Katso hinnat ja varaa risteilysi

 

 

Laulellen keskiviikkoon

Merimeininkien tahti kiihtyy keskiviikkona. Lauteille nousee iskelmätähti tai kotimainen tanssiartisti ja joraamaan pääset housebändin ja trubaduurinkin säestämänä. Uutuutena kerran kuussa Koko Laiva Laulaa -lähdöt! Jos menojalkaa vipattaa, voi juhlintaa jatkaa vaikka aamuyöhön saakka suomalaisten huippu-DJ:tten tahtiin laivan Moonlight Discossa, ja karaokessa voit näyttää oman tähtiaineksesi.

Katso kaikki esiintyjät Europan viihdekalenterista →

Meritansseissa pyörähdellään parketilla

Alkuviikon Meritansseissa laitetaan jalalla koreasti iskelmätähtien tai kotimaisten tanssiorkesterien, kuten Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Antti Raiski & Sesam, tahtiin. Pakkaa tanssikengät laukkuun ja pyörähtele merellä!

Katso Meritanssiartistit Europan viihdekalenterista →

Uutuus! Koko Laiva Laulaa

kerran kuussa

Laulu raikaa Koko Laiva Laulaa -risteilyillä, jotka starttaavat syksyllä uutuutena Europalla kerran kuussa! Jokaisella risteilyllä on tervetulotilaisuus ja musiikkivisa. Meno- ja paluumatkalla Heidi Pakarisen vetämänä mukavaa yhteislaulua. Lisäksi ohjelmassa on hittimusiikkibingo ja koko risteilyn juontavat tutut Eeva Malin ja Jari Peltomäki.

Koko Laiva Laulaa -risteilyjen lähtöpäivät: 11.10. ja 22.11.2017.

Varaa risteilysi nyt → Varaa risteilysi nyt →

Iskelmäkeskiviikko

kerran kuussa

Koe Iskelmäkeskiviikko-risteily kerran kuussa Europalla. Jokaisella risteilyllä on tuplasti musiikkia, sillä lavalle nousee aina kaksi iskelmätaivaan suosituimmista artisteista. Risteilyjä isännöivät kaksi Radio Iskelmän suosikkijuontajaa, jotka juontavat risteilyn paluumatkalla radiotyyppistä ohjelmaa. Risteilyn paluumatkan ohjelmassa on lisäksi artistin haastattelu sekä fanitapaaminen.

Iskelmäkeskiviikko-risteilyjen lähtöpäivät ja esiintyjät →

Varaa Iskelmäkeskiviikko-risteilysi nyt → Varaa Iskelmäkeskiviikko-risteilysi nyt →

Syyslomaohjelmaa koko perheelle

Tähtiartisti-lähtöjä ja 13.–28.10.2017 Muumi!

Syyslomien aikaan parasta hauskaa on livekeikka Itämerellä. Europalla esiintyy koko perheen suosikit: ke 18.10. lähdöllä Antti Tuisku, to 19.10. lähdöllä Jenni Vartiainen ja to 26.10. lähdöllä Mikael Gabriel. Tähtiartistin huikean laivakeikan koet n. klo 23.00 menomatkalla. Lisäksi koulujen loma-aikoina, mm. syyslomien aikaan 13.–28.10. Muumi ja aktivaattorit järjestävät Europalla erikoisohjelmaa lapsille.

Varaa risteilysi nyt → Varaa risteilysi nyt →

ITALIALAINEN ILLALLINEN

Tavolàta-ravintolassa nautitaan ihania italialaisia ruoka-annoksia yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Samalla ostat myös italialaiset herkulliset öljyt ja oliivit mukaan!

IHANA SUKLAAKAHVILA

Pieni, mutta tunnelmallinen Pierre Chocolaterie -suklaakahvila sijaitsee käsityöverstaiden keskellä Mestarien pihassa, Vene 6.
Lue lisää suklaakahvilasta →

SHOPPAILE MERIHINNOIN

Shoppaile laivalla huippuedullisesti. Tee ostoslista jo ennen matkaasi - merihintaisia tarjouksia on aina tarjolla!
Lue lisää ostoksista →