Sunnuntait on meidän

Viikon voisi luulla loppuvan sunnuntaihin, mutta siitähän se vasta alkaa. Nauti, rentoudu, syö hyvin – ja tanssi. Niin paljon kuin sielu sietää. Joten tanssikengät kiiltäväksi ja laivalle. Kaikkea kivaa 22 h perheille koulujen loma-aikoina – lyhytkin loma lähentää.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Europan viihde

Viihdettä Europan kesäristeilyillä 23.6.2021 alkaen

Europalla nautit hyvästä live-musiikista, sitä tarjoilee housebändi sekä trubaduuri (tanssilattia suljettu toistaiseksi). Lisäksi ohjelmavetäjä huolehtii viihtyvyydestä järjestäen mm. bingon ja visailuja.

Lapset viihtyvät Europan leikkitilassa (pallomeri kiinni toistaiseksi) ja teinit InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa. Myös Harri Hylje sekä Muumi seikkailevat kesällä joka päivä Europalla. Summer Center -leikkimaailmasta löydät mm. legoja, kiipeilyseinän, pöytäjalkapallopelejä ja liikennekaupungin sekä lisäksi aktivaattori pitää huolen, ettei tekeminen lopu kesken!

Varaa kesäristeily

HOUSEBÄNDI

Joka päivä ohjelmaa

Voit tanssia sydämesi kyllyydestä joka päivä virolaisen housebändin suomalaisen tanssimusiikin tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa joka päivä trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Varaa 22 h -risteilyVaraa 22 h -risteily

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY