Keskiviikkona koko laiva laulaa onnesta.

 

Merimeininkien tahti kiihtyy keskiviikkona kotimaisen tanssiartistin kera – kerran kuussa Iskelmäkeskiviikko- ja Koko Laiva Laulaa -lähdöt! Karaokessa voit näyttää oman tähtiaineksesi ja juhlintaa voit jatkaa aamuyöhön saakka diskossa.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

Katso kaikki esiintyjät Europan viihdekalenterista →

Meritansseissa pyörähdellään parketilla

Alkuviikon Meritansseissa laitetaan jalalla koreasti iskelmätähtien tai kotimaisten tanssiorkesterien, kuten Saija Tuupanen & Exmiehet sekä Aki Samuli & Fantasia, tahtiin. Pakkaa tanssikengät laukkuun ja pyörähtele merellä!

Katso Meritanssiartistit Europan viihdekalenterista →

Uutuus! Koko Laiva Laulaa

kerran kuussa

Laulu raikaa Koko Laiva Laulaa -risteilyillä Europalla! Risteilyllä on tervetulotilaisuus ja musiikkivisa. Meno- ja paluumatkalla Heidi Pakarisen vetämänä mukavaa yhteislaulua. Lisäksi ohjelmassa on hittimusiikkibingo ja koko risteilyn juontavat tutut Eeva Malin ja Jari Peltomäki.

Koko Laiva Laulaa -risteilyjen lähtöpäivät: 21.3., 18.4. ja 23.5.2018.

Varaa risteilysi nyt → Varaa risteilysi nyt →

Iskelmäkeskiviikko

kerran kuussa

Koe Iskelmäkeskiviikko-risteily kerran kuussa Europalla. Jokaisella risteilyllä on tuplasti musiikkia, sillä lavalle nousee aina kaksi iskelmätaivaan suosituimmista artisteista. Risteilyjä isännöi Radio Iskelmän suosikkijuontaja Hannu Aholaita, joka juontaa risteilyn paluumatkalla radiotyyppistä ohjelmaa. Risteilyn paluumatkan ohjelmassa on lisäksi artistin haastattelu sekä fanitapaaminen.

Iskelmäkeskiviikko-risteilyjen lähtöpäivät ja esiintyjät →

Varaa Iskelmäkeskiviikko-risteilysi nyt → Varaa Iskelmäkeskiviikko-risteilysi nyt →

Talvilomien tähtiartistit

Lasten ja nuorten ohjelma talvilomalla

Talvilomien aikaan Europalla esiintyy koko perheen suosikit, su 18.2. Arttu Lindeman & Lucas, ti 20.2. Aste, to 22.2. Vilma Alina (Torstai Live -risteily) ja ma 26.2. Benjamin & Tuure Boelius. Päivät ovat 22 h -risteilyn lähtöpäiviä Helsingistä ja keikasta nautit menomatkalla iltaisin n. klo 22.30! Lisäksi koulujen loma-aikoina, mm. talvilomien aikaan 18.2.–10.3. lähdöillä Helsingistä Muumi ja aktivaattorit järjestävät Europalla ohjelmaa lapsille.

Varaa talvilomaristeilysi nyt → Varaa talvilomaristeilysi nyt →

ITALIALAINEN ILLALLINEN

Tavolàta-ravintolassa nautitaan ihania italialaisia ruoka-annoksia yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Samalla ostat myös italialaiset herkulliset öljyt ja oliivit mukaan!

IHANA SUKLAAKAHVILA

Pieni, mutta tunnelmallinen Pierre Chocolaterie -suklaakahvila sijaitsee käsityöverstaiden keskellä Mestarien pihassa, Vene 6.
Lue lisää suklaakahvilasta →

SHOPPAILE MERIHINNOIN

Shoppaile laivalla huippuedullisesti. Tee ostoslista jo ennen matkaasi - merihintaisia tarjouksia on aina tarjolla!
Lue lisää ostoksista →