Ajankohtaista laivoilla

Merimarkkinat ryhmille

Varaa syksyn kokous- ja vapaa-ajanmatkat sekä pikkujouluristeilyt huippuedullisesti 31.8. asti. Hyödynnä myös tarjous sarjalipuista.
Tutustu ryhmien Merimarkkinat-tarjouksiin »
Lue lisää sarjalipuista ja varaa »

Reittimatkat Tallinnaan edullisesti

Sukuloimaan, tuttavia tapaamaan tai kiertelemään Viroon? Hyödynnä nyt Helsinki-Tallinna-laivamatkaasi edullinen Merimarkkinat-hinta alk. 20 €/hlö/suunta! Varaa myös auto mukaan huippuedullisesti.
Lue lisää Reittimatkatarjouksesta Tallinnaan »

Hotellimatka Tallinnaan alk. 49 €/hlö

Varaa nyt Merimarkkinat-hintaan hotellimatka Tallinnaan sisältäen majoituksen ja edestakaiset laivamatkat! Tai yövy yksi yö laivalla ja toinen hotellissa – varaa Risteily- ja hotellimatka Tallinnaan.
Lue lisää hotellimatkatarjouksista »

Parasta hauskaa Tallinkilla!

Baltic Queenin 22 h -huviristeily – Viihdettä, herkkuja, shoppailua ja 4 h Tallinnassa. Syyslomalla esiintymässä mm. JVG, Anna Abreu ja Nikke Ankara.
Parasta hauskaa 22 h -huviristeilyllä »
Lue lisää syyslomaviihteestä »

Viiniristeily 10.9. Siljalla

Silja Serenaden 10.9. Viiniristeilyllä keskitytään ranskalaisiin viineihin. Tastingien lisäksi nautit herkullisista illallisista, aina ihanasta Tukholmasta ja shoppailusta merihinnoin.
Lue lisää viiniristeilystä »

Syyslomaviihdettä Siljalla

Syyslomalla Helsinki–Tukholma-linjan laivoilla Live@Promenade -keikoilla mm. Sanni ja Antti Tuisku sekä lasten suosikit Muumi ja Harri Hylje.
Tutustu Live@Promenade -keikkoihin »
Tutustu Lasten Festareihin »

Ostokset laivoilla