Torstai määrää tahdin

Arki? Meillä ei sellaista tunneta. Sen sijaan meillä tunnetaan oikeinkin hyvin parhaat bilebändit ja syksyn huikeimmat live-keikat – niistä meidän torstait on tehty. Torstait on toivoa täynnä, ja meillä toiveet toteutuu.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

God Save the Queen Show

Torstaina 10.10.

Tallinkin 30-v. ja Baltic Queenin 10-v. juhlan kunniaksi näet Europalla 10.10. God Save the Queen Shown, joka on omistettu Queenin musiikille. Huikeat laulajat, Tony Vincent (USA), Gerli Padar (EST) ja Tanja Mihhailova (EST), sekä Showstoppers-ryhmän tanssijat saavat Queenin legendaariset konsertit ja musiikkivideot heräämään henkiin hittibiisien tahtiin. Amerikkalainen Tony Vincent on esiintynyt tunnettujen musikaalien päärooleissa mm. Broadwaylla. Virolaiset Gerli Padar ja Tanja Mihhailova ovat suosittuja esiintyjiä Viron TV:ssä sekä musikaaleissa ja he ovat molemmat myös kilpailleet Euroviisuissa.

Viihdekalenteriin

Torstai Live

Kerran kuussa torstaisin

Isot nimet saapuvat taas syksyllä Europalle torstaisin! Lähde mukaan Torstai Live -risteilyille jammailemaan suomalaisten huippuartistien ja -bändien, kuten Gasellit ja Teflon Brothers kanssa. Lisäksi 10.10. lähdöllä "Tribute to Queen" God Save the Queen show kolmen huikean laulajan voimin. Live-artistia lämmittelee bilebändi!

Torstai Live -artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Elämysteatteria Europalla

Kerran kuussa torstaisin

Elämysteatteria Europalla tarjoaa jälleen keväällä kerran kuussa torstaisin Teatteri Europan lavalla elämyksiä mm. hulvattoman hauskan Jarkko Tamminen shown sekä Karmaa ja Komediaa -esityksen parissa! Elämysteatteriesitys Tallinna–Helsinki-suunnassa päivällä, kesto n. 45–60 minuuttia. Esitys kuuluu matkan hintaan, joten et tarvitse erillistä sisäänpääsylippua. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Elämysteatteria Europalla -esiintyjät ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Bilebändi, truba ja DJ

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat pubin trubaduuri, yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Joku Paikallinen Bändi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Karaokessa näytät omat taitosi laulamisen ja esiintymisen saralla.

Viihdekalenteriin

Koko perheen syysloma

Syysloman tähtiartistit ja Muumi

Syyslomalla vietät 22 h perhekivaa mm. livekeikan parissa Itämerellä. Europalla esiintyvät koko perheen suosikit: su 13.10. Tuure Boelius, ti 15.10. Lukas Leon, to 17.10. Poikien Äidit -risteily (Arttu Lindeman, Lucas ja Jaakko Parkkali) sekä to 24.10. Gasellit (Torstai Live -risteilyt). Päivät ovat 22 h -risteilyn lähtöpäiviä Helsingistä, menomatkalla n. klo 22.30 nautit huikeasta keikasta.

Lisäksi koulujen loma-aikoina, mm. syyslomien aikaan 11.–26.10. Muumi ja aktivaattorit järjestävät Europalla erikoisohjelmaa lapsille.

Varaa

Varaa

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY