Keittiömestari Matti Jämsén nimitetty vastaamaan Silja Linen laivojen ravintoloista

Keittiömestari Matti Jämsén on nimitetty vastaamaan Silja Linen laivojen ravintoloista 15.2.2016 alkaen. Head of Restaurant Services Jämsén vastaa sekä Helsinki-Tukholma että Turku-Tukholma-reittien laivojen ravintoloista ja ruokatarjonnan kehittämisestä. Laivoilla on yhteensä 18 ruokaravintolaa, 4 kahvilaa, 26 baaria ja 4000 asiakaspaikkaa.

Matti Jämsén on työskennellyt aiemmin muun muassa kokkina Chez Domniquessa, keittiömestarina Fishmarketissa sekä keittiöpäällikkönä G.W.Sundsmanissa.

Tallink Silja ja Matti Jämsén ovat tehneeet yhteistyötä Bocuse d’Or-kilpailuissa: vuonna 2011 hän sijoittui viidenneksi ja vuonna 2015 neljänneksi. Jämsén on myös suunnitellut vuonna 2012 ja vuonna 2014 Silja Linelle seitsemän ruokalajin Menu Signaturen laivojen Bon Vivant -ravintoloihin. Matti Jämsén on voittanut urallaan myös hienoja titteleitä: hän oli Suomen Vuoden kokki 2005, voitti Islannissa Food and Fun -kilpailun vuonna 2011 sekä valittiin Suomen Gastronomian Akatemian järjestämässä äänestyksessä Kokkien Kokiksi vuonna 2015.

Lisätietoja antavat:
Head of Restaurants Services Matti Jämsén, 0400 729099
Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 0400 207 704, marika.nojd@tallinksilja.com