Koko lauantain edestä

Bilemusa? Ei lopu. Hyvä ruoka? Ei lopu. Kaikennäköinen puuha, tanssiminen ja ilonpito? Tuskinpa nekään. Ja mikä parasta, lauantaina bailataan mm. parhaan konemusiikin ja huippu DJ:den tai urbaanin musiikin tahtiin, kun kuukausittain vaihtuvat teemabileet valtaavat laivan. Ai että, parasta.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Queens & Friends

Lauantaina 9.11.

Europan lauantai-illoissa syyskuun alusta alkaen huikeat Queens & Friends -risteilyt, jolloin lavalle nousee itseoikeutetusti drag-artisti Jukka K. sekä legendaarinen tähtiartisti.

Queens & Friends -esiintyjät ja lähtöpäivä
 

Viihdekalenteriin

Sinkkuristeily 14.12.

Sokkotreffit merellä

Löydä uusi aaltopituus Europan 22 tunnin huviristeilyllä Helsingistä Tallinnaan! Laivalla hauskaa riittää jokaiselle palavalle romantikolle: Sokkotreffit merellä -tapahtumassa pääset treffeille sielunkumppanisi kanssa, kun taas Speed dating vie sinut useille treffeille pikakelauksella. Luvassa myös paljon muuta hauskaa! Parasta ohjelmaa pyörittää Deittisirkus.

Varaa Sinkkuristeily

Varaa Sinkkuristeily

Bilebändi, truba ja DJ

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat pubin trubaduuri, yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Joku Paikallinen Bändi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Karaokessa näytät omat taitosi laulamisen ja esiintymisen saralla.

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY