Keskiviikko suoraan sydämeen

Tiedätkö mitä? Keskiviikkonakin on ihan okei juhlia aamuyöhön. Se on peräti suotavaa. Keskiviikon täyttää nimittäin Meritanssien ikivihreät sekä fiilistely karaoken puolella. 22 h kesäkivaa perheille Lasten Festareilla sekä interaktiivista Heurekan-tiedeshowta ihmetellessä.

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY

 

Kesäohjelmaa koko perheelle

Kesällä joka päivä Heureka-tiedeshow, Summer Center ja Muumi

Kaiken ikäisille suunnattu interaktiivinen Heurekan Ilman ihmeitä -tiedeshow viihdyttää Teatteri Europassa 17.6.–12.8.2019. Kahdessa eri esityksessä (Helsinki-Tallinna klo 19.30 ja Tallinna-Helsinki klo 13.00) voit oivaltaa mm. miten kaikki maailman värit ilmestyvät saippuakalvoon, esineet katoavat sekä miten ilmapallot tekevät ilmasta lähes näkyvää. Voit myös osallistua klo 14.30 Superlennokit-puuhapajaan ja tehdä oman lennokin.

Europan kokoustiloissa on kesällä 15.6.–14.8. lasten oma Summer Center, jossa on mm. pomppulinna, Neurorace, pöytäjalkapallopeli, liikennekaupunki ja kiipeilyseinä. Lisäksi 1.6.–14.8. Muumi ja aktivaattorit pitävät huolen, että risteilyllä riittää hauskaa tekemistä!

Katso video Heureka-tiedeshowsta →
Lue artikkeli: Näin syntyi Heureka-tiedeshow →

Viihdekalenteriin

Lasten Festarit

Kerran pari kuussa

Kesällä vielä 31.7. ja syksyllä jälleen sunnuntaisin (poikkeus la 28.9) Europa on lasten ja lapsenmielisten valtakunta. Lasten Festarit -risteilyillä esiintyy koko joukko lasten suosikkeja.

Huom! Päivämäärät ovat Europan 22 h -risteilyjen lähtöpäiviä.
ke 31.7. Hevisaurus
su 1.9. Ti-Ti Nalle
la 28.9. Muumilaulu-konsertti
su 20.10. Hevisaurus
su 10.11. Vatsastapuhuja Sari Aalto sekä Kengurumeininki Orkesteri
su 1.12. Klovni Sebastian sekä Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu

Lasten Festarit -tähti esiintyy paluumatkalla n. klo 14.00/14.30 ja kesän (12.8. asti) Heureka-puuhapaja järjestetään heti esiintymisen jälkeen. Lasten Festarit -lähdöillä on mukana myös Muumi!

Viihdekalenteriin

Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Onnentähti, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku sekä In the Mood, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

Iskelmäkeskiviikko

Kerran kuussa keskiviikkoisin

Koe Iskelmäkeskiviikko-risteilyllä tuplasti musiikkia, sillä lavalle nousee aina kaksi iskelmätaivaan suosituimmista artisteista, kuten Jannika B sekä Aki Samuli & Love. Risteilyjä isännöi Radio Iskelmän juontaja, joka pitää mm. paluumatkan artistihaastattelun sekä fanitapaamisen.

Iskelmäkeskiviikko -artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

VARAA 22 H -RISTEILY

VARAA 22 H -RISTEILY