Jussi Ovaskainen laivareportteriksi NB 1391 -projektiin

Freelance-toimittaja ja tuottaja Jussi Ovaskainen on valittu avoinna olleeseen laivareportterin tehtävään Tallinkin uuden sukupolven LNG-laivan rakennusprojektin ajaksi. Jussi (45) on kokenut mediatyöläinen: hän on toiminut mm. Skimbaaja-lehden päätoimittajana, juontajana Radio Fonissa sekä tuottajana Radio Novassa.

Jussi hallitsee sekä kirjoittamisen, valokuvaamisen että videokuvaamisen. Hänellä on kokemusta myös juontohommista. Myös sosiaalisen median kanavat kuten Twitter, Facebook, Snapchat ja Instagram ovat hänelle tuttuja.

- Rakastan kertoa tarinoita tekstinä, kuvina, äänenä sekä videona. Olen pohjattoman kiinnostunut ihmisistä ja heidän tarinoistaan. Olen utelias, positiivinen ja ahkera. Odotan todella innolla laivareportterin tehtäviä ja näen valtavan positiivisen mahdollisuuden tulevassa pestissäni juuri ihmisten, eri kanavien ja monipuolisen sisällön kautta, Jussi hehkuttaa.

Laivareportterin avointa tehtävää haki huimat 150 ihmistä. Se oli myös Oikotien yksi klikatuimmista avoimista työpaikkailmoituksista. 

Laivareportterimme Jussi aloittaa työt jo tämän vuoden lopussa, mutta varsinaisesti työt käynnistyvät vuoden 2016 alussa. Uuden laivan internet-sivut avataan alkuvuodesta 2016 ja sinne syötetään myös kaikki laivareportterin tuottamat sisällöt, unohtamatta muita omia kanaviamme.

Katso Jussin tekemä videoesittely itsestään

Tervetuloa mukaan merenkulun pariin Jussi!


Lisätietoja antaa:
Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 0400 207 704, marika.nojd@tallinksilja.com