Cover image

 

Kevään merkit saapuivat Europalle

 

Europan 22 h -risteilyllä vapaudutaan talven kahleista ja virittäydytään kevääseen unohtumattoman ohjelmiston saattelemana. Kevään merkit näkyvät laivalla niin muodissa, ravintolaherkuissa kuin viihdetarjonnassakin. Tervetuloa virkistäytymään minilomalle merellä 5.3.–5.5!

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Kevät tuli kauppoihimme

Kevään merkit shoppailuun
Jopa
-25 %

Europallinen tarjouksia

Keväisimmän tyylin löydät Europalta 5.3.-5.5. - myymälöissä yli 270 kampanjatarjousta teemakuukausien aikana! Lisäksi Club One -asiakkaille yli 100 tarjousta lisää. Mm. Tax Free ja Perfume & Fashion -myymälät täyttyvät huippueduista, ja shoppailet edullisin merihinnoin jopa -25 % kevään parhaat tuoksut, vaatteet, makeiset ja paljon muuta. Osta kevään merkit kotiisi!

Tutustu Europan monipuolisiin myymälöihin

22 h parasta viihdettä Europalla!
Paljon
ohjelmaa!

Laivalla tapahtuu

Kevään kunniaksi Europalla tapahtuu paljon kauneuden ja muodin saralla. Mukana seilaa eri kosmetiikkabrändien edustajia ja kauneudenhoitoneuvojia meikkivinkkeineen, Tax Free -myymälässä nautiskelet mm. shampanjamaistiaisista ja lisäksi laivalla järjestetään erikoisohjelmaa, kuten muotinäytöksiä. Tutustu ohjelmaan ja kuoriudu kevääseen merellä!

Lue lisää ohjelmasta

Risteilyarvonta joka päivä

Joka päivä risteilyarvonta

Teemakuukausien aikana 5.3.-5.5. jokainen Europan myymälöissä shoppaillut osallistuu ostoskuitillaan uuden risteilyn arvontaan - joka päivä arvotaan onnellinen voittaja! Tarjolla myös muutamia pienempiä palkintoja, kuten laivan suklaata. Arvonnan voittaja julkistetaan joka päivä paluumatkalla klo 14.30 Ocean Club -yökerhossa. Kun ostat enemmän, on sinulla myös suurempi mahdollisuus voittaa uusi huviristeily!

Ostosristeily Europalla

Europan ostosristeily

Häät, ylioppilasjuhlat tai muu merkkipäivä tulossa? Kun haluat shoppailla kerralla enemmän esimerkiksi kevätjuhlia varten, kannattaa varata henkilöauto mukaan autoparkkiin. Kätevällä Europan ostosristeilyllä voit tehdä edullisia ostoksia laivan myymälöiden lisäksi Car Shopping -tilauspalvelusta, jolloin tilaukset toimitetaan suoraan autokannelle. Tallinnassa ehdit kipaista myös maissa kauppoihin!

Tutustu ja varaa Car Shopping -risteily Europalla

Kevään merkit ruokailuun

Kevään merkit ruokailuun

Grande Buffetin kasvisruuat

Kevään merkit lautasella - Grande Buffetin kevät on täynnä terveellisiä ja ympäristöystävällisiä herkkuja! Näin kokoat pöydästä helposti 7-ruokalajin kasvismenun: Alkuruoaksi merileväkaviaaria ja paahtoleipää, misokeittoa, vihreä shotti ja couscoussalaattia grillatuilla vihanneksilla. Pääruoaksi currylla maustettua kukkakaalia ja friteerattuja kevätrullia. Jälkiruoaksi nautitaan pieni marjasmoothie, pala suklaaraakakakkua ja kuuma kahvi.

Tutustu Europan ravintoloihin

Keväisiä mocktaileja ja Ella Kannisen menu Tavolatassa

Raikkaat mocktailit

Kevään merkit lasissa – siemaile energiaa suosikkijuomista! Risteile kohti kevättä Europalla nautiskelemalla raikkaita, virkistäviä mocktaileja merimaisemissa. Voit siemailla mm. raparperisiirapilla maustettua Rhubarberrya, rosmariinilla ja puolukalla viimeisteltyä Green & Rediä tai sitruunaista Cask Souria. Kippistele kevättä mm. Corner Bar -kulmabaarissa tai rentouttavassa Sea Pubissa.

Kaunistaudu kevääseen

Tallink kauneushoitola

Tallinkin kauneushoitola

Houkuttaisiko tasokas kauneushoito tai hellivä jalkahoito? Shoppailun ja herkuttelun lomassa virkistäydyt kevääseen Europan kauneushoitolassa. Valikoimiin kuuluvat niin perushoidot kuin ylelliset kokonaisuudetkin kosmetologilla, manikyyrissä tai hieronnassa. Luksusta päivään varattavissa suoraan laivalta.

Tutustu kauneuspalveluihin

Rentoudu Europan saunaosastolla

Hyvää oloa saunasta

Risteilyllä voit unohtaa stressin ja työkiireet! Hyvää oloa ja energiaa saat Europalla mm. 12. kannella sijaitsevalla kylpyläosastolla, jolta löydät niin saunat, porealtaat kuin pienen uima-altaankin. Allasbaarissa voit nauttia viilentäviä juomia löylyjen lomassa - matka jatkuu uudistuneena ja virkistyneenä.

Hyvän olon palvelut Europalla

Säkenöivää viihdettä

Säkenöivää viihdettä

Keväisimmät biitit

Loppuviikot ovat Europalla viihdettä pullollaan, ja menon takaavat niin fiilistelevät trubaduurit, kansainvälisiä klubihittejä soittavat bilebändit kuin kotimaiset ykkös-DJ:tkin. Lisäksi nautit torstai-lähdöillä myös suositusta elämysteatterista. Keväällä lavalle nousee tähtiartisteja mm. 13.4. Neon2 ja 18.5. Reino Nordin, Torstai Live -risteilyllä 2.5. Anssi Kela sekä Elämysteatterissa 25.4. Karmaa ja Komediaa.

Tutustu viihteen viikonpäiviin

Rentoudu Europan saunaosastolla

Tanssin hurmaa

Alkuviikosta Europa täyttyy varttuneemmallekin väelle mieluisesta viihteestä, ja kerran kuussa Club55-risteilyillä kuullaan ajankohtaisia vieraita sekä upeita musiikkiesityksiä. Keväällä tanssilattialla keinuttamassa mm. 7.5. Club55: Pirjo Nuotio vieraineen, 10.4. Iskelmäkeskiviikko: Virve Rosti sekä Teemu Roivainen & Energia ja Meritansseissa Nina Åkerman & Onnentähti.

Tutustu alkuviikon viihteeseen

 

Varaa 22 h virkistystä kevääseen →