Täydellisen tiistain alkeet

Tiistait on tehty tanssista, hurtista huumorista ja hyvistä hetkistä, mutta kun lisätään vielä ripaus ajankohtaisia vieraita ja upeita musiikkiesityksiä, ollaan jo lähellä totuutta. Club55 on kaikkea tätä meille entisille nuorille, meille, joille ikä on vain numero.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Club55

Kerran kuussa tiistaisin

Varttuneemmalle väelle suunnatut Club55-risteilyt vietetään Europalla hyvän musiikin, ajankohtaisten vieraiden ja musiikkiesitysten parissa. Ohjelmassa on mm. jo huippusuosituksi noussut Tohtori Tapani Kiminkinen. Lisäksi Meritanssit-artisti saa varmasti tanssijalan vipattamaan!

Club55 -artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Onnentähti, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku sekä In the Mood, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Koko perheen talviloma

Talviloman tähtiartistit ja Muumi

Europalla matkaa talvilomien aikaan 15.2.-9.3.2019 Muumi sekä aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille. Lisäksi koet koko perheen huikeat tähtiartistit! Keikat ovat menomatkalla klo 22.30.

Europan 22 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:

21.2. Younghearted sekä Tuure Boelius
28.2. Ellinoora

 

Varaa talvilomaristeily

Varaa talvilomaristeily

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin