Keskiviikko suoraan sydämeen

Tiedätkö mitä? Keskiviikkonakin on ihan okei juhlia aamuyöhön. Se on peräti suotavaa. Keskiviikon täyttää nimittäin iskelmä. Ikimuistoiset hitit ja uudet suosikit. Niistä pääset nauttimaan livenä ja fiilistelemään itsekin karaoken puolella.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Iskelmäkeskiviikko

Kerran kuussa keskiviikkoisin

Koe Iskelmäkeskiviikko-risteilyllä tuplasti musiikkia, sillä lavalle nousee aina kaksi iskelmätaivaan suosituimmista artisteista, kuten Virve Rosti sekä Mikko Harju. Risteilyjä isännöi Radio Iskelmän juontaja, joka pitää mm. paluumatkan artistihaastattelun sekä fanitapaamisen.

Iskelmäkeskiviikko -artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Koko Laiva Laulaa

Kerran kuussa keskiviikkoisin

Laulu raikaa taas keväällä Koko Laiva Laulaa -risteilyillä Europalla 16.1.2019 alkaen! Risteilyllä on tervetulotilaisuus ja musiikkivisa. Meno- ja paluumatkalla Heidi Pakarisen (13.3. Maria Tyysterin ja 22.5. Jukka Hallikaisen) vetämänä mukavaa yhteislaulua. Lisäksi ohjelmassa on hittimusiikkibingo ja koko risteilyn juontavat tutut Eeva Malin ja Jari Peltomäki.

Kevään Koko Laiva Laulaa -risteilyt
 

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Onnentähti, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku sekä In the Mood, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Koko perheen talviloma

Talviloman tähtiartistit ja Muumi

Europalla matkaa talvilomien aikaan 15.2.-9.3.2019 Muumi sekä aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille. Lisäksi koet koko perheen huikeat tähtiartistit! Keikat ovat menomatkalla klo 22.30.

Europan 22 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:

21.2. Younghearted sekä Tuure Boelius
28.2. Ellinoora

 

Varaa talvilomaristeily

Varaa talvilomaristeily

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin