Torstai määrää tahdin

Arki? Meillä ei sellaista tunneta. Sen sijaan meillä tunnetaan oikeinkin hyvin parhaat bilebändit ja syksyn huikeimmat live-keikat – niistä meidän torstait on tehty. Torstait on toivoa täynnä, ja meillä toiveet toteutuu.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Bilebändi, truba ja DJ

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat pubin trubaduuri, yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Joku Paikallinen Bändi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Karaokessa näytät omat taitosi laulamisen ja esiintymisen saralla.

Viihdekalenteriin

Torstai Live

Kerran kuussa torstaisin

Isot nimet saapuvat taas syksyllä Europalle torstaisin! Lähde mukaan Torstai Live -risteilyille jammailemaan suomalaisten huippuartistien ja -bändien, kuten Gasellit ja Teflon Brothers kanssa. Lisäksi 10.10. lähdöllä "Tribute to Queen" God Save the Queen show kolmen huikean laulajan voimin. Live-artistia lämmittelee bilebändi!

Torstai Live -artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Elämysteatteria Europalla

Kerran kuussa torstaisin

Elämysteatteria Europalla tarjoaa jälleen keväällä kerran kuussa torstaisin Teatteri Europan lavalla elämyksiä mm. hulvattoman hauskan Jarkko Tamminen shown sekä Karmaa ja Komediaa -esityksen parissa! Elämysteatteriesitys Tallinna–Helsinki-suunnassa päivällä, kesto n. 45–60 minuuttia. Esitys kuuluu matkan hintaan, joten et tarvitse erillistä sisäänpääsylippua. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Elämysteatteria Europalla -esiintyjät ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Kesäohjelmaa koko perheelle

Kesällä joka päivä Heureka-tiedeshow, Summer Center ja Muumi

Kaiken ikäisille suunnattu interaktiivinen Heurekan Ilman ihmeitä -tiedeshow viihdyttää Teatteri Europassa 17.6.–12.8.2019. Kahdessa eri esityksessä (Helsinki-Tallinna klo 19.30 ja Tallinna-Helsinki klo 13.00) voit oivaltaa mm. miten kaikki maailman värit ilmestyvät saippuakalvoon, esineet katoavat sekä miten ilmapallot tekevät ilmasta lähes näkyvää. Voit myös osallistua klo 14.30 Superlennokit-puuhapajaan ja tehdä oman lennokin.

Europan kokoustiloissa on kesällä 15.6.–14.8. lasten oma Summer Center, jossa on mm. pomppulinna, Neurorace, pöytäjalkapallopeli, liikennekaupunki ja kiipeilyseinä. Lisäksi 1.6.–14.8. Muumi ja aktivaattorit pitävät huolen, että risteilyllä riittää hauskaa tekemistä!

Katso video Heureka-tiedeshowsta →
Lue artikkeli: Näin syntyi Heureka-tiedeshow →

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY