikeinkin hyvin parhaat bilebändit ja huikeimmat live-keikat – niistä meidän torstait on tehty. Torstait on toivoa täynnä, ja meillä toiveet toteutuu.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Bilebändi, truba ja DJ

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat pubin trubaduuri, yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Joku Paikallinen Bändi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Karaokessa näytät omat taitosi laulamisen ja esiintymisen saralla.

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Torstai Live

Kerran kuussa torstaisin

Isot nimet saapuvat taas syksyn tullen Europalle torstaisin! Lähde mukaan Torstai Live -risteilyille jammailemaan suomalaisten huippuartistien ja -bändien, kuten Egotripin ja Pete Parkkosen kanssa. Live-artistia lämmittelee bilebändi!

Torstai Live -artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Elämysteatteria Europalla

Kerran kuussa torstaisin

Elämysteatteria Europalla tarjoaa jälleen syksyllä kerran kuussa torstaisin Teatteri Europan lavalla elämyksiä mm. hulvattoman hauskan Jarkko Tamminen shown tai Jaakko Saariluoma shown parissa! Esitys Tallinna–Helsinki-suunnassa päivällä, kesto n. 45–60 minuuttia. Esitys kuuluu matkan hintaan, joten et tarvitse erillistä sisäänpääsylippua. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Elämysteatteria Europalla -esiintyjät ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Midnight Show 26.8.–25.12.

Joka viikko torstai-sunnuntai

Tunnetuksi tulleen kansainvälisen ryhmän, Dance Factoryn, midnight show viihdyttää 26.8.-25.12. Europalla. Rulers of the Stage -esityksessä näet katsauksen kaikkien aikojen naispuolisista show-diivoista ja musiikkihistorian ikonisimmista miesartisteista. Koe Broadway-tyylinen show lauluineen, tansseineen ja pukuloistoineen!

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin