Koko lauantain edestä

Bilemusa? Ei lopu. Hyvä ruoka? Ei lopu. Kaikennäköinen puuha, tanssiminen ja ilonpito? Tuskinpa nekään. Ja mikä parasta, lauantaina bailataan mm. parhaan konemusiikin ja huippu DJ:den tai urbaanin musiikin tahtiin, kun bileet valtaavat laivan. Ai että, parasta.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

ALL IN Urban Beats Cruise

Lauantaina 7.3.2020

ALL IN – kokoaa nimensä mukaisesti KAIKKI urbaanin musiikin frendit kimppaan ja fiilaamaan! Kelattiin, et halutaan saada hyvät BILEET laivalle ja päänäyttämönä toimiikin jälleen Europa. Showsta vastaa Suomen parhaat urbaanin musiikin artistit, sekä hiphop-, RnB- ja trap-DJ:t, tanssijat, visualistit, valomiehet, teknikot + totta kai koko se jengi, joka tulee mestoille – näistä elementeistä syntyy ALL IN Urban Beats Cruise. Yökerhossa kuulet isointa ja fresheintä soundii ja näet kovimmat live-vedot! Discossa painetaan UG-kulmalla ja meininki on vähintään hikinen. Meininki on siis sairaan kova ja ollaanki hoidettu mestoille kaikki tarvittava - Go hard or go home!

ALL IN Urban Beats Cruise 7.3. artistit
 

7.3.2020 esiintyjät


Main Stage:
DOZE
GASGAS
KUYA KAI
MOUHOUS
RIVO
TASTE
TIMUR TAN
ULRIKA

________________________________________

Urban Room:
BIG CHIPS
TAKEOVER
MISTA S
DJ KZ
SUPERTYYLI + MISTERHUSTLA

Hosted by IKE

 

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Lauantain tähtiartistit

Lauantaisin huhtikuussa

Europan lauantai-illoissa huhtikuussa suomalaisen tähtiartistin keikkaristeily. Keikka menomatkalla Helsingistä n. klo 23.00.

Europan lauantain tähtiartistit ja lähtöpäivät:

4.4. Evelina
12.4. The Best of Hunks – 20 Year Anniversary Tour (pääsiäissunnuntai)
25.4. Elastinen

Viihdekalenteriin

Bilebändi, truba ja DJ

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat pubin trubaduuri, yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Joku Paikallinen Bändi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Karaokessa näytät omat taitosi laulamisen ja esiintymisen saralla.

Viihdekalenteriin

Koko perheen talviloma

Talviloman tähtiartistit ja Muumi

Europalla matkaa talvilomien aikaan 14.2.-7.3.2020 lasten suosikki Muumi ja aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille. Lisäksi koet koko perheen huikeat tähtiartistit! Keikat ovat menomatkalla n. klo 22.00.

Europan 22 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:

15.2. Teflon Brothers sekä Aste sekä Mouhous
19.2. Benjamin
23.2. Cledos
27.2. Roope Salminen & Koirat

Varaa talvilomaristeily

Varaa talvilomaristeily

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY