Täydellisen tiistain alkeet

Tiistait on tehty ajankohtaisista vieraista ja hyvistä musiikkihetkistä varttuneemmalle väelle. 22 h hauskaa myös kotimaisten orkesterien tahtiin Meritansseissa.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Club55

Kerran kuussa tiistaisin

Varttuneemmalle väelle suunnatut Club55-risteilyt vietetään Europalla hyvän musiikin, ajankohtaisten vieraiden ja musiikkiesitysten parissa. Ohjelmassa on mm. uutuutena Tauno & Ansa (Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää laulavat akustisen orkesterin tahdittamina Tauno Palon ja Ansa Ikosen kulta-ajan tunnetuimpia sävelmiä). Lisäksi Meritanssit-artisti saa varmasti tanssijalan vipattamaan!

Club55 -artistit ja lähtöpäivät


Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Onnentähti, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku sekä In the Mood, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

Koko perheen talviloma

Talviloman tähtiartistit ja Muumi

Europalla matkaa talvilomien aikaan 14.2.-7.3.2020 lasten suosikki Muumi ja aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille. Lisäksi koet koko perheen huikeat tähtiartistit! Keikat ovat menomatkalla n. klo 22.00.

Europan 22 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:

15.2. Teflon Brothers sekä Aste sekä Mouhous
19.2. Benjamin
23.2. Cledos
27.2. Roope Salminen & Koirat

Varaa talvilomaristeily

Varaa talvilomaristeily

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY