Ajankohtaista laivoilla

Golfmatkat Viroon ja Ahvenanmaalle

Yhdistä Päivä Tallinnassa -risteilyyn golfkierros! Tai varaa hotellimatka Viroon tai Ahvenanmaalle ja pelaa kierros tai useampi upeilla golfkentillä. Uutuutena Pärnu Bay Golf Links -kenttä!
Tutustu ja varaa golfmatka »

Löydä oma Tukholmasi

Vanhaankaupunkiin shoppailemaan vai Gröna Lundiin huvittelemaan? Kolme tukholmalaista bloggaajaa kertovat kohdevinkkinsä kesäiseen Tukholmaan. Risteile niin kuin haluat, sillä tämä on sinun matkasi. Miljoona tapaa risteillä.
Tutustu ja valitse Tukholman suosikkivinkkisi »

Automatkat Ruotsiin ja Ahvenanmaalle

Varaa kesämatka Ruotsiin tai Ahvenanmaalle ja ota auto tai harrikka mukaan. Pääset kätevästi läheistesi kanssa suosikkikohteisiin!
Inspiroidu Ahvenanmaan vinkeistä »
Varaa automatkatarjous »

Perhepaketti Lottemaahan

Nauti hauskasta lomamatkasta autolla perheen kanssa! Lottemaa-perhepaketti sisältää yöpymisen Baltic Queenillä ja Tallinnan Pirita SPA Hotellissa sekä Lottemaa-teemapuiston sisäänpääsyliput.
Lue lisää Lottemaa-perhepaketista »

Riika Baltian Pariisi

Kahdessa tunnissa laivalla Tallinnaan ja menoksi – Riika kutsuu vain 4 h ajomatkan päässä Tallinnasta. Laivalla takapenkkiläiset tai muksut maksutta!
Katso Baltian kohdevinkit »
Tutustu laivamatkan kesäetuihin »

$image.alt-text.data

Lasten Festarit kesällä

Kesällä joka toinen kesätiistai Baltic Queenin 22 h -risteilyllä Helsingistä ja Baltic Princessin 23 h -risteilyllä Turusta Lasten Festarit!
Tutustu Baltic Queenin lastenohjelmaan »
Tutustu Baltic Princessin lastenohjelmaan »

Ostokset laivoilla