Siljan syyslomat yhtä Tuiskua ja musiikillista ilottelua

Tänä syksynä Siljan laivoilla on erityisen paljon musiikkipitoista ohjelmaa syyslomien aikaan. Antti Tuisku aloittaa 10-vuotisjuhlakiertueensa Silja Serenadelta, jossa hänellä on huikeat 18 keikkaa! Silja Symphonyllä nähdään koko perheen musikaali ja Baltic Princessin tähtiesiintyjinä nähdään KidSing voittaja Jenni Jaakkola sekä teinitähti Tuuli. Matkoilla on mukana takuuvarmasti myös Muumi ja Siljan omat leikinohjaajat.

Helsinki-Tukholma-reitin Silja Serenade ja Silja Symphony

Silja Serenadella alkaa 10.10. ainutlaatuinen show, kun Antti Tuiskun 10-vuotisjuhlakiertue starttaa. Esityksiä varten laivan Promenadelle rakennetaan erikoislava. Yhdellä risteilyllä on kaksi eri keikkaa sekä meno- että paluumatkalla ja lisäksi fanitapaaminen. – Luvassa on ainutlaatuinen popshow, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty. On iso kunnia ja hieno asia päästä esiintymään laivalla upeissa puitteissa. Toteutamme laivalla yhteensä 18 esitystä, vinkkaa Antti Tuisku.

Silja Symphonylla syyslomaohjelmana puolestaan nähdään 11.–28.10. koko perheen musikaali Kolmen kruunun aarre, joka esitetään Helsinki-Tukholma-matkalla suomeksi ja Tukholma-Helsinki-matkalla ruotsiksi. Tarina vie Pohjolan perukoille, jossa kiertää legenda korvaamattoman arvokkaasta Kolmen Kruunun aarteesta, jonka mahtava viikinkiseurue päättää hankkia käsiinsä keinolla millä hyvänsä.

Lisäksi molemmilla laivoilla on paljon puuhaa lapsille ja nuorille. Mukana on takuuvarmasti myös Muumi, joka viihdyttää perheen pienimpiä joka päivä syyslomien aikana.

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princess

Turun-reitin Baltic Princessillä nähdään syyslomien tähtiesiintyjinä KIDSing-voittaja Jenni Jaakkola, teinitähti Tuuli sekä monista lastenohjelmistakin tuttu Tea Hiilloste. Jenni Jaakkola esiintyy Baltic 23 h -risteilyllä 11.–12.10 ja 14.–16.10. Ensimmäinen lähtö (11.10.) on Jennin levyn julkistamiskeikka, ja silloin mukana on myös toinen KIDSing finalisti Oona Pätäri. Tuuli esiintyy 17.–19.10. ja Tea Hiilloste 20.–26.10. Päivämäärät ovat lähtöpäiviä Baltic Princessin 23 h -risteilylle, esitykset nähdään paluumatkalla seuraavana päivänä.

Baltic Princessillä on paljon puuhaa leikinohjaajien vetämänä sekä tietysti Muumidisco. Muumi ja Pikku Myy ovat mukana kaikilla syysloma-risteilyillä.

Lisätietoja antaa:
Viestintäpäällikkö Marika Nöjd, 0400 207 704, marika.nojd@tallinksilja.com