Koko lauantain edestä

Bilemusa? Ei lopu. Hyvä ruoka? Ei lopu. Kaikennäköinen puuha, tanssiminen ja ilonpito? Tuskinpa nekään. Ja mikä parasta, lauantaina bailataan mm. parhaan konemusiikin ja huippu DJ:den tai legendaaristen tähtiartistien tahtiin, kun kuukausittain vaihtuvat teemabileet valtaavat laivan. Ai että, parasta.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Electric Carneval

Lauantaina 24.8. & 26.10.2019

Nuorille bilettäjille suunnatuilla Electric Carneval -risteilyllä bailaat kahdella stagella. Yökerhossa kuulet isoimmat ja tuoreimmat hitit ja Disco tarjoilee vaihtuvan vierailevan klubibrandin musiikkia ”more underground” -kulmalla. EDM, House, Trance, Hard Style, Deep House, Techno - you name it, we got it! Jokaisella lähdöllä on oma teemansa, joka koostuu huippuluokan äänentoistosta, massiivisesta valoshow’sta, videoscreeneistä, tanssijoista sekä visuaalisesta toteutuksesta. Osallistu myös itse pukeutumalla teeman mukaisesti! Electric Carneval -risteilyn tuottaa monista maamme suurimmista elektronisen musiikin tuotannoista tuttu Events 365. Nämä risteilyt myydään joka kerta loppuun!

Electric Carneval 24.8. artistit ja teema
 

24.8. esiintyjät - Teemana DESTINATION:MIAMI


STARLIGHT-YÖKERHO | MOONLIGHT DISCO

 • WINNING TEAM
 • LAZ PERKINS
 • HEIKKI L
 • GAS GAS
 • SØNIN
 • CONCHA
 • SPINNY
 • IAN
 • ALORA & SENII
 • JAYJAY
 • TONY SILANTO
 • EVARIST

 

Viihdekalenteriin

ALL IN Urban Beats Cruise

Lauantaina 21.9.2019

ALL IN – kokoaa nimensä mukaisesti KAIKKI urbaanin musiikin frendit kimppaan ja fiilaamaan! Kelattiin, et halutaan saada hyvät BILEET laivalle ja päänäyttämönä toimiikin jälleen Europa. Showsta vastaa Suomen parhaat urbaanin musiikin artistit, sekä hiphop-, RnB- ja trap-DJ:t, tanssijat, visualistit, valomiehet, teknikot + totta kai koko se jengi, joka tulee mestoille – näistä elementeistä syntyy ALL IN Urban Beats Cruise. Yökerhossa kuulet isointa ja fresheintä soundii ja näet kovimmat live-vedot! Discossa painetaan UG-kulmalla ja meininki on vähintään hikinen. Meininki on siis sairaan kova ja ollaanki hoidettu mestoille kaikki tarvittava - Go hard or go home!

ALL IN Urban Beats Cruise 21.9. artistit
 

21.9. esiintyjät


Live:
ADI L HASLA

Urho Studiot Live:
FREDI FATE
KEKKONEN
________________________________________

KATEINEN
RUUSKANE
ULO
3LAXS

DJT:
AC
BRINK
CHENA
KRISPY
NICE
SPINNY
TASTE
TiMUR TAN
ULRIKA
VICKY

Hosted by IKE

 

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Bilebändi, truba ja DJ

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat pubin trubaduuri, yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Joku Paikallinen Bändi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Karaokessa näytät omat taitosi laulamisen ja esiintymisen saralla.

Viihdekalenteriin

Queens & Friends

Lauantaina 9.11.

Europan lauantai-illoissa syyskuun alusta alkaen huikeat Queens & Friends -risteilyt, jolloin lavalle nousee itseoikeutetusti drag-artisti Jukka K. sekä legendaarinen tähtiartisti.

Queens & Friends -esiintyjät ja lähtöpäivä
 

Viihdekalenteriin

Kesäohjelmaa koko perheelle

Kesällä joka päivä Heureka-tiedeshow, Summer Center ja Muumi

Kaiken ikäisille suunnattu interaktiivinen Heurekan Ilman ihmeitä -tiedeshow viihdyttää Teatteri Europassa 17.6.–12.8.2019. Kahdessa eri esityksessä (Helsinki-Tallinna klo 19.30 ja Tallinna-Helsinki klo 13.00) voit oivaltaa mm. miten kaikki maailman värit ilmestyvät saippuakalvoon, esineet katoavat sekä miten ilmapallot tekevät ilmasta lähes näkyvää. Voit myös osallistua klo 14.30 Superlennokit-puuhapajaan ja tehdä oman lennokin.

Europan kokoustiloissa on kesällä 15.6.–14.8. lasten oma Summer Center, jossa on mm. pomppulinna, Neurorace, pöytäjalkapallopeli, liikennekaupunki ja kiipeilyseinä. Lisäksi 1.6.–14.8. Muumi ja aktivaattorit pitävät huolen, että risteilyllä riittää hauskaa tekemistä!

Katso video Heureka-tiedeshowsta →
Lue artikkeli: Näin syntyi Heureka-tiedeshow →

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY