Koko lauantain edestä

Bilemusa? Ei lopu. Hyvä ruoka? Ei lopu. Kaikennäköinen puuha, tanssiminen ja ilonpito? Tuskinpa nekään. Ja mikä parasta, lauantaina bailataan mm. parhaan konemusiikin ja huippu DJ:den tai urbaanin musiikin tahtiin, kun kuukausittain vaihtuvat teemabileet valtaavat laivan. Ai että, parasta.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

ALL IN Urban Beats Cruise

Lauantaina 21.9.2019

ALL IN – kokoaa nimensä mukaisesti KAIKKI urbaanin musiikin frendit kimppaan ja fiilaamaan! Kelattiin, et halutaan saada hyvät BILEET laivalle ja päänäyttämönä toimiikin jälleen Europa. Showsta vastaa Suomen parhaat urbaanin musiikin artistit, sekä hiphop-, RnB- ja trap-DJ:t, tanssijat, visualistit, valomiehet, teknikot + totta kai koko se jengi, joka tulee mestoille – näistä elementeistä syntyy ALL IN Urban Beats Cruise. Yökerhossa kuulet isointa ja fresheintä soundii ja näet kovimmat live-vedot! Discossa painetaan UG-kulmalla ja meininki on vähintään hikinen. Meininki on siis sairaan kova ja ollaanki hoidettu mestoille kaikki tarvittava - Go hard or go home!

ALL IN Urban Beats Cruise 21.9. artistit
 

21.9. esiintyjät


Live:
ADI L HASLA

Urho Studiot Live:
FREDI FATE
KEKKONEN
________________________________________

KATEINEN
RUUSKANE
ULO
3LAXS

DJT:
AC
BRINK
CHENA
KRISPY
NICE
SPINNY
TASTE
TiMUR TAN
ULRIKA
VICKY

Hosted by IKE

 

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Queens & Friends

Lauantaina 9.11.

Europan lauantai-illoissa syyskuun alusta alkaen huikeat Queens & Friends -risteilyt, jolloin lavalle nousee itseoikeutetusti drag-artisti Jukka K. sekä legendaarinen tähtiartisti.

Queens & Friends -esiintyjät ja lähtöpäivä
 

Viihdekalenteriin

Bilebändi, truba ja DJ

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat pubin trubaduuri, yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Joku Paikallinen Bändi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Karaokessa näytät omat taitosi laulamisen ja esiintymisen saralla.

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY