Torstai määrää tahdin

Arki? Meillä ei sellaista tunneta. Sen sijaan meillä tunnetaan oikeinkin hyvin parhaat bilebändit ja huikeimmat live-keikat – niistä meidän torstait on tehty. Torstait on toivoa täynnä, ja meillä toiveet toteutuu.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Torstai Live

Kerran kuussa torstaisin

Isot nimet saapuvat taas torstaisin pikkujouluaikaan ja taas vuodenvaihteen jälkeen Europalle! Lähde mukaan Torstai Live -risteilyille jammailemaan suomalaisten huippuartistien ja -bändien, kuten Gasellit ja Lahti United kanssa. Live-artistia lämmittelee bilebändi!

Torstai Live -artistit ja lähtöpäivät
 

Varaa 22 h -risteilyVaraa 22 h -risteily

Viihdekalenteriin

Elämysteatteria Europalla

Kerran kuussa torstaisin

Elämysteatteria Europalla tarjoaa keväälläkin kerran kuussa torstaisin Teatteri Europan lavalla elämyksiä mm. hulvattoman hauskan Jarkko Tamminen shown sekä Karmaa ja Komediaa -esityksen parissa! Elämysteatteriesitys Tallinna–Helsinki-suunnassa päivällä, kesto n. 45–60 minuuttia. Esitys kuuluu matkan hintaan, joten et tarvitse erillistä sisäänpääsylippua. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Elämysteatteria Europalla -esiintyjät ja lähtöpäivät
 

Lue artikkeli: Ystäväkirja - Jarkko Tamminen

Viihdekalenteriin

Bilebändi, truba ja DJ

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat pubin trubaduuri, yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Joku Paikallinen Bändi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Karaokessa näytät omat taitosi laulamisen ja esiintymisen saralla.

Viihdekalenteriin

Koko perheen talviloma

Talviloman tähtiartistit ja Muumi

Europalla matkaa talvilomien aikaan 14.2.-7.3.2020 lasten suosikki Muumi ja aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille. Lisäksi koet koko perheen huikeat tähtiartistit! Keikat ovat menomatkalla n. klo 22.00.

Europan 22 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:

15.2. Teflon Brothers sekä Aste sekä Mouhous
19.2. Benjamin
23.2. Cledos
27.2. Roope Salminen & Koirat

Varaa talvilomaristeily

Varaa talvilomaristeily

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY