Keskiviikko suoraan sydämeen

Tiedätkö mitä? Keskiviikkonakin on ihan okei juhlia aamuyöhön. Se on peräti suotavaa. Keskiviikon täyttää iskelmätaivaan tähdet, yhteislaulu, Meritanssien ikivihreät sekä fiilistely karaoken puolella.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Iskelmäkeskiviikko

Kerran kuussa keskiviikkoisin

Koe Iskelmäkeskiviikko-risteilyllä tuplasti musiikkia, sillä lavalle nousee aina kaksi iskelmätaivaan suosituimmista artisteista, kuten Reino Nordin sekä Taikakuu. Risteilyjä isännöi Radio Iskelmän juontaja, joka pitää mm. paluumatkan artistihaastattelun sekä fanitapaamisen.

Iskelmäkeskiviikko -artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Koko Laiva Laulaa

Kerran kuussa keskiviikkoisin

Laulu raikaa taas keväällä Koko Laiva Laulaa -risteilyillä Europalla! Risteilyllä on tervetulotilaisuus ja musiikkivisa. Meno- ja paluumatkalla mukavaa yhteislaulua. Lisäksi ohjelmassa on hittimusiikkibingo ja koko risteilyn juontavat tutut Eeva Malin ja Jari Peltomäki.

Koko Laiva Laulaa -artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Onnentähti, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku sekä In the Mood, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY