Tallink Silja ja HC TPS jatkavat yhteistyötään

Tallink Silja jatkaa Silja Line -brändillään hyvin alkanutta yhteistyötään HC TPS:n (Turun palloseura) kanssa sen yhtenä pääyhteistyökumppanina myös seuraavat kolme kautta. Yhteistyö turkulaisen pääsarjatason jääkiekkojoukkueen kanssa alkoi syksyllä 2014. TPS:n junioritoiminnan yhteistyökumppanina Silja Line on ollut jo useita vuosia.

- Olen tyytyväinen, että vahvat turkulaiset toimijat, HC TPS ja Silja Line, ovat toistensa kumppaneita. Yhteistyö on sujunut alusta asti hyvin ja on hienoa, että voimme jatkaa sitä myös seuraavina kausina, sanoo Tallink Siljan Turun aluejohtaja Kim Söderström

- Seuran menestyksen kannalta on tärkeää, että mukana toiminnassa on vahvoja paikallisia yrityskumppaneita kuten Silja Line on. Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan yhteistyötämme, toteaa HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskola.

TPS on Suomen suurimpia urheiluseuroja ja juniorikasvattajia. Pelkästään TPS:n jääkiekossa on mukana edustusjoukkueen lisäksi yli 30 juniorijoukkuetta, jotka pitävät sisällään lähes 900 pelaajaa, 100 huoltajaa ja 150 valmentajaa ja joukkueenjohtajaa.

 

Lisätietoja antaa:
Tallink Silja Oy, Turun aluejohtaja Kim Söderström, 0400 929 111, kim.soderstrom@tallinksilja.com, www.tallinksilja.fi 
HC TPS, toimitusjohtaja Mika Eskola, 040 551 6938 , mika.eskola@tps.fi, www.hc.tps.fi