Cover image

Syksyn sävyt 2.-30.9.

 

Syksyn sävyt saapuivat Europalle

 

Syystuuli puhaltaa, ja Europan kaupoissa juhlitaan nyt syksyn sävyjä. Tiesithän, että säästät merellä aina jopa 25 % maahintoihin verrattuna? Europalla vietät parasta hauskaa shoppaillen kosmetiikkaa, muotia ja asusteita joka päivä klo 18.30. Tervetuloa 22 tunnin virkistävälle minilomalle merellä 2.–30.9!

VARAA 22 H -HUVIRISTEILY

VARAA 22 H -HUVIRISTEILY

 

Parasta hauskaa shoppaillen

Syksyn sävyt shoppailuun

Europallinen tarjouksia jopa -25 %

2.–30.9.2019 Europalla voi viettää parasta hauskaa shoppaillen ja talveen varautuen, kun Syksyn sävyt -teema täyttää laivan myymälät parhailla uutuuksilla ja edullisilla löydöillä. Laivalta shoppailet edullisin merihinnoin jopa -25 % syksyn parhaat tuoksut, vaatteet, makeiset ja paljon muuta. Osta kotiisi syksyn kauneimmat värit!

Lue lisää ostoeduista

22 h parasta hauskaa shoppaillen

Erikoisohjelmaa laivalla

Syksyllä on monta syytä lähteä 22 tunnin ostosmatkalle. Parhaiden uutuusmerkkien ohella inspiroidut syksyyn laivalla erilaisten tapahtumien parissa. Tax Free -myymälässä nautiskelet mm. samppanjamaistiaisista ja lisäksi laivalla järjestetään erikoisohjelmaa, kuten muotinäytöksiä. Tutustu ohjelmaan ja sujahda syksyyn merellä!

Lue lisää tapahtumista

Lisää inspiraatiota ostosmatkallesi

5 syytä lähteä ostosmatkalle Europalla

5 syytä lähteä ostosmatkalle

Europalla ehdit fiilistellä syysmuotia
Poimimme valikoimistamme syksyn kauneimmat sävyt ja parhaat syyt lähteä shoppailemaan 22 tunnin huviristeilylle.

Lue

Europa on täydellinen miniloma shoppailijalle

Europa on shoppailijan unelma

Kaikki kätevästi laivalta 22 tunnissa
Merimatkalla on helppo täydentää vaatekaappia ja tehdä edullisia kosmetiikkalöytöjä loppuvuoden juhlia varten.

Lue

Sisäpiirin vinkit syksyn sävyihin

Sisäpiirin vinkit syksyn sävyihin

Myyjän poimitut suosikit
Europan kosmetiikkamyymälän myyjä keräsi laivan valikoimasta suosikkinsa aikuisille naisille – ja yhden myös miehille.

Lue

22 h parasta syysviihdettä

Syksyn parasta viihdettä

Tanssin hurmaa

Alkuviikosta Europa täyttyy varttuneemmallekin väelle mieluisesta viihteestä, ja kerran kuussa Club55-risteilyillä kuullaan ajankohtaisia vieraita sekä upeita musiikkiesityksiä. Syyskuussa tanssilattialla keinuttamassa mm. 10.9. Club55: Elokuvamusiikin Lumous (Tiina Räsänen & Petri Hervanto), 15.9. Suurtanssit: Pekkaniskan Pojat sekä Kaija Lustila & Rosette.

Tutustu alkuviikon viihteeseen

Syysloman parasta viihdettä

Tähtiartistit

Europan on lastattu viihteellä myös loppusyksystä, mm. syyslomilla lavalle nousevat koko perheen suosikkiesiintyjät! Tähtiartisteina su 13.10. Tuure Boelius, ti 15.10. Lukas Leon, to 17.10. Poikien äidit -risteily (Arttu Lindeman, Lucas ja Jaakko Parkkali) sekä to 24.10. Gasellit. Lisäksi perheen pienimpiä viihdyttämässä Muumi ja aktivaattorit syyslomalla 11.–26.10.2019.

Tutustu syyslomaviihteeseen

Hemmottelua kylmeneviin iltoihin

Tallink kauneushoitola

Tallinkin kauneushoitola

Houkuttaisiko tasokas kauneushoito tai hellivä jalkahoito? Shoppailun lomassa saat hemmottelua ja hyvinvointia syksyyn Europan kauneushoitolasta. Valikoimiin kuuluvat niin perushoidot kuin ylelliset kokonaisuudetkin kosmetologilla, manikyyrissä tai hieronnassa. Luksusta päivään varattavissa suoraan laivalta.

Tutustu kauneuspalveluihin

Rentoudu Europan saunaosastolla

Hyvää oloa saunasta

Risteilyllä voit unohtaa stressin ja työkiireet! Hyvää oloa ja energiaa saat Europalla mm. 12. kannella sijaitsevalla kylpyläosastolla, jolta löydät niin saunat, porealtaat kuin pienen uima-altaankin. Allasbaarissa voit nauttia viilentäviä juomia löylyjen lomassa - matka jatkuu uudistuneena ja virkistyneenä.

Hyvän olon palvelut Europalla

 

Varaa 22 h parasta hauskaa shoppaillen →