Täydellisen tiistain alkeet

Tiistait on tehty tanssista, hurtista huumorista ja hyvistä hetkistä. Perheille 22 h kesäkivaa Lasten Festareilla ja hauskan Heureka-tiedeshown parissa.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Heureka-tiedeshow Europalla

Kesäohjelmaa koko perheelle

Kesällä joka päivä Heureka-tiedeshow, Summer Center ja Muumi

Kaiken ikäisille suunnattu interaktiivinen Heureka-tiedeshow viihdyttää Teatteri Europassa 17.6.–12.8.2019. Esityksessä voit oivaltaa mm. miten kaikki maailman värit ilmestyvät saippuakalvoon, esineet katoavat sekä miten ilmapallot tekevät ilmasta lähes näkyvää.

Europan kokoustiloissa on kesällä 15.6.–14.8. lasten oma Summer Center, jossa on mm. pomppulinna, Neurorace, pöytäjalkapallopeli, liikennekaupunki ja kiipeilyseinä. Lisäksi 1.6.–14.8. Muumi ja aktivaattorit pitävät huolen, että risteilyllä riittää hauskaa tekemistä!

Viihdekalenteriin

Lasten Festarit

Kesällä kerran kuussa

Kesätiistaisin Europa on lasten ja lapsenmielisten valtakunta. Lasten Festarit -risteilyillä esiintyy koko joukko lasten suosikkeja.

Huom! Päivämäärät ovat Europan 22 h -risteilyjen lähtöpäiviä.
ti 25.6. Hevisaurus
ti 2.7. Ti-Ti Nalle
ti 16.7. Kikattava Kakkiainen
ke 31.7. Hevisaurus

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Onnentähti, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku sekä In the Mood, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin