Ajankohtaista laivoilla

Vaivaako Huvitus Häviösis?

Varaa Baltic Queenin 22 h -risteily! Syyslomalla esiintymässä mm. Anna Abreu ja Nikke Ankara. Lisäksi erikoisristeilyjä, mm. 17.12. Bassoradio-risteily.
Tutustu syysloma-ohjelmaan »
Tutustu Bassoradio-risteilyyn »

Syysloma Siljalla

Syyslomalla Siljan laivoilla Helsingistä ja Turusta on mukana Muumi ja Harri Hylje sekä upeat koko perheen tähtiartistit kuten Sanni ja Elastinen.
Tutustu Helsinki–Tukholman-linjan syyslomaan »
Tutustu Baltic Princessin syyslomaan »

Vietä päivä Tukholmassa

Tukholmassa koet aina jotain uutta! Syyslomalla perheet suuntaavat kätevästi laivabussilla suoraan Djurgårdenille, josta löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Hyödynnä myös Club One -edut Tukholman matkallasi!
Tutustu Tukholma-vinkkeihin »

Megastar – tulossa 2017

Osallistu Tallinkin ja WWF:n keräyskampanjaan, jossa tukemalla Itämerennorppaa saat nimesi Megastar laivan jättinäytölle.
Tutustu Megastar-sivustoon »
Lue lisää Tallinkin ja WWF:n keräyksestä »

Ota äkkilähtö etelään!

Varaa Ystävien kesken Tallinnaan -tarjous 42 €/hlö mukavassa Star Comfort -luokassa sisältäen myös kuohuviiniä ja hyödynnä kohdevinkit matkallasi!
Tutustu Ystävien kesken Tallinnaan -tarjoukseen »
Katso kohdevinkit Tallinnaan »

Miljoona tapaa risteillä

Jokainen nauttii risteilystä omalla tyylillään. Herkuttelijoille Siljalla on monipuolisia ravintoloita. Suosittelemme myös Makuja merellä -pakettia.
Tutustu ravintoloihin »
Lue lisää Makuja merellä -paketista »

Käsityöristeily 6.10.

Lähde syksyllä huippusuositulle Käsityöristeilylle Silja Serenadella! Tutustut mm. näytteilleasettajien osastoihin, osallistut mielenkiintoisiin työpajoihin, käväiset Tukholmassa ja teet ihania ostoksia.
Tutustu Käsityöristeilyyn »

Faija haluu risteillä!

Faijanpäiväristeilyllä 12.11. Silja Symphonylla nähdään tubettajat Lakko ja Herbalisti sekä näyttelijä-stand up -koomikko Jaakko Saariluoma! Ohjelmassa mm. livepelaamista ja Meet&Greet.
Tutustu ohjelmaan ja varaa »

Tähtiartisteja Turusta

Uutuutena Baltic Princessillä Turusta lauantai-lähdöillä tähtiartistit marraskuussa! Varaa vauhdikas 23 h -risteily ja nauti samaan hintaan Happoradion tai Ellinooran keikasta laivalla.
Tutustu Baltic Princessin lauantaihin »

Ostokset laivoilla